- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 34
-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #1.081
Erken tabi. Birde şu var ben hamileliklerimde hiç ama hiç belirti olmadan geçiririm. Ağrılar dışında klasik belirtiler olmaz. Kalp atışını duyalım gerisi kolay insaallahBaşka birşey yok ama ne mide bulantısı ne tiksinme 5+2 deyim erken mi sence ilk gebelik olunca insan çok endişeleniyor
Yaaaa inşallah haftaya bende doktora gidicem 5+1 ken gözükür kese inşallahMerve ben de 5+2yimm doktora gittim bugün kese göründü. Mide yanmam dışında bir şeyim yok endişelenme
5+1 de görünür bencede. Çok heyecanli bu duygular.Yaaaa inşallah haftaya bende doktora gidicem 5+1 ken gözükür kese inşallah
İnsan endişeleniyor ya ilk oluncaMerve ben de 5+2yimm doktora gittim bugün kese göründü. Mide yanmam dışında bir şeyim yok endişelenme
Belli olmuyo canım o hiç yaAy çok çok güzelbir kız bir oğlan oluyor galiba çift yumurtalar daha çok ama ben ikiz kız isterim, iki oğlum var zaten
Ay cidden yaa2 bebiş yoruyor seni
Canım ikiz olmasınnnKızlarr sonucum şimdi çıktı. 1327 den 7307 ye yükselmiş. Son kanı salı günü vermiştim. Ne düşünüyorsunuz
Ooo ikiz mi üçüz müKızlarr sonucum şimdi çıktı. 1327 den 7307 ye yükselmiş. Son kanı salı günü vermiştim. Ne düşünüyorsunuz
Olabilir mi yaCanım ikiz olmasınnn
Bir an önce cumartesi gelsinde bi kontrole gideyim ya meraktan çatlayacam vallahiOoo ikiz mi üçüz mücok güzel yükselmiş bencee maaşallahh
Benimkide böyle çıkıyor ve ikizOlabilir mi ya
Hayırlısı bakalım ne olacakBenimkide böyle çıkıyor ve ikizseninkisi benden bile daha fazla artmış üçüz bile olabilirrrr
Bir an önce cumartesi gelsinde bi kontrole gideyim ya meraktan çatlayacam vallahi
Çok çok güzel sonuc. 3 günde 2 katına çıksa yeter sağlıklı gebelik çok şükürKızlarr sonucum şimdi çıktı. 1327 den 7307 ye yükselmiş. Son kanı salı günü vermiştim. Ne düşünüyorsunuz
Ailende yada eşinde ikiz varmı canımKızlarr sonucum şimdi çıktı. 1327 den 7307 ye yükselmiş. Son kanı salı günü vermiştim. Ne düşünüyorsunuz
Ne bende ne de eşimde yok canımAilende yada eşinde ikiz varmı canımçok güzel artmış yaaaa
Canım tek yumurta ikizleri genetik değil zaten, belkide tek yumurtadırNe bende ne de eşimde yok canım