2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...


  • Ankete Katılan
    273
Piyasaya acayip hakimim baksana en son 12 13 sene önce öğrenciyken ev kiraliyordum istanbulda
 
Merhaba hanımlar bugün kontrolüm vardı. Dr Bebeğin karın çevresinin 2 hafta geride olduğunu bu nedenle gelişimine göre bebeği 38. Haftada alabileceğini söyledi. Ben hep bebeğin kendi gelmesine odaklanmıştım. Aramızda karın çevresi geride olan arkadaşlar var mı acaba size neler söyledi doktorunuz?
 
Benm hep gerideydi son kontrolde haftasini yakalamis şükür 1 hafta gerideydi hep
 
Bence o değişebilir. Bizde de kafa çevresi gerideydi. Ama sonra haftasını buldu.
 
geçmiş olsun, gerçekten çok yıpranmışsın. neler yaşadığını anlayabiliyorum, benim annelik serüvenim de zorludur. kayıplarım var. hayatta olanlar, ve kaybettiklerimiz, hepsi bizim biricik evlatlarımız. iyi ki var oldular, iyi ki varlar. Bebeğini kucağına sağ salim al ve tüm yaraların sarılsın inşallah, sevgi yaraları sarıp iyileştiriyor insanı. güç veriyor.
 
Bizimki geride ama 4 gün kadar hatta baş çevresi de geri yine 4 gün
 
Bende de plesanta yaşlanması çıktı 33. Haftada …
Haliyle bunun stresini ister istemez yaşıyorum acaba nasıl ilerleyecek süreç diye …
Size nasıl bi bilgi verdi doktorunuz ?
Geçmiş olsun canım. Önce su az dedi sonra plesentada beyazlıklar gördü. Ne bulursan ye dedi bol su iç dedi. Diğer 2 hafta sonra gittiğimde 500 gr almıştı. Sonraki 10 günde 300, 6 gün sonrası da işte durdu. Eğer kasılmalar da olsaymış ve kilo artışı olmasaymış alırmış. Süreç böyle ilerledi canım yarın tam 37. Hafta olacağım.
 
Nasıl nts çıkıyomu bişi fln
Yokmuş bişey çok şükur yırttım yalnız nst de başta bana sancı hissediyormusun falan demisdi kız o ara galiba 100 falan çıkmış sancım kağıda göre oyle yani ama doktor kötü bişey var demedi.duzenli olmasının bir anlamı var sanırım değil mi ?
 

Eklentiler

  • IMG_20220610_114135.jpg
    115,4 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…