- 9 Temmuz 2021
- 11.407
- 24.259
- Konu Sahibi yoncambenim
- #100.961
Geceler geceler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gece kalkıp mama yapmak ne zor lenGeceler geceler
Deneyimlemedim, istemem de. Gece kalltım ama emzirerek geçti. Hepte öyle devam eder inşallahGece kalkıp mama yapmak ne zor len
Öyle AynenSurrender bi kere demişti , bi hevesle bebe bisküviside yapıyosun sonra salıyosun diye
Yok bu sefer temizlik yaptımGece kalkıp mama yapmak ne zor len
Ne mutlu sana biz emziremediğimiz için çocuk aç kalmasın diye mama vermek zorunda kalıyoruz..!Deneyimlemedim, istemem de. Gece kalltım ama emzirerek geçti. Hepte öyle devam eder inşallah
Öyle Aynen
AynenGece kalkıp mama yapmak ne zor len
Bu durum bizde de mevcut. Öksürük için küçücük bebeğe ne yapılabilir ki?Slm herkese umarım herkes iyidir bizim büyük anaokuluna başladı başladığından beri her haftasonu hasta o hasta olmadığı hafta minigim hasta eylulden beri kötü hersey
Simdide burun tıkalı hafifçe öksürük var insallaj ana sütü ile geçer de uzamaz
En başta öyle yapıyo sen yinede denettirmeye devam et, bide yemeği bilmiyolarKızlar ben tadımlara yeni başladım havuçla ama yemiyor benimki hiç beğenmedi yüzünü buruşturdu attı ağzından havuç da tatlı ben de baktım tadına daha bu ilk tadımdan böyle yapacaksa işim var
Bende ama kaynatılıp konulunca o garip koku olmuyormusİlk defa duydum
Kaynatıldıgını
Onu da yapicam ama çok cıvık oluyor anne sütündenYoğurt yap
Ayran niyetine verirsin.Onu da yapicam ama çok cıvık oluyor anne sütünden
Nasıl kız gece 3 kere mama mı içiyor..ben emziriyorum azıcık emiyorlar sonra sabah 7 ye kadar uyuyorlarAynen
3 kez mama hazırlıyorum.
Uyanıyor hemen kalkıp mama yapıp verıyorum. Devam ediyor sonra uykuya
EmmıyorNasıl kız gece 3 kere mama mı içiyor..ben emziriyorum azıcık emiyorlar sonra sabah 7 ye kadar uyuyorlar
Benimki de 3 kere beslenmeye kalkıyor. 12, 2 ve 5bucuk 6 gibi. Her bebek farklı, bazıları da seninkiler gbi sabaha kadar uyuyorNasıl kız gece 3 kere mama mı içiyor..ben emziriyorum azıcık emiyorlar sonra sabah 7 ye kadar uyuyorlar
Benim olsun oğlanda 9 buçukta uyuyor 1:30 03:30 6:30 da emmek için uyanıyorBenimki de 3 kere beslenmeye kalkıyor. 12, 2 ve 5bucuk 6 gibi. Her bebek farklı, bazıları da seninkiler gbi sabaha kadar uyuyor