- 24 Ocak 2022
- 151
- 174
- 34
- Konu Sahibi yoncambenim
- #101.081
Kızlar çogunuz tadımlara başlamıs bile erken değilmi ya 6 ayı beklemıyormuyuz neden acele ediyorsunuz ben mi gec kaldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Önce sulu sonra rende de daha kati değil mi sen galiba tam tersi önce ezerek sonra blender ederek sulu vereceksin tam tersi olmuyor mu ?Ben hepsimi denedim yumurta peyniri denedim , artık karıştırmaya başlarım yumurtayls peynirden sonra, enn başta ezerek cam rendeyle veriyodum, şuan blenderdan geçiyorum sulu veriyorum benimkide duramıyo daha tam bizimkide 5ay 2 günlük şuan hamilelik yazıları geri gelicekmiş çalışma varmış
Gördüm size de söylemek istedim ben yaptım oldu şuan hepinizin dogum imzasını görüyorumKızlaaar iyi geceler. Yazıldı mı bilmiyorum ama gebelik imzamız gitti ya forum seçenekleri- başkalarının imzasını görüntüleye tik atınca geldi hepsi
Belkide ondan gerek görmemiştir. Bizde başladık menenjitlere bexoro çok ateş yaptı nimenrix daha hafif dediler ama inşallah öyledir
Bexoro bizi acillik yaptı ateş huzursuzluk kusma hiç durmadan ağlama bütün gece uyumadi. İnşallah diğeri dediğin gibidir
Benimkiniin canına minnet okula gitmemekBen kızım hasta olursun okula gidemezsin deyince benimki yaklaşmıyor..
Senin kızlar benimkine nazaran daha iyi aldılar bence kilo. Benimki 2950 doğmuştu sonuçta. Ben pazartesi gidicem doktora.Senle aramızda 5 gün doğumda ..benimkilerde 15 gün önce 6280Gr 6580 Gr geldiler.tabi 15 gün geçti bide benimkiler 2250 2400 ve Gr doğdular.daha çocuk doktoruna kontrole gitmedim.6 aylık olsunlar gideceğim.
2.aydan sonra istediğin zaman yapılabiliyor ama erken yapınca doz sayısı artıyor bizim doktorumuz en çok ölüm oranı 6 ay altı bebeklerde olduğu için erken başlama taraftarı kar zarar dengesi diyor 1 gecelik ateş o hastalığın yanında önemsiz dedi o yüzden başladık2 gün önce kontrol vardı. Menenjit aşısı için 8. veya 9. ay yapılır dedi.
İlk çocuğumda da daha geç yapılmıştı.
3. 5. ayda falan yapıldığını burada okuyunca şaşırmıştım. Galiba ağır geçtiği için geç yapmayı tercih ediyor bazı doktorlar.
Biz 2 haftadır iyi değiliz. Küçük kzıım maf oldu
Kan oldu mu kakasındaAlerjisi bebekler durumlar nasıl?
2 gün önce sütlaç yedım
Ertesi günü dana eti. Sonraki gün emzirdim ve balgamlı kakaya başladı. Günde 4-5 kez yapıyor suan.
Her zaman emmedıgıi için denemiştim ama bilemedim ya .
Acayip canımı sıkıyor
3 ve 5 te rota yaptırdık biz. Bebeğim gelişim boy kilo olarak 4 ay üzerinden değerlendiriliyor ama aşılar doğduğu tarihe göre yapılıyor bizde menenjitin ilk dozunu 6bucuk aylikti yaptı şuan 8 e girdi2 gün önce kontrol vardı. Menenjit aşısı için 8. veya 9. ay yapılır dedi.
İlk çocuğumda da daha geç yapılmıştı.
3. 5. ayda falan yapıldığını burada okuyunca şaşırmıştım. Galiba ağır geçtiği için geç yapmayı tercih ediyor bazı doktorlar.
Xenimkiler alerji çıktı yoksa daha iyi alırlardı..geçtiğimiz ay çok az aldılar o yüzden fark var yaşıtlarıyla..300 Gr almışlardı..bu ay 700,800 aldılarSenin kızlar benimkine nazaran daha iyi aldılar bence kilo. Benimki 2950 doğmuştu sonuçta. Ben pazartesi gidicem doktora.
Anca 6 ayına gelmeden alışıyorlar..bide tercih meselesi kimisi 5,5 da başlıyor..anca yutmayı öğreniyorlarKızlar çogunuz tadımlara başlamıs bile erken değilmi ya 6 ayı beklemıyormuyuz neden acele ediyorsunuz ben mi gec kaldım
Canım neden birden sütlaç yedin.diyetini düzenli açman lazım..ben rün diyet açmaya başladım doktor söyledi..yayla çorbası içtim az bişey bakalım bugün kaka belkliyorum ciltlerinde bişey yok..çünkü 6 saat önemli..simdi önce pişmiş ürünlerle biz başlamalıyız..ben simdi 10 gün sonra küçük kase yoğurt yiyeceğim..sonra 10 gün sonra seklinde deneyip xitirçem..eğer sorunsuz devam ederse bu sefer bebeğe 1 kaşık çorba sonra 1 çay kaşığı yoğurt şeklinde vericez..umarım tez elden sıkıntısız geçer..bide ben kan ilacını kestim diyet açma dönemi..çünkü kaka koyu yeşil olunca kan varsa göremem diye..böyle deneye deneye vücut bağışıklık kazanacak inşaallah biraz diğer annelere göre zor geçsede napalom sabretcez hepsi bitecek canını sıkma..senin bebek kaç kiloKan oldu mu kakasında
Yanlış alıntıların sanırım. Bebekte sıkıntı olup olmadığını kana göre mi karar veriyorsun mukusu falan da önemsiyor musunCanım neden birden sütlaç yedin.diyetini düzenli açman lazım..ben rün diyet açmaya başladım doktor söyledi..yayla çorbası içtim az bişey bakalım bugün kaka belkliyorum ciltlerinde bişey yok..çünkü 6 saat önemli..simdi önce pişmiş ürünlerle biz başlamalıyız..ben simdi 10 gün sonra küçük kase yoğurt yiyeceğim..sonra 10 gün sonra seklinde deneyip xitirçem..eğer sorunsuz devam ederse bu sefer bebeğe 1 kaşık çorba sonra 1 çay kaşığı yoğurt şeklinde vericez..umarım tez elden sıkıntısız geçer..bide ben kan ilacını kestim diyet açma dönemi..çünkü kaka koyu yeşil olunca kan varsa göremem diye..böyle deneye deneye vücut bağışıklık kazanacak inşaallah biraz diğer annelere göre zor geçsede napalom sabretcez hepsi bitecek canını sıkma..senin bebek kaç kilo
yoncambenim grubun yöneticisi olarak sana etiket yapayım dün yazdım da kimse görmedi galiba bende herkesin günlüğü geri geldi yapınca bilginiz olsunKızlaaar iyi geceler. Yazıldı mı bilmiyorum ama gebelik imzamız gitti ya forum seçenekleri- başkalarının imzasını görüntüleye tik atınca geldi hepsi
Hayır olmadıKan oldu mu kakasında
Yani hepsini deniyorum aslındaaa nasıl sever nasıl yerse şuan ikisinede alıştı cam rende ezerek blend ederek,Önce sulu sonra rende de daha kati değil mi sen galiba tam tersi önce ezerek sonra blender ederek sulu vereceksin tam tersi olmuyor mu ?
Gördüm canım şimdi girmemiştim çocukdan dolayıyoncambenim grubun yöneticisi olarak sana etiket yapayım dün yazdım da kimse görmedi galiba bende herkesin günlüğü geri geldi yapınca bilginiz olsun
Herkesin kendi tercihi 5ay 2 günlük oldu ben artık ufak ufak tadımlara başladım hatta ben bitirdim bile çoğu şeyi. Yakında karıştırmaya başlarım.. herkesin kendi tercihine bağlı, 180 günde başlarsın sen hep dik dururKızlar çogunuz tadımlara başlamıs bile erken değilmi ya 6 ayı beklemıyormuyuz neden acele ediyorsunuz ben mi gec kaldım
Geçmiş olsun. Salgın sizi de vurdu anlaşılan kolay gelsin.Çok geçmiş olsun..
Çok kötü ortalık. Sınıfın yarısı yok.
Büyük çocuğum iyileşemiyor bir türlü. Ateşi çıkmış okulda. Bu gece nöbetteyiz.
İlaçla ateşi baskılamak istemiyorum ama içim rahat değil. Resmen halisünasyon görüyor çocuğum.
Küçük öksürüyor. Sürekli uyanıyor. İnşallah onunki ilerlemez. Çok uykusuzum ama uyuyamıyorum.