2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar ben tadımlara yeni başladım havuçla ama yemiyor benimki hiç beğenmedi yüzünü buruşturdu attı ağzından havuç da tatlı ben de baktım tadına 🥕 daha bu ilk tadımdan böyle yapacaksa işim var 😒

Slm herkese umarım herkes iyidir bizim büyük anaokuluna başladı başladığından beri her haftasonu hasta o hasta olmadığı hafta minigim hasta eylulden beri kötü hersey
Simdide burun tıkalı hafifçe öksürük var insallaj ana sütü ile geçer de uzamaz
Bu durum bizde de mevcut. Öksürük için küçücük bebeğe ne yapılabilir ki?

Kızlar ben tadımlara yeni başladım havuçla ama yemiyor benimki hiç beğenmedi yüzünü buruşturdu attı ağzından havuç da tatlı ben de baktım tadına 🥕 daha bu ilk tadımdan böyle yapacaksa işim var 😒
En başta öyle yapıyo sen yinede denettirmeye devam et, 🥰 bide yemeği bilmiyolar 🥰🥰

Merhaba kızlar..1.sınıfa giden kızım hastalanmıştı.simdi anneme geçti.bana geçti.bugün sabahta ikizlerin biri hafif ateşlende.iki kere calpol verdim.okul dönemi çok zor napacaksam..evin içinde simdi büyük kızıda öte git demek istemiyorum..sürekli dersek bu kızımda kıskançlığa sebep olur..o yüzden doğru davranmak lazım..artık şöyle bişey diyorum kızım bebekler hasta yanaşma kuzum sana bulaşmasın diyorum o zaman hiç ters bi ifade olmuyor..anne olmak dengede durmak gibi

Nasıl kız gece 3 kere mama mı içiyor..ben emziriyorum azıcık emiyorlar sonra sabah 7 ye kadar uyuyorlar
Benimki de 3 kere beslenmeye kalkıyor. 12, 2 ve 5bucuk 6 gibi. Her bebek farklı, bazıları da seninkiler gbi sabaha kadar uyuyor :KK14:

X