- 29 Eylül 2021
- 302
- 376
-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #1.341
Benimki de 5+1di. 6,56 mm göründü benimki de salı günü randevum var 6+0 olacak salı günü. Bakalım kalp sesi olacak mı? Biraz daha mı ileri tarihe alsaydım bilmiyorum kiHayırlı olsunbenim de 5+1 de göründü kese, 5 mm olarak. 6+2 ye randevu aldım ama kalp atışı duyulur mu acaba sizin kaç mm olarak ölçülmüştü
Kese için bi kere görünmekte fayda varKızlar merhaba size bişey danışacaktım ben tüp bebek tedavisi ile çok şükür hamile kaldımmerkezim kese ve kalp atışı için 3 hafta sonrasına randevu verdi yani 7+2 de olmuş oluyorum. Sizce doktora kontrole gitmek için geç mi olur? Öncesinde kese kontrolü için ayrıca gitmeli miyim?
Değer çok iyi canım hayırlı olsunKızlar merhaba adet günümde kant testim 297,86 çıktı doktor pazartesi tekrar gel artış var mı bakalım dedi değer sizce nasıl adet gününe göre?
Ne zaman gideceğinizi söylemişler zaten .Kızlar merhaba size bişey danışacaktım ben tüp bebek tedavisi ile çok şükür hamile kaldımmerkezim kese ve kalp atışı için 3 hafta sonrasına randevu verdi yani 7+2 de olmuş oluyorum. Sizce doktora kontrole gitmek için geç mi olur? Öncesinde kese kontrolü için ayrıca gitmeli miyim?
Gayet güzelKızlar merhaba adet günümde kant testim 297,86 çıktı doktor pazartesi tekrar gel artış var mı bakalım dedi değer sizce nasıl adet gününe göre?
Çok teşekkür ederim hepimize hayırlı olsun inşallahDeğer çok iyi canım hayırlı olsun
Evet hamilesiniz büyük ihtimalle hemem kan verin benceEki Görüntüle 2947149 Arkadaşlar merhaba. Bugün adetim beklenen tarihten 3 gün gecikti ve test yaptım. Testin fotoğrafını ekledim. Biraz silik görünüyor ikinci çizgi pozitif sayılıyor mu yine de? Çok heyecanlı ve tecrübesizim yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Pazartesi bi gidip kan vereyim o zaman inşallah kan testinde de pozitif çıkar teşekkür ederim cevabınız içinEvet hamilesiniz büyük ihtimalle hemem kan verin bence
Yakınınızda varsa acile gidip verebilirsinizPazartesi bi gidip kan vereyim o zaman inşallah kan testinde de pozitif çıkar teşekkür ederim cevabınız için
Yakınınızda varsa acile gidip verebilirsiniz
Acilden de verildiğini bilmiyordum. Gideceğim hemen :)) Sizinde hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahYakınınızda varsa acile gidip verebilirsiniz
Teşekkür ederim canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahAcilden de verildiğini bilmiyordum. Gideceğim hemen :)) Sizinde hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Benim çok daha silik ama pozitif hamileyim. Gözünüz aydinPazartesi bi gidip kan vereyim o zaman inşallah kan testinde de pozitif çıkar teşekkür ederim cevabınız için
Ayy hadi inşallah. Sizler böyle yazdıkça daha da heyecanlanıyorum. Umarım hepimizin herşey yolunda gider. Sizinde gözünüz aydın.Benim çok daha silik ama pozitif hamileyim. Gözünüz aydin
Adet günü için gayet iyi maşallah.Kızlar merhaba adet günümde kant testim 297,86 çıktı doktor pazartesi tekrar gel artış var mı bakalım dedi değer sizce nasıl adet gününe göre?
Tüp bebek olduğu için dis gebelik ya da kimyasal gebelik ihtimali yok. O yüzden direk kalp atışı için çağırmış doktor ben olsam bekler direk kalp atışı duymaya giderdimKızlar merhaba size bişey danışacaktım ben tüp bebek tedavisi ile çok şükür hamile kaldımmerkezim kese ve kalp atışı için 3 hafta sonrasına randevu verdi yani 7+2 de olmuş oluyorum. Sizce doktora kontrole gitmek için geç mi olur? Öncesinde kese kontrolü için ayrıca gitmeli miyim?