2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Merhaba, benimki emekliyor ama tutunup kalkamiyor henüz.
Maşallah bizimkilerin toto ağır hiç cabası yok
Benimkide aynı. Ama gerci zaten hala beslenmesinin büyük çoğunluğu süt şeklinde gidiyor. Bana sallama çay içip bundan bisey anlamadım üstüne demleme çay içeyim de kafam yerine gelsin deriz ya onun gibi geliyor yemekten bisey anlamadım üstüne süt içeyim de duyduğumu anlayim der gibi

Kızlar 8 ay sonra yavaş yavaş bulaşma şeklinde reglim geliyor. Tam pruca başlmadan önce sürpriz oldu. (Annem demişt yersin bi kaç gün diye) heyecanlandım sanki ilk defa olcak gibi. (Gerçi lohusalığı saymazsak 17 aydır adet olmuyor um. )

Aaaaaa iyi 17 ay gelmeyince belki baya gelir ..
ben 40 gün boyunca doğum kanaması hep geldi çok gelmesede hep lekeliyodu 40. Günde normal regli olmaya başlladım ilk reglde baya gelmiştiii cidden

Aaaaaa iyi 17 ay gelmeyince belki baya gelir ..
ben 40 gün boyunca doğum kanaması hep geldi çok gelmesede hep lekeliyodu 40. Günde normal regli olmaya başlladım ilk reglde baya gelmiştiii cidden
Vallha nerdeee. Akıntıya bulaşıp geliyor bakıyorum da. İnşallah devamı olur yaa.. Bnde rahatlarım gerçekten insanın piskolojisi bozuluyor.

Ben hala mens olmadım. Geçen ay bir kaç lekelenmem vardı ama devamı gelmedi. Peçeteyle silince gelen tarzında. Bu ay olurum inşallah.

Kızlar merhaba ben ikizannesi..depremzede olarak şehir değiştirdim ikizlerime..3 çocukla..daha kendimize gelemedik..aslen ankaralıyım fakat doğuda görev yapıyorduk..çok feci günler yaşadık ..arabalarda yattık ikizlerimle..Allah bi daha laşatsasın kimseye..sütüm kesildi o günlerde..ikizlerim 9 aylık şuan..

Biliyoruz canım ikizlerin olduğunu unutmadık seni
Geçmiş gitmiş olsun , inşallah kendinize gelmişsinizdir .. önemli olan sağlığınız iyiyse gerisi önemli değil

Hanımlar aralık anneleri grubundan geldim. Sorum var izniniz olursa: tam üç aylık bebeğim var. Doğduğunda harika olan kafası sürekli düz yatırdığımız için (doktor önerisi biliyorsunuz) arkası düzleşmeye başladı ve kafası sivrileşti.

Tamam artık üç ay doldu deyip bugün yan yatırmaya çalıştım ama kesinlikle beş dakika sonra uyanıyor. Arkasına yorgan desteği yaptım ama nafile. Başka öneriniz var mi ?

Yarın doktor randevumuz var biz bu durumu bir ay önce farkettik ama doktor gelecek muayenede yani yarın yeniden değerlendirme yaparız gerekirse fizik tedaviye yönlendiririz dedi.
Kız bebek saçı kapatır falan demeyin . Topuz bile yapamayacak kızım güzel durmaz diye.

Aslında neden küçükken yan yatırmadınız hiç . Bize doktorda yan yatırın diyodu 2 saat sağ yatıyosa, 2 saat sol yattırdım ben doğduğundna beri hiç hep düz yatmadı. En kötü kafası yandı..
Şuanda devam edin bu şekilde, yata yata alışır benceee odaaa

Hepsi amerikanin oyunu:) FDA ve yasadigim yerde doktorlar ve ebeler üstüne basa basa tembihliyor duz yatirin kafasini saga sola cevirin diye:))

Düz kafa yastıkları oluyor onlardan denediniz mi?

Kızlar nasılsıniz? Baya sessizleşti buralar. Bisey sorcam sizin bebisler yatar pozisyondan oturur pozisyona geçebiliyor mu? Benimki hala kendi doğrulup oturamıyor, emeklemiyor. Emeklemeye niyeti de yok ugrasida. Ayakta durmak istiyor hep. Gobegiyle kanepeden destek alıp tutunmadan durabiliyor ayakta, desteksiz de oturuyor ama kendi başına doğrulup oturamıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…