- 14 Haziran 2021
- 139
- 181
-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #101.061
Bexoronun ikinci dozunu oldunuzmu acillik eden ilk dozmu hamile günlükleri görünmüyor kaç aylıktı bebeğinizBexoro bizi acillik yaptı ateş huzursuzluk kusma hiç durmadan ağlama bütün gece uyumadi. İnşallah diğeri dediğin gibidir
7 aylık ama erken doğumlu prematüre oyuzden 4 aylik gibi. İlk dozu oldu gece acile götürmek zorunda kaldık gerci aynı hafta 6.ay aşılarınıda olmuştu ağır mı geldi diye düşündüm. İkinci dozdan gözüm korkmuyor değil yaniBexoronun ikinci dozunu oldunuzmu acillik eden ilk dozmu hamile günlükleri görünmüyor kaç aylıktı bebeğiniz
Bizde aynı durumdayız ama arkadaşlar da aynı şeyleri 4. Ay atağında yaşadıklarını söyleyince rahatladım biraz geçecek inşallah benim kızım bi dönem memeyi reddediyordu şimdi kanguru gibi geziyorum sürekli memede uyumak istiyorBu tam benim sorum günlerdir elinde oyuncak olduk meme dışında uyumuyor ve asla susmuyor bağıra bağıra ağlamaları var, damaklarına bakıyorum birşey yok gaz desen oda bitti gibi kulak ağrısı falanda değil çook uykusu var ama uyumamak için direniyor bizde ne yapacağımızı şaşırdık. Korkum memeye alışırsa ocakta işe başlayacam ne yapacaz diye
Bizim doktor ağır olduğu için aşı olmayan 3 ve 5. Aylara planladı ona rağmen ateşi çıktı bakslım 5. Ayda ne olacak7 aylık ama erken doğumlu prematüre oyuzden 4 aylik gibi. İlk dozu oldu gece acile götürmek zorunda kaldık gerci aynı hafta 6.ay aşılarınıda olmuştu ağır mı geldi diye düşündüm. İkinci dozdan gözüm korkmuyor değil yani
Ne kadar sürecek acaba memeye alışmaması lazım ne yapmam gerekir. Bu süreci atlatanlar nasıl geçirdiniz sonuç ne oldu yazar mısınız?Bizde aynı durumdayız ama arkadaşlar da aynı şeyleri 4. Ay atağında yaşadıklarını söyleyince rahatladım biraz geçecek inşallah benim kızım bi dönem memeyi reddediyordu şimdi kanguru gibi geziyorum sürekli memede uyumak istiyor
Gelicekmiş yapım aşamasında sanırımBuarada hamilelik gunlugu kalkmis mi ? Kim ne zaman dogum yapti kac gun gecti gozukmuyor bende ?
İkisi birlikte ağır gelmiş olabilir canım, biz 4. Ay aşılarını braz beklettik bu yüzden peş peşe olmasın diye7 aylık ama erken doğumlu prematüre oyuzden 4 aylik gibi. İlk dozu oldu gece acile götürmek zorunda kaldık gerci aynı hafta 6.ay aşılarınıda olmuştu ağır mı geldi diye düşündüm. İkinci dozdan gözüm korkmuyor değil yani
Mustela yerine linola serisini önerdi,onu aldık. Kuruyor biraz ama geçmedi. Yumurtayı kestim ama sanırım süt ürünlerine de alerjisi var.Mustelanın egzamalı ciltler için olan vücut nemlendiricisi alın günde 2 kere vacudu nemlendirin.bizdede egzama vardı bebekte..çok şükür geçti..sürekli nemlendirilorum
Bizimde bir sonraki ay tekrar olacak inşallah bu seferkiler hafif geçerBizim doktor ağır olduğu için aşı olmayan 3 ve 5. Aylara planladı ona rağmen ateşi çıktı bakslım 5. Ayda ne olacak
Söylemiştim de doktora sıkıntı olmaz dedi ama bence de ağır geldi sanırım peşpeşe oluncaİkisi birlikte ağır gelmiş olabilir canım, biz 4. Ay aşılarını braz beklettik bu yüzden peş peşe olmasın diye
Bizim mesela ikizlerin sadece yumurta alerjisi çıktı..fakat bana 2 aydır tüm süt ürünlerideyasak..düzeldi çok sükür kakaları..Mustela yerine linola serisini önerdi,onu aldık. Kuruyor biraz ama geçmedi. Yumurtayı kestim ama sanırım süt ürünlerine de alerjisi var.
Hangi testten çıktı kanından mı cildinden mi?Bizim mesela ikizlerin sadece yumurta alerjisi çıktı..fakat bana 2 aydır tüm süt ürünlerideyasak..düzeldi çok sükür kakaları..
Ben diyette değilim sadece yumurta yemiyorum. Şimdilik diyet vermedi ama mukuslu kaka, egzama devam ediyor. Başında konak var. 2 yaşına kadar ara ara sürebilir dedi doktor. Zor ve can sıkıcıAlerjisi bebekler durumlar nasıl?
2 gün önce sütlaç yedım
Ertesi günü dana eti. Sonraki gün emzirdim ve balgamlı kakaya başladı. Günde 4-5 kez yapıyor suan.
Her zaman emmedıgıi için denemiştim ama bilemedim ya .
Acayip canımı sıkıyor
Diyete girmeyince de bağırsak etkileniyor işte. Aşırı can sıkıcıBen diyette değilim sadece yumurta yemiyorum. Şimdilik diyet vermedi ama mukuslu kaka, egzama devam ediyor. Başında konak var. 2 yaşına kadar ara ara sürebilir dedi doktor. Zor ve can sıkıcı
Cildin de çıktı.evet zamanla deneyeceğiz..önce ben yiyecek sütümden geçecekHangi testten çıktı kanından mı cildinden mi?
Süt ürünlerine ne zaman başlayacaksın peki? En önemlisi ek gıdada deneyecekler mi bu gıdaları? Ben 5. Ay muayenesinde soracağım artık.
Alerji uzmanı yavaş yavaş pişmiş süt ve yoğurt ürünlerini deneyelim dedi ..bu gün az bişey yayla çorbası içtim..kaka ve ciltlerini takip edip not alacağım..ara ara diyete kapatıp geri açacağız.inşaallah çabuk geçer..kakaları koyu ve yeşil kan ilacını kestik..kaka sarıya dönerse alerjiyi daha iyi takip etmek için..Hangi testten çıktı kanından mı cildinden mi?
Süt ürünlerine ne zaman başlayacaksın peki? En önemlisi ek gıdada deneyecekler mi bu gıdaları? Ben 5. Ay muayenesinde soracağım artık.
Ya bu hamile günlüğü kalkmış senin bebis kaç günlük suan masaallah ben daha başlamadım benim kiz 5 aylık oldu ama beş ay 15 günlük olsun hani ortalayalim dedim bekliyorum az kaldı ben de galiba 3 gün kuralı ile Kabak bal kabağı havuç Patates yoğurt yumurta pekmez Peynir vereceğim sonra da karıştırıp vermeyi düşünüyorum bakalım nasıl olacak süreç. Sadece bogazina durmasından korkuyorum destekli bile tam oturamıyor çünkü henüz acaba beklesem mi biraz daha oturana kadar kafam karışıkTadımlarda baya ilerledimmm bennnşuana kadar bi pekmezde sıkıntı gördümmm geri kalan iyi gibi, lor peyniri flnda yapıp denicem sıra onlara geldi yavaş yavaş minik
Ben hepsimi denedim yumurta peyniri denedim , artık karıştırmaya başlarım yumurtayls peynirden sonra, enn başta ezerek cam rendeyle veriyodum, şuan blenderdan geçiyorum sulu veriyorum benimkide duramıyo daha tam bizimkide 5ay 2 günlük şuan hamilelik yazıları geri gelicekmiş çalışma varmışYa bu hamile günlüğü kalkmış senin bebis kaç günlük suan masaallah ben daha başlamadım benim kiz 5 aylık oldu ama beş ay 15 günlük olsun hani ortalayalim dedim bekliyorum az kaldı ben de galiba 3 gün kuralı ile Kabak bal kabağı havuç Patates yoğurt yumurta pekmez Peynir vereceğim sonra da karıştırıp vermeyi düşünüyorum bakalım nasıl olacak süreç. Sadece bogazina durmasından korkuyorum destekli bile tam oturamıyor çünkü henüz acaba beklesem mi biraz daha oturana kadar kafam karışıksen blender dan geçirip iyice sıvı halde mi veriyorsun? Peyniri falan yutamaz bence benim kiz