- 27 Aralık 2011
- 63.348
- 61.079
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
- #13.801
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben süpürüyorum valla dayanamıyorum canımKizlar evi süpürüyo musunuz ?? Ben korkumdan ilk üç ay süpürmeyim dedim ama benim ki hafta sonu süpürürum dedi dedi araya kaynadı rahat edemiyorum ev battı![]()
Çok geçmiş olsun yeniden. Uzunca güzel güzel anlatmışsınız. Bende ister istemez kaygılı oluyorum, 4 düşükten sonra gen analizleri pıhtılaşma testleri yapıldı hiç bir şey çıkmadı çok şükür bakalım artık bu cuma kontrolüm varUmarım sağlıkla kucağınıza almak nasip olur. Benim de 2 hamileliğim 8.haftada kalplerinin durmasıyla son buldu. Sebebini araştırmadık. Testlere sadece ilk kızımda, ilk olması sebebiyle Dr ne tavsiye ettiyse yaptırdık. 2li, 3lü,4lü, şeker yüklemeleri vs
İkinci kızımda hiçbirini yaptırmadım.
2 düşükte zaten fırsat olmadı.
En son 20.haftalık bebeğimde de ense kalınlığı fazla çıkınca Dr beni perinatoloji bölümüne sevk etti. Amniyosentez yapıldı. Trisomy 21 çıktı. Bu süreçte de sürekli ödem oluştu bebeğimde. Cinsiyetini bile öğrenemedik. Ben 20.haftaya bekledim ama daha kötüye gitti. Sonlandırmak zorunda kaldık. Artık kalbi durmak üzereydi.
Sadece şunu söyleyeceğim. Benim hikayemi okuyup dertlenmeyin. Ya da eski hamileliklerinizi, acı hatıralarınızı düşünüp travma yaratmayın kendinize. Tadını çıkarın. Hep olumlu düşünün. Ben bu kadar şeye rağmen hala umutla bakabiliyorum. Elim, henüz hareket etmese, bile hep karnımda.
Bir doktorumun çok güzel bir sözü vardı. Bak kızım, olacağı varsa olur. Ben sana yat dinlen diyorum ama dağda bayırda çalışanları düşün. İyi düşün. Moralini yüksek tut, dedi.
Hakkaten de öyle. Yeme içme, dinlenme yorulma , moral motivasyon dışında bizim elimizden pek bir şey gelmiyor. İyi şeyler düşünün, kendinize iyi bakın, hamileliğinizin tadını çıkarmaya bakın.
İnşallah bu sefer sağlıcakla kucağınıza alırsınız canim.Çok geçmiş olsun. Benimde 5. Hamileliğim ama doğan hiç çocuğum yok Şuan 12+2 olduk. Riskli gebelik konusunu çok merak ediyorum. İkili testi yaptırmak istemedim ama içim rahat değil. Bana öneriniz olur mu acaba ?
Ee nasıl gecti doktorİnşallah bu sefer sağlıcakla kucağınıza alırsınız canim.![]()
Doktoru bekliyorum. Doğuma girmişEe nasıl gecti doktor![]()
Canım pek keyfim yok benim bir iki gündür , okuyorum arada
Neyin var ?Canım pek keyfim yok benim bir iki gündür , okuyorum arada![]()
Hem psikolojik hem fizyolojik pek iyi değilimNeyin var ?
Bı kasik zeytinyağı yada ekmeğe bandir oda iyi gelio canım aklında olsunAy evde o da yoktamam canim hem İncir hem kayısı isteyeyim eşimden inşallah , sagolun kizlar
Allah sağlık sıhhat versin Ama seninle aynı durumdayım psikolojik olarakHem psikolojik hem fizyolojik pek iyi değilim
Şişkinlik bulantı vs. Zaten canıma okuyor. Özellikle bu sindirim sorunu. O insanı psikolojik olarak da çok etkiliyo. Yani en azından beni, onca seyi yapmama rağmen düzelmedi, ne hoşaflar kaldı ne lifli gıdalar. Sanırım psikolojik.
Sürpriz bir hamilelikti benimki , sanırım tam anlamı ile de alışamadım hala bu fikre. Bi mutluyum bi mutsuzum. Eski hayatımı şimdiden özledim sanki. Bilmiyorum karışık kısacası![]()
Umarım geçiş dönemi falandır.Allah sağlık sıhhat versin Ama seninle aynı durumdayım psikolojik olarak
Aslinda bu durum bende dahil gruptaki herkeste hemen hemen oldu geri toparladilar masallah seninkide geçecek karnin büyüdükçe daha guzel hissedecksin kabizlik icinde 1 yemek kasigi zeytinyagi iç gecer insallahHem psikolojik hem fizyolojik pek iyi değilim
Şişkinlik bulantı vs. Zaten canıma okuyor. Özellikle bu sindirim sorunu. O insanı psikolojik olarak da çok etkiliyo. Yani en azından beni, onca seyi yapmama rağmen düzelmedi, ne hoşaflar kaldı ne lifli gıdalar. Sanırım psikolojik.
Sürpriz bir hamilelikti benimki , sanırım tam anlamı ile de alışamadım hala bu fikre. Bi mutluyum bi mutsuzum. Eski hayatımı şimdiden özledim sanki. Bilmiyorum karışık kısacası![]()
İçebilsem keşke, geçen haftalarda zeytinyağından tiksindim Ki normalde hep zeytinyağı ile yemek yaparım. Şu an ayçiçek kullanıyorum. Mümkün değil içememAslinda bu durum bende dahil gruptaki herkeste hemen hemen oldu geri toparladilar masallah seninkide geçecek karnin büyüdükçe daha guzel hissedecksin kabizlik icinde 1 yemek kasigi zeytinyagi iç gecer insallah![]()
Anladım ben seniAh bir de yazaymısım neler yazacakmısım sen anladın beni![]()
Bana doktor koklama dikkat et dedi. Bence onu da eşin yapsın artık ne kadar yapabilirseBenim ki işten zaten 7 gibi geliyor sofraya oturduk falan derken saat 8 buçuğa geliyor sonra da adam bi uzanmak istiyor supur diyemiyorum vallahi haftasonu süpürürum dedi bi şekilde araya kaynadı neyse riske atmayalım bekleyeyim bu hafta sonu inşallah süpursunyani inşallah.. banyoyu domestos ile ovmak istiyorum ama çamaşır suyu koklamak istemiyorum esim de onu hiç beceremez bilemedim amaaan
![]()
Bir an ben yazdım sandımSürpriz bir hamilelikti benimki , sanırım tam anlamı ile de alışamadım hala bu fikre. Bi mutluyum bi mutsuzum. Eski hayatımı şimdiden özledim sanki. Bilmiyorum karışık kısacası![]()