2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kaka mukuslu, fiskirtarak kusma, sacta konak bi de goz kapagi kizarip sisiyodu eger yogun sut urunlu bir sey yersem.
Ben kusmasi olmayinca basliyim dedim ama bu sefer de reflu cikti. Bi totoyu dogrultamadik yani. Simdi reflu duzene girdi, gecen yogurtlu pogaca denedim direkt kustu ama devami gelmedi bi aksam bi de ertesi sabah kustu gecti. Ilk baslarda 3 gun kesin suruyodu. Yumurta ve kırmızı eti açtım. Onlarda sıkıntı olmuyor. Zamanla vucudu tolere edecek herhalde ama biraz daha zamanı var
Aşırı yorucu bi süreç.denenedım ben daha yumurta falan.

Kızlar diş çıkarken ne gibi belirtiler oluyor 2 gündür sürekli huysuz sadece uyuduğu zaman susuyor diğer türlü hep kucak dolaşmak istiyor onda bile mızmızlanıyor, ateşine bakıyorum yok diş mi çıkarıyor acaba dedim ama bişey de göremedim, bir yeri mi ağrıyor onu da bilmiyorum neyi var anlamadım dün gece ağladım bakamıyorum ben bu çocuğa diye 2 saatte anca uyudu en son arabayla gezmeye çıkartcaktık omzunda sızdı kaldı 🤦🏻‍♀️😔

Ben memeyi bırakmak uzereyim aslında. Ama bu deneyler icin bırakmamak istiyorum. Bikac gündür süt ürünleri tükettim emzirmeyi kestım
3 gün tek ürün deneyip izlemek çok zor bir süreç ya. Bence bu deneyler çok yıpratıyo 🥲 canım o kadar çok yaş pasta istiyor ki mesela anlatamam, emzirmesem bende bi gün aslında yiyebilirim😅

Keyfinden bırakmıyorum aslında. 4/5 aydır meme reddini yaşıyorum ben.
Gün-de 1 kez 2 dk emmeye başladı

Herkesin nasibi kadar emer
Ben kızımın meme reddi yaptığını sanıyordum emziğe çok alışmıştı, meğer reflüsü varmış ondan emmiyormuş canı yandığı için. Sen her türlü şeyi denemişsindir muhtemelen ama yine de aklında olsun.

Keyfinden bırakmıyorum aslında. 4/5 aydır meme reddini yaşıyorum ben.
Gün-de 1 kez 2 dk emmeye başladı

Herkesin nasibi kadar emer
Öyle tabi benimkilerde suan bi bakıyorum reddedilorlar bi bakılorum gece tutuyorlar..insanı çok yıpratıyor ..artık silikon uç falan onlarlada kanmıyorlar..bugün ikiside emdi bakalım gece napacağız.

Ben kızımın meme reddi yaptığını sanıyordum emziğe çok alışmıştı, meğer reflüsü varmış ondan emmiyormuş canı yandığı için. Sen her türlü şeyi denemişsindir muhtemelen ama yine de aklında olsun.
Peki kusarmı bebeğiniz yada hani huzursuzluğu varmıydı? Meme reddi dışında başka belirtiniz varmıydı..hani xiberonu güzel içmezler herhalde reflü olunca

Sık kaka yapıyor mu ?
Mama da yeşildi kakası. Gün içinde sarı ve balgamlı yapmaya başladı.
Kız bende kan ilacını bi bırakalım da deneyelim şu kakayo dedim ..hep yaşildi..simdi kahveye döndü eskisi kadar yeşil değil..bide diyeti açtık ya kaka yeşil olunca kan vs. Görülmüyor o yüzden rengi açılacak mı diye deniyorim

X