2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Nebuzalator benim olmazsa olmazım normal de çok kullanıyorum hirilti olunca hele şu hastalık döneminde ekstra elim ayağım oldu serum fizyolojik döküp sürekli hava veriyorum çok rahatlatıyor uykuda arabada gittiğim heryerde kullanıyorum. Ben 627 TL almıştım şuan 1000 TL. Direct nexus markası

Kızlar bu bebe uyumuyor ya gece sürekli uyanıyor meme yerken kasılıyor sanki dersin gırtlagını sıkıyoruz kasıyor kendını ısırıyor meme ucunu sonrada basıyor cıglıgı 😪😪 atak matak dedkleri şeymi bu aydınlatın beni varmı oyle olan

Yerde sırt üstü yatarken eşim elinden tutuyo böyle hadi falan diyip döndürmeye çalışıyordu dedim rahat bırak çocuğu, belli ki dönmeyecek istemiyor 😂

Bir kaç kez dönmüştü nasıl olduğunu anlamadığımız bir şekilde şimdi pek dönmüyor yine koca popolarını kaldıramıyolar ki 😂😂
Tam koca döttlüler yaaa ama çok tatlılar nezman paşa gönlü isterse artık minnoşların😃😃😃

Nebuzalator benim olmazsa olmazım normal de çok kullanıyorum hirilti olunca hele şu hastalık döneminde ekstra elim ayağım oldu serum fizyolojik döküp sürekli hava veriyorum çok rahatlatıyor uykuda arabada gittiğim heryerde kullanıyorum. Ben 627 TL almıştım şuan 1000 TL. Direct nexus markası
Surrender Surrender aynı dediği gibi arkadaşın . Bu markanın tercih edilmesindeki tek sebep sessiz çalışıyor olması yoksa bu konuda Öncü olan tek bir marka var o da Omron

Tarhanayı sordunuz mu doktora? Buğday da çok alerjikmiş bazı doktorlar irmiği 3 gün kuralına göre deneyip tahıl grubuna öyle geçtiriyor
Ben irmiği denedim canım..bide cilt testinde bğdayıda deniyorlar çıkmadı..buğday olmuş olsa hani sürekli bizde yiyoruz sütümden geçerdi diye düşünüyorum..çünkü diyet açmadan önce bayağı düzeldi yer..kakalaro galan normaldi..

Menenjit aşısı yaptırdınız mi ben bir yaş sonrası düşünüyordum ama vakalar arttı diyorlar?
Menenjit asisi yaptirmak istedigimi soyledim. Hem bexsore hem nimenrix yaptirdim.meningokok hastaliklar a ve b sinifi diye ayriliyormus aile hekimi ve hemsiremiz imkaniniz varsa ikisini de yaptirin dedi 4.ay asilariyla beraber yaptirdim nimenrixi bexsorayi 2 gun sonra yaptirdik hemsiremiz agir gelebilir bexsore ates yapabiliyor dedigi icin. Cok kisiyle temas etmiyorsaniz korunabiliriz diyorsaniz 1 yasa kadar yaptirmayin diyen doktor da oldu hastane vs eve gelen giden kimden ne gecegini bilemedigimizden tedbir bizden takdir Allahtan diyip yaptirdim. (Rabbim tedbirimizi bosa cikarma)

Bende yazmıştım neler vardiğimi 👍😊
Ben forumu hic takip edemiyorum bu ara güzel bir pdf elime ggecti ek gıda ile ilgili onunla yola cikacagim meselam princ unu ile tam pirincunu arasindaki farki bilmiyordum. Pirinc unu pilavda kullandigimiz pirincin öğütülmüs haliyken nisasta orani yuksek karbonhidrat dusuk besin degerine sahip iken tam princ unu kabuguyla ogutulenmis ve besin degeri yuksek olanmis muhallebilerde mamalarda tam pirinc unu kullanimini oneriyor. 117 adet de tarif var bebek ve yetiskin ek gida pdikolojisinden de bahsetmis ama ilk 6 ay kesinlikle anne sutunu oneriyor anne sutu yoksa formul mama diyor

Ben forumu hic takip edemiyorum bu ara güzel bir pdf elime ggecti ek gıda ile ilgili onunla yola cikacagim meselam princ unu ile tam pirincunu arasindaki farki bilmiyordum. Pirinc unu pilavda kullandigimiz pirincin öğütülmüs haliyken nisasta orani yuksek karbonhidrat dusuk besin degerine sahip iken tam princ unu kabuguyla ogutulenmis ve besin degeri yuksek olanmis muhallebilerde mamalarda tam pirinc unu kullanimini oneriyor. 117 adet de tarif var bebek ve yetiskin ek gida pdikolojisinden de bahsetmis ama ilk 6 ay kesinlikle anne sutunu oneriyor anne sutu yoksa formul mama diyor
O pdf yi bana gonderirmisiniz

X