- 30 Mart 2015
- 317
- 306
- 28
- Konu Sahibi yoncambenim
Kızlar hepinizin az artmış benim neden 1 haftada 40’tan 1600’e yükseldi ya ay ikiz mi acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bildiğim kadarıyla 48 saatte iki katı kadar artması gerekiyor. Ben beta sonucumu aldığımda acildeki doktorla görüştüm ve sağlıklı, normal bir artış dedi. Az artmış demedi. Kişiden kişiye fark ediyor. Evham yapmayın bence.Kızlar hepinizin az artmış benim neden 1 haftada 40’tan 1600’e yükseldi ya ay ikiz mi acaba
Sizinkisi nasıl artmıştı?Bildiğim kadarıyla 48 saatte iki katı kadar artması gerekiyor. Ben beta sonucumu aldığımda acildeki doktorla görüştüm ve sağlıklı, normal bir artış dedi. Az artmış demedi. Kişiden kişiye fark ediyor. Evham yapmayın bence.
Reglden 4 gün önce 22,9 çıktı yani ayın 28.de ve 1. De yani 4 gün sonra 160 çıktı.Sizinkisi nasıl artmıştı?
Anladimm bugun kontrole gidicem bakalim doktora sorarim meraktan ölücem. İkizim olmasınıda cok isterim tabikide ama uzman cavus eşiyim ailemden uzağım ve manevi olarak nasıl bakarım stresi sardı ister istemez..Reglden 4 gün önce 22,9 çıktı yani ayın 28.de ve 1. De yani 4 gün sonra 160 çıktı.
İki bebekle uzak olmak dezavanyaj ama onun da ayrı bir güzelliği olur. Ailede ikiz var mı? Ben de uzağım, aynı stresi yaşıyorum. Ama ikizlerim olur diye düşünmedim hiç, ailede de var aslında. Gebeliğiniz de büyütme süreciniz de sıkıntısız geçer umarım.Anladimm bugun kontrole gidicem bakalim doktora sorarim meraktan ölücem. İkizim olmasınıda cok isterim tabikide ama uzman cavus eşiyim ailemden uzağım ve manevi olarak nasıl bakarım stresi sardı ister istemez..
Ailemdede yok anlayamadım umarım sağlıklı bir ilerlemedir. Geç döllenme oldu bununla bir ilgisi olabilir mi sizce belki daha hızlı artıyordur öyle oldugunda. Araştirdim ama bir bilgi bulamadjmİki bebekle uzak olmak dezavanyaj ama onun da ayrı bir güzelliği olur. Ailede ikiz var mı? Ben de uzağım, aynı stresi yaşıyorum. Ama ikizlerim olur diye düşünmedim hiç, ailede de var aslında. Gebeliğiniz de büyütme süreciniz de sıkıntısız geçer umarım.
İyi gerçi aynı gün randevumuz varmış iy kötü öğrenicez gidipBen ilk 28.de verdim 22,09 çıkmıştı. Reglime daha 4 gün vardı. 2 gün önce de 160 çıktı. Bu haftasonu vereceğim sonra da 9 kasım salı ilk randevum var zaten.
Ben bu tarzda yorumlara ve başlıklara çok denk geldim ama detaylı bir şekilde bakmadım başıma gelmediği için pek dikkatimi çekmedi. Bence stres yapmayın, şu an daha yolun başı güzel şeyler düşünün. Doktorunuzla görüştüğünüzde zaten bilgilendirir sizi.Ailemdede yok anlayamadım umarım sağlıklı bir ilerlemedir. Geç döllenme oldu bununla bir ilgisi olabilir mi sizce belki daha hızlı artıyordur öyle oldugunda. Araştirdim ama bir bilgi bulamadjm
Eveet farkettim randevularımız aynı gün. O gün randevuya gidecek 3/4 kişiyiz galiba Hayırlısı olsun hepimiz için.İyi gerçi aynı gün randevumuz varmış iy kötü öğrenicez gidip
1 haftada bu kadar artması gayet normal canım 2 günde bir 2 katı artıyor normali zatenKızlar hepinizin az artmış benim neden 1 haftada 40’tan 1600’e yükseldi ya ay ikiz mi acaba
Ben mi yanlıs hesapliylrum acaba normalde 600 civarı olmask gerekmez miydi 1 haftada1 haftada bu kadar artması gayet normal canım 2 günde bir 2 katı artıyor normali zaten
İlk kanı verdiginde kac çikti söyle birlikte hesaplayalim ve ne zaman verdinBen mi yanlıs hesapliylrum acaba normalde 600 civarı olmask gerekmez miydi 1 haftada
Erken karar vermeyin, benim ilk hamileliğimde 6. Hafta da başladı kusmalar. İnşallah, yaşamayız hiçbirimizYok canım benimde sadece adet ağrısı gibi ağrım vardı Baska hiç bişeyim yoktu hala da yok eskiden mış galiba o kusmalarr aşermeler falan
Canım ben laboratuvarda yaptırıyorum özelAaa nerde yaptırdın yaa nasıl 2 saate çıkıyo özelmi devletmi
İlk 25 ekimde verdm 40 çıktı 2. Yide 1 kasımda verdim 1610İlk kanı verdiginde kac çikti söyle birlikte hesaplayalim ve ne zaman verdin
Belirtilerimiz tamamen aynı. Benim bugün 4. Hafta tamamlandıAslinda hic bir belirtim yoktu benim 3 gundur basladi once asiri derecede goguslerim sizladi ve acidi ki normalde asla adet olacagim zaman bile acima sizlamaz hala dokunamiyorum bile karnimin alti once 1 gun boyunca cok agridi sonra ara ara gelip giden bi agri oldu bazen hic bi agri yok biseymi oldu diyorum bazende bi agri geliyo eyvah yinemi bisey oldu diyorum sanirim bu durum hep devam edicek bide yine 3 gundur asiri istahsizim karnim cok ac ama hic bisey yemek istemiyorum
Benimde değerim sizinkine yakın bende iki kere kan verdim. Degeriniz 6. haftaya uygun görünüyor yani tabi Allahın işi olabilir de ikiz hiç belli olmaz.İlk 25 ekimde verdm 40 çıktı 2. Yide 1 kasımda verdim 1610
Kuzum benim 6. Hafta değil regl tarihime göre öyle cıktı hesaplamada. Yani geç döllenme oldu su an 3. Hafta falanBenimde değerim sizinkine yakın bende iki kere kan verdim. Degeriniz 6. haftaya uygun görünüyor yani tabi Allahın işi olabilir de ikiz hiç belli olmaz.
Ben de öyle yapmayı planlıyorum ama ah şu bulantılar… iş arkadaşlarım anladı mecbur söyleyeceğim ama ailede fark edilmediği sürece saklayacağım kısmetseKesemiiolurda saglikla ilerlerse gebeligim cinsiyetini ogrenene kadar hatta karnim belli olana kadar kimseye soylemeyi dusunmuyoruz biz. Ben esim ve cok yakin bi arkadasim biliyo sadece yeterli suanda hatta cocuklarima bile soylemedik