- Konu Sahibi yoncambenim
- #1.041
Gitseydin Bi doktora dicem ama adet şeklinde mi lekelenme mi acaba yerleşme falan olablr mi bende tecrübesizim kii yorum yapamyrm inşallah canımÜzülmemeye çalışıcağım size sağlıklı bir hamilelik süreci diliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gitseydin Bi doktora dicem ama adet şeklinde mi lekelenme mi acaba yerleşme falan olablr mi bende tecrübesizim kii yorum yapamyrm inşallah canımÜzülmemeye çalışıcağım size sağlıklı bir hamilelik süreci diliyorum
Canım kaçıncı haftadasn senManyakPrenses canım merhaba ultrason cinsiyet için tahminin ne bakarmısın benim için birde kalp atışı dk 143 çıktı çok şükür kalp atışı gördük
6+6 haftalık gözüktü bugün aslında 6+3 bebek önden gidiyormuşCanım kaçıncı haftadasn sen
Canım kese fasulye gibi erkeğe benzettim ben çok tutmuyor kese tahminleri ama olsun.ManyakPrenses canım merhaba ultrason cinsiyet için tahminin ne bakarmısın benim için birde kalp atışı dk 143 çıktı çok şükür kalp atışı gördük
Yaaaa çok güzelManyakPrenses canım merhaba ultrason cinsiyet için tahminin ne bakarmısın benim için birde kalp atışı dk 143 çıktı çok şükür kalp atışı gördük
Benimkilerinde biri adet tarihi ile uyumlu diğeri 3 gün önden gidiyor sıkıntı değil canım benim ikinci oğlumda 1 hafta önden gidiyordu.6+6 haftalık gözüktü bugün aslında 6+3 bebek önden gidiyormuş
Bende instagramdaki eceyle defneye bakılıyorum ikizlere @cerenn.et hesapları tek yumurtalar onlar ikiz de bi başkaHa bu arada dün dedim mi bilmiyorum, benim ikizler çift yumurta tek yumurta olamamalarına çok sevindim, tıpa tıp benzemelerini istemezdim çift yumurta benzemiyormuş
Şuan ikiz mi yoksa?Ha bu arada dün dedim mi bilmiyorum, benim ikizler çift yumurta tek yumurta olamamalarına çok sevindim, tıpa tıp benzemelerini istemezdim çift yumurta benzemiyormuş
Yaaaa gerçekten erkeğe mi benziyor fasulye gibimi çok istiyoruz oğlumuz olsun canım inşallah doğru çıkarCanım kese fasulye gibi erkeğe benzettim ben çok tutmuyor kese tahminleri ama olsun.
Yaaaa çok güzel
Aaa bende bakayım isimleri de çok güzelmiş bende iki kız olmasını çok isterim iki oğlum var o yüzdenBende instagramdaki eceyle defneye bakılıyorum ikizlere @cerenn.et hesapları tek yumurtalar onlar ikiz de bi başka
İnşallah oğlum olur önce sağlıklı olsunda gerisi önemli değil gönlümden geçen erkek tabiBenimkilerinde biri adet tarihi ile uyumlu diğeri 3 gün önden gidiyor sıkıntı değil canım benim ikinci oğlumda 1 hafta önden gidiyordu.
Evet canım, iki kese gördük dün. Şok oldum 4 çocuk anası olacağım bir sabır duanı alırımŞuan ikiz mi yoksa?
Ayy inşallah allah gönlüne göre versinAaa bende bakayım isimleri de çok güzelmiş bende iki kız olmasını çok isterim iki oğlum var o yüzden
Allah gönlündeki nasip etsin inşallahYaaaa gerçekten erkeğe mi benziyor fasulye gibimi çok istiyoruz oğlumuz olsun canım inşallah doğru çıkar
ben şokEvet canım, iki kese gördük dün. Şok oldum 4 çocuk anası olacağım bir sabır duanı alırım
Bende şoktayım halenben şok
Sizin sülalede var galiba.
kıskandım galiba
Yaptırmama gerek kalmadı, kanama başladı malesef hamiş değilim. Çift çizgi bu kadar net olmasına rağmen adet üzerinden 4 gün geçtiği günde HCG bin 23 çıkmasından anlamıştım başka bahar diyelim
Allah gönlünüze göre versin bende kızım olsun istiyorum bir oğlum varYaaaa gerçekten erkeğe mi benziyor fasulye gibimi çok istiyoruz oğlumuz olsun canım inşallah doğru çıkar