- 9 Temmuz 2021
- 11.406
- 24.258
-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #102.081
Hadi yaaaa o dereceMasallah disler geliyor
Bizde de sadece altta iki tane var ama yine de kan icinde birakti beni. birkac gün sagamadim da. Su anda sadece sagimla idare ediyoruz.
Maşallah bizimkilerin toto ağır hiç cabası yokMerhaba, benimki emekliyor ama tutunup kalkamiyor henüz.
Benimkide aynı. Ama gerci zaten hala beslenmesinin büyük çoğunluğu süt şeklinde gidiyor. Bana sallama çay içip bundan bisey anlamadım üstüne demleme çay içeyim de kafam yerine gelsin deriz ya onun gibi geliyor yemekten bisey anlamadım üstüne süt içeyim de duyduğumu anlayim der gibiEvet ya , onu doktorumuza soracaktim ben de unutmusum sormayi. Ek gidaya gecis sonrasinda ne verirsem vereyim üzerine ek gida oncesi ictigi miktardaki sütü yine iciyor. Herhalde kati gidalari beyin henüz algilamiyor diye düsünmüstüm.
Aaaaaa iyi 17 ay gelmeyince belki baya gelir ..Kızlar 8 ay sonra yavaş yavaş bulaşma şeklinde reglim geliyor. Tam pruca başlmadan önce sürpriz oldu. (Annem demişt yersin bi kaç gün diye) heyecanlandım sanki ilk defa olcak gibi. (Gerçi lohusalığı saymazsak 17 aydır adet olmuyor um.)
Vallha nerdeee. Akıntıya bulaşıp geliyor bakıyorum da. İnşallah devamı olur yaa.. Bnde rahatlarım gerçekten insanın piskolojisi bozuluyor.Aaaaaa iyi 17 ay gelmeyince belki baya gelir ..
ben 40 gün boyunca doğum kanaması hep geldi çok gelmesede hep lekeliyodu 40. Günde normal regli olmaya başlladımilk reglde baya gelmiştiii cidden
Hadi yaaaa inşallah, bide olmadan insanda bi şişiklik oluyo valla olunca rahatlamıştım inşallah olursunVallha nerdeee. Akıntıya bulaşıp geliyor bakıyorum da. İnşallah devamı olur yaa.. Bnde rahatlarım gerçekten insanın piskolojisi bozuluyor.
Sorma o şişliği. Kendimden soğudum. Evdeyim birde izindeyim iyice çocukla beraber bende kilo aldım şiştim. Küm verecek bu kiloları onu da bilmiyorumHadi yaaaa inşallah, bide olmadan insanda bi şişiklik oluyo valla olunca rahatlamıştım inşallah olursun
Ben hala mens olmadım. Geçen ay bir kaç lekelenmem vardı ama devamı gelmedi. Peçeteyle silince gelen tarzında. Bu ay olurum inşallah.Kızlar 8 ay sonra yavaş yavaş bulaşma şeklinde reglim geliyor. Tam pruca başlmadan önce sürpriz oldu. (Annem demişt yersin bi kaç gün diye) heyecanlandım sanki ilk defa olcak gibi. (Gerçi lohusalığı saymazsak 17 aydır adet olmuyor um.)
Bnmde şuan öyle. Biraz simsiyah olmuş hayırlısıBen hala mens olmadım. Geçen ay bir kaç lekelenmem vardı ama devamı gelmedi. Peçeteyle silince gelen tarzında. Bu ay olurum inşallah.
Benimde şuan deli gibiBen hala mens olmadım. Geçen ay bir kaç lekelenmem vardı ama devamı gelmedi. Peçeteyle silince gelen tarzında. Bu ay olurum inşallah.
Biliyoruz canım ikizlerin olduğunu unutmadık seniKızlar merhaba ben ikizannesi..depremzede olarak şehir değiştirdim ikizlerime..3 çocukla..daha kendimize gelemedik..aslen ankaralıyım fakat doğuda görev yapıyorduk..çok feci günler yaşadık ..arabalarda yattık ikizlerimle..Allah bi daha laşatsasın kimseye..sütüm kesildi o günlerde..ikizlerim 9 aylık şuan..
Aslında neden küçükken yan yatırmadınız hiç . Bize doktorda yan yatırın diyodu 2 saat sağ yatıyosa, 2 saat sol yattırdım ben doğduğundna beri hiç hep düz yatmadı. En kötü kafası yandı..Hanımlar aralık anneleri grubundan geldim. Sorum var izniniz olursa: tam üç aylık bebeğim var. Doğduğunda harika olan kafası sürekli düz yatırdığımız için (doktor önerisi biliyorsunuz) arkası düzleşmeye başladı ve kafası sivrileşti.
Tamam artık üç ay doldu deyip bugün yan yatırmaya çalıştım ama kesinlikle beş dakika sonra uyanıyor. Arkasına yorgan desteği yaptım ama nafile. Başka öneriniz var mi ?
Yarın doktor randevumuz var biz bu durumu bir ay önce farkettik ama doktor gelecek muayenede yani yarın yeniden değerlendirme yaparız gerekirse fizik tedaviye yönlendiririz dedi.
Kız bebek saçı kapatır falan demeyin . Topuz bile yapamayacak kızım güzel durmaz diye.
Hepsi amerikanin oyunu:) FDA ve yasadigim yerde doktorlar ve ebeler üstüne basa basa tembihliyor duz yatirin kafasini saga sola cevirin diye:))Aslında neden küçükken yan yatırmadınız hiç . Bize doktorda yan yatırın diyodu 2 saat sağ yatıyosa, 2 saat sol yattırdım ben doğduğundna beri hiç hep düz yatmadı. En kötü kafası yandı..
Şuanda devam edin bu şekilde, yata yata alışır benceee odaaa
Aaaaa bizdede doğumdan çıkar çıkmaz çocuğu yan yatırdılar kusmasın boğulmasın yat yatsın diyeHepsi amerikanin oyunu:) FDA ve yasadigim yerde doktorlar ve ebeler üstüne basa basa tembihliyor duz yatirin kafasini saga sola cevirin diye:))
Düz kafa yastıkları oluyor onlardan denediniz mi?Hanımlar aralık anneleri grubundan geldim. Sorum var izniniz olursa: tam üç aylık bebeğim var. Doğduğunda harika olan kafası sürekli düz yatırdığımız için (doktor önerisi biliyorsunuz) arkası düzleşmeye başladı ve kafası sivrileşti.
Tamam artık üç ay doldu deyip bugün yan yatırmaya çalıştım ama kesinlikle beş dakika sonra uyanıyor. Arkasına yorgan desteği yaptım ama nafile. Başka öneriniz var mi ?
Yarın doktor randevumuz var biz bu durumu bir ay önce farkettik ama doktor gelecek muayenede yani yarın yeniden değerlendirme yaparız gerekirse fizik tedaviye yönlendiririz dedi.
Kız bebek saçı kapatır falan demeyin . Topuz bile yapamayacak kızım güzel durmaz diye.
Bir aydir kullaniyoruz. Bir de Hamak ve guvenli yan yatis yastigi alacagim. Arkadaslar tavsiye ettiDüz kafa yastıkları oluyor onlardan denediniz mi?