- 9 Temmuz 2021
- 11.406
- 24.258
- Konu Sahibi yoncambenim
- #101.621
Küçük su biberonu var her yemekden sonra veriyorum eline onu bitiriyo içiyo baya istiyo bende almıyorum elinden.Bn her sabah emzirme gece emzirme ile geçiyor. Uyumadan önce de meme. Yine veriyordum ama yemek felan öğün olarka değildi. Pırasa felan verdin mi. Kahvaltıya her gün yumurta sarısı mı veriyorsun. Bn yumurta sarısına avakado muz peynir ekliyorum bazen de muz ywrine elma bazen peynir yumurta yapıyorum.. Sık olarak yumurta vermek istemiyorum ama ne yapcamı da şaşırıyorum.
Kıyma için ayın 15 ini bekliyorum bnde desim eşime ilikli kemik al, birde kıyma iyice çekilmiş bebek için başlayalım bakalım.
Ek gıdada suyu nasıl veriyorsun. Bn onu sormayı unuttum da. Eve gelince aklıma geldi.
Dışarda meme işi zor oluyor. Önceden biberonla veriyordum sütü şimdi onu bilr rmmeyi unutmuş kaldı ki Emziği attı. Hiç emzik kullanmıyoruz gari...
Yumurta peynir veriyorum geneldee ezerek sevmiyo elimde ağzına parça parça veriyorum yediriyorum öyle yiyiorre.. ama acıkcası hergünde kahvaltı veremiyorum tok oluyo yemiyo bazen