- 9 Temmuz 2021
- 11.406
- 24.258
-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #101.681
Aynen bizimde valla çok oyun istiyo hep oynuyoruzA.selam canımgünler yoğun geçiyor buraya eskisi gibi bakamıyorum , senin bebek emzik kullanıyor muydu canım , kullanıyorsa 6- 18 aya geçtin mi tam ne zaman geçmek gerekiyor ben aldım daha vermedim de
Aynen bizimde olmuştu ikili tarama testş, ayrılı olduysa şuan 20 haftadan fazladır sanıırm Kasılmalar oluyodur belkideMrb bayanlar 12 . Haftada ikili tarama testi yaptılar bana ayrıntılı ultrosindan sonra karın ağrım geçmedi sanki biraz farklı karnım davul gibi sis bu şekilde olan varmı aranızda
Bende yıkayıp deneyeyim bakalım ne yapıcakAynen bizimde valla çok oyun istiyo hep oynuyoruz
Yaa 6-18 aldım ama almıyo çiğneyip çıkarıyo sevmedi büyük geliyo hala ona göre hala küçükden devam ediyoruz
Aynen sıkıntı olmaz hepşmizde oldu, hatta bebek bi yerde toplaşıyomuş gibi oluyo sertleşiyo korkma yani oyuzdneEvet kasılma oluyor ama doktor kanama olmadığı sürece korkma dedi ama yinede içim rahat değil
Aynen bi dene bakalım bizimki geçemedi emzikden 0-6 aylıkdan devamBende yıkayıp deneyeyim bakalım ne yapıcakPazartesi Aylık kontrol var sorarım doktora
Yeminle yapmam dediğim her seyi yaptım ve azcık ucuna pekmez sürdüm yok arkadaş almıyor o emziği. Öteki aşırı küçük geliyor napıcaz bilmemAynen bi dene bakalım bizimki geçemedi emzikden 0-6 aylıkdan devam
Bendr anlayamadım cidden sanki boğazına parmak sokuyorum o şekilde öğürüyo büyüdü artık alır yaniYeminle yapmam dediğim her seyi yaptım ve azcık ucuna pekmez sürdüm yok arkadaş almıyor o emziği. Öteki aşırı küçük geliyor napıcaz bilmem
Artık buralar dutlukGüzel annelerim nasılsınız epey oldu ben girmeyeli.. duygulandım bir an
Bebişler nasıllarr??
Baya baya yayla çorbası tarhana havuç brokoli kabak karnıbahrlı çorbalar yapıyorum interntte öyle alternatifler var6. Ayımız bitti. Bir kısım tadım dışında başka birşey vermedim. Yavaş yavaş çorbalara başla dedi dr. Ne yapacağım bilemedim...sadece bir aydır üç gün kuralıyla tadım yapıyoruz. Bebek tarhanası falan başlanabilir mi? Yada muhallebi olarak ne verdiniz?
Evet biraz araştırdım ama tadımı az yaptım. Biraz daha tadım ve muhallebi yapıp sonra çorbalara geçeceğim artık :)Baya baya yayla çorbası tarhana havuç brokoli kabak karnıbahrlı çorbalar yapıyorum interntte öyle alternatifler var
Ben birsz erken yaptım tadımları 4,5 ayllıkken başladım 5,5 kadar tadımlar sürdü 1 ayEvet biraz araştırdım ama tadımı az yaptım. Biraz daha tadım ve muhallebi yapıp sonra çorbalara geçeceğim artık :)
Ya benimki de emzikle oynayıp ögürüyor ezikleri yeniledim 5bucuk aydan hesapladigimiz için yine 0-6 ay aldım önümüzdeki ay 6-18 e gececek ama yeni emzikte de ögürdü bide damakli emzik te aldım damakliya gecsin diye onu da tutmuyor niye öguruyolar acabqBendr anlayamadım cidden sanki boğazına parmak sokuyorum o şekilde öğürüyo büyüdü artık alır yani
Allahtan 0-6 aylık avent emziği alıyo ama 6-18 sevmedi belki ilerde alır zorlamıcammm..Ya benimki de emzikle oynayıp ögürüyor ezikleri yeniledim 5bucuk aydan hesapladigimiz için yine 0-6 ay aldım önümüzdeki ay 6-18 e gececek ama yeni emzikte de ögürdü bide damakli emzik te aldım damakliya gecsin diye onu da tutmuyor niye öguruyolar acabq