- Konu Sahibi yoncambenim
- #102.321
Ben de güneş kremi mineral filtreli olması nedeniyle trukid aldım. Zaten kimyasal filtreli olmayan kremler birkaç tane. Bundan da memnunum, iyi bir marka zaten.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum hareketlilik ve yaramazlık diyorsan bana gel oğlan 3 aylıkken çığlık atmaya başladı, bir iletişim dili olarak bunu kullaniyor ayrıca sürekli atar gider, yumrukları sıkıp bağırıyor evin geri kalan üyeleri gayet sakin insanlar bu öfke ve hareket nereden geliyor bilmiyorum. Bir odadan bir odaya geçene kadar elinin değdiği her şeyi tutup bir yere fırlatıyor oğluşum. Merdiven girişini açık bulursa direk oraya dadanıyor, üst kata çıkmaya çalışıyor. Bırakırsam çıkar da, şakası yok. 1 sn zarar ziyandan uzak kalamaz, ya sehpa devirmeye gider ya saksıyı kemirmeyeHanımlar nasılsınız? Aklıma bisey takıldı. Benim bebegim aşırı hareketli kucakta yerde alt değiştirirken vs bir dakika durmuyor. Koltuklara tutunup kalkmayı ve sıralamayı öğrendi sürekli ayağa kalkmak istiyor ve malum sürekli de düşüyor. Henüz konuşma filanda yok. Hiperaktif mi acaba diye dusunmeye basladim. Tanısı 5-6 yaş civarı konsada bebeklik çağından kendini belli edebiliyomus akranlarini da bi gözlemlemek gerekiyormuş bu durumda. E bizde akrani yok çevrede en iyisi size sorayım dedim. Bebisleriniz nasıl benim ki gibi mi daha mı sakin? Kız çocukları sakin olur derlerdi hiç öyle değilmiş yani. Acaba yalnızca kesifte mi yoksa altında farklı bi durum mu var merak ettim açıkçası. Ha birde herseyden çok çabuk sıkılıyor oyundan oyuncaktan olduğu yerden filan
Bizim tv duvara monteli fişi prizden çıkartmaya durayım uzanıyor cekistirip kablo ile tv yi komple çekmeye çalışıyor. Kitaplarda hiç sağlam kalmadı yırtıyor hiç durduğu yerde de durmuyor gecen bi akraniyla yan yana geldi cocuk sakin sakin oynuyor benimki cocugun sacini cekiyor (amaci sac cekmek degil tokasini almak) cimcikledi cocugu nerden ogrendi onu yapmayi hic bilmiyorum cocuk tutunup koltuga sakin sakin ayakta durup sonra geri oturuyor benimki ayaga kalkinca fıkır fıkır dort donuyor sonra da kut yer. bi ara artık acaba bi durum mu var diye düşünmüştüm ama neyse ki normal miş hatta beterin beteri varmis Allah yardımcımız olsun bebegi sakin o anneye de bi ince ozenmedim degilKuzum hareketlilik ve yaramazlık diyorsan bana gel oğlan 3 aylıkken çığlık atmaya başladı, bir iletişim dili olarak bunu kullaniyor ayrıca sürekli atar gider, yumrukları sıkıp bağırıyor evin geri kalan üyeleri gayet sakin insanlar bu öfke ve hareket nereden geliyor bilmiyorum. Bir odadan bir odaya geçene kadar elinin değdiği her şeyi tutup bir yere fırlatıyor oğluşum. Merdiven girişini açık bulursa direk oraya dadanıyor, üst kata çıkmaya çalışıyor. Bırakırsam çıkar da, şakası yok. 1 sn zarar ziyandan uzak kalamaz, ya sehpa devirmeye gider ya saksıyı kemirmeye
Kızıma zeka geliştirici takmali sökmeli oyuncaklar alırdım hep, oğlana pilsandan çit aldım çitle zaptediyorum yoksa ne boşalmayan çekmece kalıyor ne de parmaklanmayan ev aleti. Dolaplara, kapılara, çekmecelere taktığım kilitlerin haddi hesabi yok ama bi yolunu buluyor mübarek.
Geçen gün elektrikli süpürgeyi TV ünitesinin önüne ittirmeye başladı gözümün önünde, bekledim napacak diye, üzerine basıp sehpaya çıkmaya çalışıyor. Yüksekte bi de hani, yetişecek gibi degil ama TV ye tutunsa birlikte aşağı inecekler. TV yi de duvara monte ettirmeye karar verdik. Ne diyeyim
Yaramazliklari yapıp yapıp sonra kocaman gözlerini kırpıştıra kırpıştıra beni öpüyor bi de, ağzını açıp yanağıma dayıyor ayyy ayyy yapıyor yüzüme. 3 saniye sonra kucagimdan atlayıp tekrar başlıyor Napcaz biz bunlarla yaBizim tv duvara monteli fişi prizden çıkartmaya durayım uzanıyor cekistirip kablo ile tv yi komple çekmeye çalışıyor. Kitaplarda hiç sağlam kalmadı yırtıyor hiç durduğu yerde de durmuyor gecen bi akraniyla yan yana geldi cocuk sakin sakin oynuyor benimki cocugun sacini cekiyor (amaci sac cekmek degil tokasini almak) cimcikledi cocugu nerden ogrendi onu yapmayi hic bilmiyorum cocuk tutunup koltuga sakin sakin ayakta durup sonra geri oturuyor benimki ayaga kalkinca fıkır fıkır dort donuyor sonra da kut yer. bi ara artık acaba bi durum mu var diye düşünmüştüm ama neyse ki normal miş hatta beterin beteri varmis Allah yardımcımız olsun bebegi sakin o anneye de bi ince ozenmedim degil
Yaaa bide sevimlilik yapmaya çalışmaları yokmu benimki bisey yapınca yüzüme bakıyor kızarsam bırakıp yanıma geliyor gulumsersem devam ediyor bisey daha sorcam hala herseyi ağzına sokuyor muYaramazliklari yapıp yapıp sonra kocaman gözlerini kırpıştıra kırpıştıra beni öpüyor bi de, ağzını açıp yanağıma dayıyor ayyy ayyy yapıyor yüzüme. 3 saniye sonra kucagimdan atlayıp tekrar başlıyor Napcaz biz bunlarla ya
Sokmaz mi allasen önceden eliyle alıp ağzına götürüyordu her şeyi, şimdi level atladı tavuk gibi yerleri keke keke geziyo resmen yalanmadık eşya kalmadı evdeYaaa bide sevimlilik yapmaya çalışmaları yokmu benimki bisey yapınca yüzüme bakıyor kızarsam bırakıp yanıma geliyor gulumsersem devam ediyor bisey daha sorcam hala herseyi ağzına sokuyor mu
Yaa bu herseyi ağzına götürmeye durumu 2 yaşa kadar gidecek galibaSokmaz mi allasen önceden eliyle alıp ağzına götürüyordu her şeyi, şimdi level atladı tavuk gibi yerleri keke keke geziyo resmen yalanmadık eşya kalmadı evde
Şuan sınırları keşfetmeye başladığını okudum. Yani birşeyler yapıp yüzümüze bakıyor ve tepkimizi ölçüyor. O yüzden yavaş yavaş yap yapma hayır evet kavramlarına alışmaya başlayacak. Sevimliliğe aldanıp herşeye izin vermeYaaa bide sevimlilik yapmaya çalışmaları yokmu benimki bisey yapınca yüzüme bakıyor kızarsam bırakıp yanıma geliyor gulumsersem devam ediyor bisey daha sorcam hala herseyi ağzına sokuyor mu
Yapma diyince o içinden yap kısmını algılayıp daha çok yapıyormuş ben evet hayır öğrettim. Çok sık kullanmamaya çalışıyorum ki etkisi olsun. Hayır diyip bunu yüz ifademle birlestirince yapmakta olduğu şeyden vazgeçiyor birde al ver öğrettim al diyince alıyor genel olarak ver diyince veriyorda ama işine gelmeyince kafasını çevirip duymamis gibi yapiyorŞuan sınırları keşfetmeye başladığını okudum. Yani birşeyler yapıp yüzümüze bakıyor ve tepkimizi ölçüyor. O yüzden yavaş yavaş yap yapma hayır evet kavramlarına alışmaya başlayacak. Sevimliliğe aldanıp herşeye izin verme
Merhaba ;Merhaba. Bunu diyen kim?
şimdi ben prematüre 9 aylık ( düzeltilmiş 7 ) annesiyim ama takvim aşı yaşı 9 ay.
O yüzden sağlık ocağı tekrar aradı aşı için.
Şimdi burda salgın yok vs. diye okuyunca kararsız kaldım götüreyim mi diye. Yaşını mı bekliyor herkes? Yoksa yaptırdınız mı KKK aşısını?
Bu gün bi milyonuncu kez çamaşır çekmecesi boşaltmaya gidiyordu, hayır çısss dedim, hüngür hüngür ağladı.Yapma diyince o içinden yap kısmını algılayıp daha çok yapıyormuş ben evet hayır öğrettim. Çok sık kullanmamaya çalışıyorum ki etkisi olsun. Hayır diyip bunu yüz ifademle birlestirince yapmakta olduğu şeyden vazgeçiyor birde al ver öğrettim al diyince alıyor genel olarak ver diyince veriyorda ama işine gelmeyince kafasını çevirip duymamis gibi yapiyor
Kanayacak şekilde değil de macun kıvamında çok zorlandığı zamanlar oldu. Annem 2 gün üst üste semizotu yedirdi, ishal oldu, ne var ne yoksa hepsi boşaldı. Sonra düzene girdi. Bamya da iyi geliyo. Bamyayi önceden robottan geçiriyordum şimdi küçük küçük doğrayarak pişiriyorum.Merhaba arkadaşlar, aranızda bebeği cok fazla kabız olan var mı? Kayısı zeytinyağı ayva veriyoruz sonucu değiştirmiyor. Bebişin poposu kanadı
Ben inatla devam ediyorum o inat ben inat. Ama her dalda geçerli olmuyor mesela yemek yedirmede inat ise yaramıyor ama diğer konularda iş goruyorBu gün bi milyonuncu kez çamaşır çekmecesi boşaltmaya gidiyordu, hayır çısss dedim, hüngür hüngür ağladı.
15 dakika gönlünü almaya çalıştım, özür dileyip çekmece köpeğin olsun boşalt annemm dedim. Bu savaş bu cephede de kaybedilmiştir kısaca
Poposu kanadiysa makat çatlağı da olmuş olabilir. Bi arkadaşımın bebeginde oldu doktor kantaron özlü bi pişik kremi önermiş o geçirdi. Benim bebegim de kabiz olduğunda kuru kayısı filan pekte iş görmüyor açıkçası. Ya gün kurusu kayısı olacak yada taze kayısı. Geçen taze kayisiyi cam reddede rendeleyip muhallebisine karıştırdım çok iyiydi rahatlattiMerhaba arkadaşlar, aranızda bebeği cok fazla kabız olan var mı? Kayısı zeytinyağı ayva veriyoruz sonucu değiştirmiyor. Bebişin poposu kanadı
Kremin adını hatırlıyor musunuz?Poposu kanadiysa makat çatlağı da olmuş olabilir. Bi arkadaşımın bebeginde oldu doktor kantaron özlü bi pişik kremi önermiş o geçirdi. Benim bebegim de kabiz olduğunda kuru kayısı filan pekte iş görmüyor açıkçası. Ya gün kurusu kayısı olacak yada taze kayısı. Geçen taze kayisiyi cam reddede rendeleyip muhallebisine karıştırdım çok iyiydi rahatlatti
Krem bu. Bende e bebekten almistim elimde bulunsun diye her ihtimale karsi. Umarım sizde de işe yararKremin adını hatırlıyor musunuz?
Cok tesekkür ederimKrem bu. Bende e bebekten almistim elimde bulunsun diye her ihtimale karsi. Umarım sizde de işe yarar