2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Surrender Surrender yoncambenim yoncambenim Yusrackfatma Yusrackfatma ek gıda da tadıma başladınız ya oturuyor musunuz mama sandalyesinde o şekilde mi yediriyorsunuz? İlk tadıma püre yaparak mı verdiniz. Çorba tarzında mı ve hangi miktarda verdiniz? Bn de başlamayı düşünüyorum sofrada felan hiç rahat değil atılıyor beni takip ediyor. Şükür emiyor ama eğer saat başı emerse ki bu ara oluyor o zaman acıtıyor çekmek için. En azından tadım kısmı bitsin istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Kızlar Annem dün Muzu esed'i içine bir çay kaşığı organik pekmez koyup biraz da benim Anne sütümden sıkıp böyle cıvık sımsı bir mama hazırlayıp yedirdi Ben kusar midesi hazmetmez diye bekledim fakat hiç de öyle bir şey olmadı hapur hapur yedi maşallah

Kızlar Annem dün Muzu esed'i içine bir çay kaşığı organik pekmez koyup biraz da benim Anne sütümden sıkıp böyle cıvık sımsı bir mama hazırlayıp yedirdi Ben kusar midesi hazmetmez diye bekledim fakat hiç de öyle bir şey olmadı hapur hapur yedi maşallah
Muz kabız yapar
Hem de feci sekılde bilgin olsun

Surrender Surrender yoncambenim yoncambenim Yusrackfatma Yusrackfatma ek gıda da tadıma başladınız ya oturuyor musunuz mama sandalyesinde o şekilde mi yediriyorsunuz? İlk tadıma püre yaparak mı verdiniz. Çorba tarzında mı ve hangi miktarda verdiniz? Bn de başlamayı düşünüyorum sofrada felan hiç rahat değil atılıyor beni takip ediyor. Şükür emiyor ama eğer saat başı emerse ki bu ara oluyor o zaman acıtıyor çekmek için. En azından tadım kısmı bitsin istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Mama sandalyesinde verıyorum .
Kabak
Bal kabağı
Elma
Alerjik bebek tarhanası verdım bu zamana kadar.

3 gün boyunca aynı şeyden bıkaç kaşık verıyorum .

Mama sandalyesinde verıyorum .
Kabak
Bal kabağı
Elma
Alerjik bebek tarhanası verdım bu zamana kadar.

3 gün boyunca aynı şeyden bıkaç kaşık verıyorum .
Mesela kabaktan ne kadar haşladınız başlangıçta ve Blender dan mı geçirdiniz çatalla mınezdiniz. Haşlama suyunu kullandınız mı?

Morkahve Morkahve canım sen hala kullanıyor musun damla ve vitamini bıraktığın zMan azalma oldu mu? Bende bu ay azaldığını hissettim çocuk doktoru bana da vitamin ve bestlak önerdi onları kullanıyorum çok şükür arttı ama bırakırsam yine azalır mı merak ediyorum.
Canım ben bırakmadım hiç. İ mom latte ve galactago kullanmaya devam ediyorum. Sürümde azalma yok. Bunla dışında bir takviye yapmıyorum.

Kızlar hayırlı akşamlar dilerim 🤭
Benm kızım 14 temmuz doğumlu aşıya gittik 10 gün önce 4 ay aşısı ilk ay 1200 Gr almis 2. Ve 3. Ay 1 er kilo almış bu ay ki kilo alımı 275 Gr toplamda 7400 Gr dedi bu ay çok düşmüş kilo alımı kilosu gayet iyi ama geçen aya göre baya düşmüş dedi günde 3 defa bez degistiriyorz çok da dolu olmuyor açıkçası geçen ay saat 2 de emiyodu ve sabah a kadar bir daha uyanmiyordu bende açıkça uyanır mantığıyla uyandirmiyodum gece 7 yada 7 buçukta uyaniyodu buna bağlı da olabilir dedi ama işte anneligin verdiği duygu mu aceba bilmiyorm kendimi baya kötü hissettim sütüm yetmiyor mu aceba bebeğime iyi bakamadım gibi 😔 bu ay normalde kontrol yok ama kilo alımı bubkadar düştüğü için sadece tarttirmak için getir sonrasında konuşalım dedi bakalım ne olcak
Benim oğlan da 2. 3.ay arası 900gram 3. 4. Ay arası 800gr 4.5.ay arası 300gr almış bana normal bu aylar en fazla 500gram almasını bekliyoruz dedi hoca boyu da 2-3cm uzuyor bugün kontrole gitttik bence kendini hiç kötü hissetme zaten ek gıdalara da başlayacağız daha da düzene girer olmadı ek gıdalarda mamayla desteklenir

Vitaminin adı ne canim ben elenator 3 kullanıyorum saclarim avuç avuç dökülmeye başladı bi anda inşallah fayda eder 😳

bir de eskiden hiç böyle değildim koltuk altım çok kötü kokuyor daha duştan çıkarken bile sizde de öyle mi ne zaman düzeliyor 🤦🏻‍♀️
İ mom latte kullanıyorum. Ama benim saçım da dökülüyor. Ama vitamin baya enerji veriyor☺️

Çok teşekkür ederim güzel anne 🌸🌸benim sütüm çok çok az durumda. Umarım işe yarar. Günde kaç damla kullanmalıyım ?
Rica ederim. İlk xamanlar sabah öğle akşam içiyordum. Sonra sabah akşama indirdim.1ml damlatiyirum yarım bardak suya. Ama bunun yanında benim tavsiyem. Azalma varsa bu damla ile beraber solgar brewer's yeast with vitamin b alman çok iyi süt arttırıyor. Ben azalsa ondan alica. Şimdilik ihtiyaç hissetmedim.

Rica ederim. İlk xamanlar sabah öğle akşam içiyordum. Sonra sabah akşama indirdim.1ml damlatiyirum yarım bardak suya. Ama bunun yanında benim tavsiyem. Azalma varsa bu damla ile beraber solgar brewer's yeast with vitamin b alman çok iyi süt arttırıyor. Ben azalsa ondan alica. Şimdilik ihtiyaç hissetmedim.
Çookk teşekkür ederim. Allah razı olsun 🌸

X