- 23 Ekim 2018
- 15.481
- 35.359
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #13.841
Hem psikolojik hem fizyolojik pek iyi değilim
Şişkinlik bulantı vs. Zaten canıma okuyor. Özellikle bu sindirim sorunu. O insanı psikolojik olarak da çok etkiliyo. Yani en azından beni, onca seyi yapmama rağmen düzelmedi, ne hoşaflar kaldı ne lifli gıdalar. Sanırım psikolojik.
Sürpriz bir hamilelikti benimki , sanırım tam anlamı ile de alışamadım hala bu fikre. Bi mutluyum bi mutsuzum. Eski hayatımı şimdiden özledim sanki. Bilmiyorum karışık kısacası
Bulantı ilacı kullanıyor musun?Benim dünden beri bulantım bitti sanki
Geçen hafta tavan yapmıştı, umarım bebek iyidir
İnşallah bu sefer sağlıcakla kucağınıza alırsınız canim.
Amin . En önemlisi o zaten. Hayır dönmedi:)Çok teşekkür ederim, inş hepimiz sağlıcakla alabiliriz kucağımızasizin cinsiyet belli oldu mu
Aramızda 3 gün varmış acaba ben gitsem öğrenebilir miyizAmin . En önemlisi o zaten. Hayır dönmedi:)
Cinsiyeti öğrenenler beni etiketlesin canım
BilmemAramızda 3 gün varmış acaba ben gitsem öğrenebilir miyizama sizin haftaya göre önde sanki
Benim kız canımCinsiyeti öğrenenler beni etiketlesin canım
Hayırlısı ile gelsin tatlım kız yazıyorum o zaman değişirse değiştiririzBenim kız canımama yüzde yüz demedi erken şu an değişebilir.yuksek ihtinalle kız şu an dedi.
Evet hala kullanıyorum. 2 gün sonra bitiyor. Sonra denicem bakalım ilaçsız nasılımBulantı ilacı kullanıyor musun?
Fotoğraf atmışsınız ya orada Ga değeri 13 + görünüyor ya o yüzden dedim. Sanırsam normalde 12+5 olmanız lazımdıBilmem
Haftaya gore önde derken ?
Ben daha listeye eklenmedim ama haftayaki muayeneden sonra inşallahHayırlısı ile gelsin tatlım kız yazıyorum o zaman değişirse değiştiririz
Ayy hadi hayırlı uğurlu olsun canımKizlarrrben geldim ikili testi yaptırdım topigin ilk kız haberi benden kesin diyemem bu haftada ama şu an için yüksek ihtimalle kız dedi
Tmm canım bilgileri yazarsın eklerimBen daha listeye eklenmedim ama haftayaki muayeneden sonra inşallah
Tamam canım sagolHayırlısı ile gelsin tatlım kız yazıyorum o zaman değişirse değiştiririz
Sağol kuzumAyy hadi hayırlı uğurlu olsun canım
Doktor Önde falan demediFotoğraf atmışsınız ya orada Ga değeri 13 + görünüyor ya o yüzden dedim. Sanırsam normalde 12+5 olmanız lazımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?