2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
A.selam canım günler yoğun geçiyor buraya eskisi gibi bakamıyorum , senin bebek emzik kullanıyor muydu canım , kullanıyorsa 6- 18 aya geçtin mi tam ne zaman geçmek gerekiyor ben aldım daha vermedim de
Aynen bizimde valla çok oyun istiyo hep oynuyoruz
Yaa 6-18 aldım ama almıyo çiğneyip çıkarıyo sevmedi büyük geliyo hala ona göre hala küçükden devam ediyoruz

Mrb bayanlar 12 . Haftada ikili tarama testi yaptılar bana ayrıntılı ultrosindan sonra karın ağrım geçmedi sanki biraz farklı karnım davul gibi sis bu şekilde olan varmı aranızda
Aynen bizimde olmuştu ikili tarama testş, ayrılı olduysa şuan 20 haftadan fazladır sanıırm Kasılmalar oluyodur belkide

6. Ayımız bitti. Bir kısım tadım dışında başka birşey vermedim. Yavaş yavaş çorbalara başla dedi dr. Ne yapacağım bilemedim...sadece bir aydır üç gün kuralıyla tadım yapıyoruz. Bebek tarhanası falan başlanabilir mi? Yada muhallebi olarak ne verdiniz?

Baya baya yayla çorbası tarhana havuç brokoli kabak karnıbahrlı çorbalar yapıyorum interntte öyle alternatifler var

Evet biraz araştırdım ama tadımı az yaptım. Biraz daha tadım ve muhallebi yapıp sonra çorbalara geçeceğim artık :)
Ben birsz erken yaptım tadımları 4,5 ayllıkken başladım 5,5 kadar tadımlar sürdü 1 ay
Artık 1 aydan beride normal kahvaltı çorba meyve püresi şeklinde gidiyorum
Hızlı hızlı geçsin

Bugün doktor kontrolümüze gittik tadımlara devam çorba verebilirsin dedi, bugün ilk defa su içti çok sevdi mutlu oldu 6 ay aşılarımızı da yaptırdık 1 tanesi yokmuş gelince haber vercez dediler.

O uykuya direniyor ben uyutmak için inatlaşıyorum . 2 saatimiz böyle geçiyor . Sonra uyuyor . Bırakıyor içeri geçiyorum 20dakika sonra uyanıyor biz çok fenayız bu aralar

Bendr anlayamadım cidden sanki boğazına parmak sokuyorum o şekilde öğürüyo büyüdü artık alır yani
Ya benimki de emzikle oynayıp ögürüyor ezikleri yeniledim 5bucuk aydan hesapladigimiz için yine 0-6 ay aldım önümüzdeki ay 6-18 e gececek ama yeni emzikte de ögürdü bide damakli emzik te aldım damakliya gecsin diye onu da tutmuyor niye öguruyolar acabq

Allahtan 0-6 aylık avent emziği alıyo ama 6-18 sevmedi belki ilerde alır zorlamıcammm..
ama değişik diğerlerini denedim onları istemiyo hiç. İlla alırlar herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…