- 9 Ekim 2012
- 1.549
- 1.706
- Konu Sahibi yoncambenim
- #1.001
Temmuz ayında olmuştumBende doktora sorup olmayı düşünüyorum da çok korkuyorum bir yandan yan etkilerinden dolayı
hamileyken mi oldunuz yoksa önceden mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Temmuz ayında olmuştumBende doktora sorup olmayı düşünüyorum da çok korkuyorum bir yandan yan etkilerinden dolayı
Hamilelikte asi olan cok kişi varBende doktora sorup olmayı düşünüyorum da çok korkuyorum bir yandan yan etkilerinden dolayı
Hayırlısıyla gelsin insallah.2. Olacak insallah canim
Amin canım seninki de sag salim gelsin insallahHayırlısıyla gelsin insallah.
Bizimki çok benzerKızlar benim sat 28 eylül
31 ekimde ilk kani verdim 827.6 çıktı iki gün sonra tekrarladım 1327 çıktı sizce yarın tekrar vermeme gerek var mı ? Cumartesi kadın doğumda randevum var kese ve kalp atışı için ne diyorsunuz veriyim mi kan
Hayırlı olsun canımMerhaba daha reglime var ama silik çizgi gördüm. İnşaallah ben de buradayım
Randevu aldınızmı kadın doğumaBizimki çok benzer
Benim de sat 27 eylül
Ama maalesef ben erken öğrendim 21 ekimde ve 17 çıkmıştı sonra 2 güne bir baktırırak geldim ve dün yani 3 kasımda 1670lerdeydi yarın yine baktıracağım 3000 üstünü bekliyorum bakalım
Sorucam inşallah çok teşekkür ederimAşıyı hamilelere imza attirip yapiyorlar die biliyorum ama emin degilim . Ki ben dusuk yapmistim sistemden dusmemis hamilemisin diye sordukrlnda dusurudm dedim tamam ozmn diyip asi yaptilar birde bir kac yerde gebelerde 3 aydan sonra aşı vurulması daha iyi olacigini gormustum. Doktorunuza danismadan bir yada ikinci dozu yaptirmayin derim .
İnşallah.Amin canım seninki de sag salim gelsin insallah
Evet yaaa ama gel sen bana sorİnşallah.
Seni şanslı gördüm yolun sonuna gelmişsin az kalmış doguma
Lekelenme canım. Kendimi derse veremedim eve geldim attım kendimi yatağa. Aksi gibi sabah bulantım da azdıCokmu var kanaman ,yoksa leke seklindemi
Kan verdiniz miMerhaba daha reglime var ama silik çizgi gördüm. İnşaallah ben de buradayım
Evet haftaya salı yani 9 kasımda gideceğimRandevu aldınızmı kadın doğuma
Benimde cumartesi günü hayırlısı olsun inşallahEvet haftaya salı yani 9 kasımda gideceğim
Ayyy çok güzel yaaaa bebiş büyüyo belki ultrssonlamı baktırdın alttan mı muayene ettiKızlaaaar ay en sabırsızınız ben çıktım sanırım az önce acıbadem hastanesinin önünden geçiyordum ve dedim ki gir kız içeri girip baktırdım ve 5+2 deymişimm ve de keseyi gördümmm… haftaya kalp atışı duyulur dedi doktor
Sonucun çıktı mı canımAyyy çok güzel yaaaa bebiş büyüyo belki ultrssonlamı baktırdın alttan mı muayene etti
Verdiği siteden göremiyorum ben Giriş Ekranı - MELİS diye bi siteden bakabilirsin dedi. Sonuç bulunamadı yazıyo sen enrden bakıyodunSonucun çıktı mı canım