- 25 Mayıs 2020
- 775
- 644
- 27
-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #1.061
Hcg 1023 çıktı yine de kanama mı başladı tam olarak anlamadım benYaptırmama gerek kalmadı, kanama başladı malesef hamiş değilim. Çift çizgi bu kadar net olmasına rağmen adet üzerinden 4 gün geçtiği günde HCG bin 23 çıkmasından anlamıştım başka bahar diyelim
Evet canım hiç benzemiyolaar benim de erkek ikizim varHa bu arada dün dedim mi bilmiyorum, benim ikizler çift yumurtatek yumurta olmamalarına çok sevindim, tıpa tıp benzemelerini istemezdim çift yumurta benzemiyormuş
Kaçıncı haftada gördünüz kalp atışını@ManyakPrenses canım merhaba ultrason cinsiyet için tahminin ne bakarmısın benim için birde kalp atışı dk 143 çıktı çok şükür kalp atışı gördük
Aaa çok güzel maşallah6+6 haftalık gözüktü bugün aslında 6+3 bebek önden gidiyormuş
6+3 mış sanırım canımKaçıncı haftada gördünüz kalp atışını
Amin inşallah canımAllah gönlündeki nasip etsin inşallah
Allah bağışlasın inşallah şimdide bir kızın olurAllah gönlünüze göre versin bende kızım olsun istiyorum bir oğlum var
6 ncı haftada duyuluyor canımKaçıncı haftada gördünüz kalp atışını
Tşk ederiz teyzesiAaa çok güzel maşallah
Darısı biz kalp atışı için bekleyenlere inşallahTşk ederiz teyzesi
Merak etme benim 3.gebeligim gebelik boyu oldu ağrılarım 2sinde de lekelemeyin olmadıkça sorun olmaz insaallah.Kızlar benim bugün belim ve kasıklarım ağrıyor gidip kan vermeyi düşünüyorum. Var mı böyle belirti yaşayan ya sanki adet olacakmısım gibi çok korkuyorum
İnşallah canım yakındır sizinde çok güzel bir duygu Allah hepinize nasip etsinDarısı biz kalp atışı için bekleyenlere inşallah
Amin inşallah canımİnşallah canım yakındır sizinde çok güzel bir duygu Allah hepinize nasip etsin
Başka birşey yok ama ne mide bulantısı ne tiksinme 5+2 deyim erken mi sence ilk gebelik olunca insan çok endişeleniyorMerak etme benim 3.gebeligim gebelik boyu oldu ağrılarım 2sinde de lekelemeyin olmadıkça sorun olmaz insaallah.
Ay çok çok güzelEvet canım hiç benzemiyolaar benim de erkek ikizim var
2 oğlumda da yaşadım canım panik yapmana gerek yok, şimdi de sırtım çok ağrıyor. Kasık ağrısı çok çok şiddetli olmadığı sürece sıkıntı yokKızlar benim bugün belim ve kasıklarım ağrıyor gidip kan vermeyi düşünüyorum. Var mı böyle belirti yaşayan ya sanki adet olacakmısım gibi çok korkuyorum
Tamam canım teşekkür ederim her ihtimale karşı tekrar kan vermeye geldim2 oğlumda da yaşadım canım panik yapmana gerek yok, şimdi de sırtım çok ağrıyor. Kasık ağrısı çok çok şiddetli olmadığı sürece sıkıntı yok
Merve ben de 5+2yimm doktora gittim bugün kese göründü. Mide yanmam dışında bir şeyim yok endişelenmeBaşka birşey yok ama ne mide bulantısı ne tiksinme 5+2 deyim erken mi sence ilk gebelik olunca insan çok endişeleniyor