- 9 Ekim 2012
- 1.549
- 1.706
-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #1.021
Ne güzel yapmışsın, maşallah.Kızlaaaar ay en sabırsızınız ben çıktım sanırım az önce acıbadem hastanesinin önünden geçiyordum ve dedim ki gir kız içerigirip baktırdım ve 5+2 deymişimm ve de keseyi gördümmm… haftaya kalp atışı duyulur dedi doktor
Maşallah çok güzel bir haberKızlaaaar ay en sabırsızınız ben çıktım sanırım az önce acıbadem hastanesinin önünden geçiyordum ve dedim ki gir kız içerigirip baktırdım ve 5+2 deymişimm ve de keseyi gördümmm… haftaya kalp atışı duyulur dedi doktor
Ayy ne guzel bende 5+1 e randevu aldm 12 kasım a umarim benimde gozukur keseeKızlaaaar ay en sabırsızınız ben çıktım sanırım az önce acıbadem hastanesinin önünden geçiyordum ve dedim ki gir kız içerigirip baktırdım ve 5+2 deymişimm ve de keseyi gördümmm… haftaya kalp atışı duyulur dedi doktor
Göbüşten baktııAyyy çok güzel yaaaa bebiş büyüyo belki ultrssonlamı baktırdın alttan mı muayene etti
Ben bi ara verdiğimde ignenin üstundeki barkodla bakılıyordu. Değişmiş demek. Açıklanmamışta olabilir biraz daha bekle istersenVerdiği siteden göremiyorum ben Giriş Ekranı - MELİS diye bi siteden bakabilirsin dedi. Sonuç bulunamadı yazıyosen enrden bakıyodun
İğnenin üstündeki barkodu çekicektim fotosunu artık artık sistem değişti dedi pcden yazdı bana numaramı verdi
Keşke çekseydim fotosunu yaa neyse en kötü yine sabah beklicemBen bi ara verdiğimde ignenin üstundeki barkodla bakılıyordu. Değişmiş demek. Açıklanmamışta olabilir biraz daha bekle istersen
Bizim suan gitmemize gerek kalmadıKızlaaaar ay en sabırsızınız ben çıktım sanırım az önce acıbadem hastanesinin önünden geçiyordum ve dedim ki gir kız içerigirip baktırdım ve 5+2 deymişimm ve de keseyi gördümmm… haftaya kalp atışı duyulur dedi doktor
Hayırlısı olsun inşallah canim sıkma canınıKeşke çekseydim fotosunu yaa neyse en kötü yine sabah beklicem
Buraya liste yapamıyor muyuz? Liste olan grup popüler oluyor galiba, yönetim değiştirmesinde2022 TEMMUZ ANNELERİ
Burası popüler oldu ama , şimdi Listeli bir topik oluşturulduaklınızda bulunsun kızlar ben yazdım hemen
Galiba aynen bilmiyorumki etiketlediö herkesi ordaki yapan listeye yanlış yazdığıö yazmadığım varsa yanlış anlamasınBuraya liste yapamıyor muyuz? Liste olan grup popüler oluyor galiba, yönetim değiştirmesinde
Yaptırmama gerek kalmadı, kanama başladı malesef hamiş değilim. Çift çizgi bu kadar net olmasına rağmen adet üzerinden 4 gün geçtiği günde HCG bin 23 çıkmasından anlamıştım başka bahar diyelimSeni çok çokk iyi anlıyorum canım ozaman bu akşam yaptır yine artmıştır illaki bence kafan rahat olsun bari
YaaaaaYaptırmama gerek kalmadı, kanama başladı malesef hamiş değilim. Çift çizgi bu kadar net olmasına rağmen adet üzerinden 4 gün geçtiği günde HCG bin 23 çıkmasından anlamıştım başka bahar diyelim
Malesef.. bugun kanama başladı bu ay da değilmiş bu ay sekizinci ay denememiz artık iyice ümitsizliğe bağladım.Evet muhtemelen sizin geç döllenme olmuş. Geç olsun güç olmasın inşallah
Hadii yaa üzüldm şmdiiYaptırmama gerek kalmadı, kanama başladı malesef hamiş değilim. Çift çizgi bu kadar net olmasına rağmen adet üzerinden 4 gün geçtiği günde HCG bin 23 çıkmasından anlamıştım başka bahar diyelim
Sekiz aydır aynı son.. bu ay çift çizgi gördüğüm için daha fazla yıkıldım.. ilk yavrumda ikinci ay hamile kalınca böyle olması epey şaşırtıyor.. sizlere sağlıklı bir hamilelik süreci diliyorum kolaylıkla sağlıcakla bebeklerinizi kucağınıza alın inşallahYaaaaaüzülme hiç kafana takma tamam mı
Üzülmemeye çalışıcağım size sağlıklı bir hamilelik süreci diliyorumHadii yaa üzüldm şmdiiRabbim hayrlısını versin inşallah canım benim sıkma canını
Çok sağolcanım, allahdan ümid kesilmezSekiz aydır aynı son.. bu ay çift çizgi gördüğüm için daha fazla yıkıldım.. ilk yavrumda ikinci ay hamile kalınca böyle olması epey şaşırtıyor.. sizlere sağlıklı bir hamilelik süreci diliyorum kolaylıkla sağlıcakla bebeklerinizi kucağınıza alın inşallah
Teşekkür ederimmÇok sağolcanım, allahdan ümid kesilmezEn güzel zamanda bebişini senin kucağına vericektir hiç üzülme takma kafanı moralinide bozma hiç🕊