2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bnde fucicort kr3m var aynı markanın. Sünnet olduğunda pipisine sürmek için doktor vermişti. Farkı var mıdır aceba.

Çarşamba günü 9. Ay kontrolümüz var. Çocuk doktoru gelinnkan tahlili yapalım demişyi 6.ayda iken. Kan değerleri demiri felan nasıl diye. Ayrica da aşıkıs da var perşembe günü de. Arkadaşım yaptırmamış çocuğuna 1 doz da yeterli imiş yaşında yaptıracakmış. Yaptırmamasın sebebi de hemşir3 yumurtaya alerjisi var mı demiş. O da tam yumurta yedürmedim daha demiş bilmiyorum demiş o yüzden kalmış. E şimdi bnde sarısı nı yiyor ama beyaz hakkında bilgim yok yaptırmamak konusunda kararsız ım. Sizşn düşünceleri niz nadir?

Hangi aşı o 9 ayda olan 3k mi

Normalde 1 yaş olan aşıyı 2i doz şeklinde 9. Ayda ve 1 yalta olcakmış. Aynen karma 3k .
Onu bize saglikocaginda soylediler bazıları yaptırıyor bazıları yaptirmiyor doktorunuza sorun yapılacaksa gelin diye. Kendi özel doktorumuza sorduk yapılmicak 12. Ayda yaptırın dedi biz 9.ayda yaptırmadık

Onu bize saglikocaginda soylediler bazıları yaptırıyor bazıları yaptirmiyor doktorunuza sorun yapılacaksa gelin diye. Kendi özel doktorumuza sorduk yapılmicak 12. Ayda yaptırın dedi biz 9.ayda yaptırmadık
Çarşamba günü kontrol de sorayım bnde o zaman. Düşünüyordum sormayı.. İyi opdu öğrendiğim.

Sor tabi danış zaten genel kontrolünüz varmış. Yaptır derse yaptirirsin yaptirma derse yaşını bekler bizimki gibi
Aynen inşallah. Bi doktor ukuz yokta takip eden. Devlet hastanesi nde gidiyoruz hangisi gelirse. Beğendiğim oluyor ınanda ihtiyaç zamanı denk gelemiyorum. Karambole yani. Geçen gittiğüm 9 ayda gel dedi. Bakalım bu ne diyecek. Biri niye geldin diye söyleniyor kimi gelmedin diye hayırlısı bakalım.

Kızlar bnm oğlanın tepesi konaklanmaya başladı yine. Cildide kuruyor gibi. Cildine ne kullanıyor sunuz. Konkalanma iöin çözğmğnğz var mı?
Bende geçen farkettim direk zeytinyağı sürdüm kafasına. Tarakla temziledimmmm hepsini , eski tarakla bit tarağı iyi oluyo temizlerken

Evet ilk hastaneden taburcu olduğumuz dönem aynı hastaneye kontrol için götürmek durumunda kaldım üniversite hastanesi. Her gittiğimizde başka bi doktor bazıları çok iyi bazıları hiç bisey bilmiyor hatta çocuğun beyaz doğum lekesini gösterip bana soruyor bu ne diye bende size soracaktım o ne dedim inşallah bu sefer düzgün doktora denk gelirsiniz

İnşallah.

Bizim de yumurta alerjimiz olduğu için 9. ay aşısını doktorum devlet hastanesinde acil durum olursa diye alerji doktoru gözetiminde yaptırmamı istedi. Bizde yumurta alerjisi oldukça fazla çünkü. Sarısını yiyorsa alerjisi yok zaten, sıkıntı olmaz gibi. Bana yaptırın dedi Dr.

Hmm. Bakalım bize ne diyecek. Açıkcası kek felan yaptıpımda veriyor um yiyor. Sonucunda içinde var yani! Beyaz. Zannetmiyorum alerjisi olduğunu da ama erken diye daha beyaza geçmedim. Ona da ne zaman geçerim bilmiyorum.

Kızlar bnm oğlanın tepesi konaklanmaya başladı yine. Cildide kuruyor gibi. Cildine ne kullanıyor sunuz. Konkalanma iöin çözğmğnğz var mı?
Kafasına zeytinyağı ya da bebek yağı sürüp şapka takip yarım saat falan tutup sonra tariyordum. Konak tarağı almadım hani eski dede tarafları olur ya ince uzun ondan vardı onunla tarardim baya çıkardı sonra banyo yaptırırdım. Ben losyon olarak babycare probiyotikli vücut losyonu kullanıyorum çok memnunum egzema aşırı Kuru cildi olduğu için doktor önermişti. Cildi Kuruysa şampuan olarak da bioderma abcderm foaming cleanser şampuanı öneririm

Merhaba yumurta yelince çocuğunuzda nasıl tepki oluyor..bizimde yumurta alerjimiz var yelince yanakları kızarıyor geçen noldu bi bilsen ikizlerim hastalanmıştıyumunta alerjisi olan ikizim antibiyotik verince acillik olduk.antibiyotik alerjimizde çıktı.tüm yüzü vücudu birden kızardı 9.ayında ilk defa antibiyotik deneyimi yaşadık .Onuda ağzına vermekle kusması bir oldu ve alerji kesici serumlar taktılar..alerjisi olan bebeğinize dikkat edin

Bnm yiğenimdede oldu antibiyotik alerjisi. Sizin ikizleri tahmin edebiliyorum görünümünü. Hem şişiyor hem kızarıyor eli yüzü tüm vücudu.. Kuzulara kıyamam.

Bebeğim yumurta yemedi daha. Ben yediğimde sütten geçiyor o bile ciddi alerji yapıyor. Yumurta yemiyorum, yumurta içeren fırınlanmış gıdalarda da aynı şuan maalesef.

Sizde yumurta belki biraz ağır gelmiştir, arada denetebilirsiniz, yiyor sonuçta. Bizim şuan için yeme şansımız yok. Antibiyotik kısmına da dikkat edeceğim. Geçmiş olsun size de ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…