- 10 Şubat 2017
- 2.599
- 4.328
- 26
-
- Konu Sahibi yoncambenim
Bebisi icin fedakarlik yapan anneler candir :) en iyisini yapiyorsunuz kahvenin fazlsida zarar gebelikte zararin neresinden donsek kârdırKızlar ben sigara kullanmıyorum fakat inanılmaz Türk kahvesi tüketiyordum. Günde yaklaşık 4/5 fincan falanEşimle üniversitesinden kalma alışkanlıklarımızdan biri. Ama azaltıyorum. Hatta birkaç gündür hiç istemedi canım içmedim de.
Bebek kafeini bünyesinden zor atıyormuş. Bu ara fazla makale okuyor ve dinliyorumBebisi icin fedakarlik yapan anneler candir :) en iyisini yapiyorsunuz kahvenin fazlsida zarar gebelikte zararin neresinden donsek kârdır
Merakla bekliyorumBebek kafeini bünyesinden zor atıyormuş. Bu ara fazla makale okuyor ve dinliyorumArada edindiğim ilginç bilgileri ileteceğim size anneler
Aynen ya popüler olmuş cidden bencede artık hamiş listemiz olsun diğerlerinden neyimiz eksik , bilen biiri varsa yapamıyormu öyleKizlaaaaar koşun konu populer olmussshele sukur sonunda bide şu hamişler listemizi yapsaydik on numara olcak
İlk gebeligimde karindan gorduk ikincide sabirsizdm alttan muayene oldum ucte olmayi dusunmuyorm acelesi yok kese zaten gozukecekse bir hafta daha bekleyin karindan gorun daha mantikli bence riskli bi durum mecburiyet gerektiren bir durum olmadikca alttan muayene gereksizKızlar merhaba, aranızda alttan muayene olan var mı kese oluşmuş mu diye?
Benim gebeligim 6. Hafta gözüküyor ama regl tarihimi girdigim icin öyle normalde 3 bucuk haftalık falan su anda. Geç döllenme oldu. Pazartesi günü doktora gittik. Alttan muayene ile bakmak istedi. İlk kez yaptirdim ve bayada kasıldım açıkçası. Benim ille de keseyi görelim diyede bir isteğim yoktu kendisine zaten sağlıklı oluştuğunda gözükecek öyle böyle daha cok erken. Betama baktık 1610 çıktı yarın icin tekrar gel alttan bakalım belki gözükür dedi. Sizce ne yapmalıyım? İntrrnetten okuduklarım sakıncalı olduğunu söylemiş ama kadın doğumda calısan bir arkadasıma sordum onun bir sakıncası yok dedi kafam cok karısık. Biliyorsunuz doktorlarada yapmak istedikleri şeyi istemediğinizi söylediginizde trip yiyorsunuzİlk gebeligimde karindan gorduk ikincide sabirsizdm alttan muayene oldum ucte olmayi dusunmuyorm acelesi yok kese zaten gozukecekse bir hafta daha bekleyin karindan gorun daha mantikli bence riskli bi durum mecburiyet gerektiren bir durum olmadikca alttan muayene gereksiz
Acaba doktor şüpheli birşey mi gördüde illa bakmak istedi yaMisal ben alttan muayene ile cocuk dusecegine zarar verecegine inanmiyorum boyle birsey olsa gebeligin erken doneminde alltan usg yasaklanirdi bence sadece icim rahat etmiyor rahatsiz oluyorum birazda nekdr inanmasam da tüm bu saydiklarima ya bi ihtmal varda benim basima gelirse diye dusunyorum
Hoşgeldinizz :) insAllah müjdeli haberlerinizi aliriz temmuz anneleri cogaliyor ne mutlu bize dahada cok olalim rabbim isteyen herksin kucagini doldursun insAllahIyi geceler kızlar bebislerinizi sağlıkla alın kucağınıza baktım ki konu popüler olmuş hemen koştum geldim insalalh bende aranıza katılırım bat 14 Kasım heyecanla bekliyorum eğer olursa 2.gebeljgim olacak benim de yarışmaya İstanbuldan katılıyorum hepinizi öpüyorum kenarda bi yerde bekleyim bende
Ayyy çok amin inşallah canimHoşgeldinizz :) insAllah müjdeli haberlerinizi aliriz temmuz anneleri cogaliyor ne mutlu bize dahada cok olalim rabbim isteyen herksin kucagini doldursun insAllah
Yok canm doktor oyle bisiden suphelense catir catir soyler hic acimalari yok kan degerin ikiye katlanarak yukseldiyse korkma ve bazi doktorlar bu konuda israrci olabiliyor basima geldi endise etmene gerek yok bence :)Acaba doktor şüpheli birşey mi gördüde illa bakmak istedi yayarın gideceğim bakalım insallah riskli bişey yoktur acaba dıs gebelikten falan mı şüphelendi
Canm iki gun once kan degerin 1600 kusur 2 gun sonra 3 bin kusur olur yani alttan kesin gozukur karindanda belki zorlasa gorurYani 2 gün önce görülmediysede yarında görüneceğini pek sanmıyorum ama hayırlısı olsun..
Geçen hafta pazartesi ilk gebeliğimi öğrendiğimde 40 çıkmıştı. Tam bir hafta sonra 1610 çıktı sizce nasıl artışıCanm iki gun once kan degerin 1600 kusur 2 gun sonra 3 bin kusur olur yani alttan kesin gozukur karindanda belki zorlasa gorur
Doktor degilim tabi en iysini doktor bilir ama bence gayet guzel beklenenden fazla bile artmis yarin kesiyi gorursen bizede haber et :)Geçen hafta pazartesi ilk gebeliğimi öğrendiğimde 40 çıkmıştı. Tam bir hafta sonra 1610 çıktı sizce nasıl artışı