- 9 Temmuz 2021
- 11.406
- 24.258
-
- Konu Sahibi yoncambenim
Yasa da bir garip ya. Doğuma kadar boşanma işi bitmiyor demekki. En iyi en doğrusunu annesi olarak sen bilirsin canım.Erkek arkadaş değil aslında öyle bir randevu gibi birşeyin sonunda olan birşey, eskiden de tanıdığım biri. Eski eşte de baba da bilmiyor. Sadece ben ve en yakın arkadaşım biliyoruz. Daha doğuracağım kesin değil. Gerçekten çok büyük bir dava sürecinden geçeceğim bu sürede elalemin tepkisi de var tabi. Amin canım inşallah
Benim erkek görünüyor ama küçük kızım da erkek görünüyorÇin Takvimi ile Otomatik Bebek Cinsiyeti Hesaplama 2021 - Gebe.com
Kızlar genelde zaten %50 şans var gerçi ama yinede baksanıza çin takvime ne cinsiyet çıkıyor bakalım tutucakmı
BenHer şeyi hesaplıyorum bu huyumu çok sevmiyorum ama kısmetse yılbaşına öğreniriz cinsiyetleri. Öğretmen olan var mı aranızda kızlar.
Soybağının karışmaması için miymis neymiş iyide boşandım ben 300 gün boyunca hala ona bağlı olmak nasıl birşey anlamıyorumYasa da bir garip ya. Doğuma kadar boşanma işi bitmiyor demekki. En iyi en doğrusunu annesi olarak sen bilirsin canım.
Ben bekarken tanidigim bir komsu ablam vardi kocasi ile uzun suredir ayrilarmis zaten cocuklari icin uzun sure bosanmayi ertelemiseler ve nihayet resmi olarakta ayrilmslar sonrasinda ise baska biri ile imam nikahla evlendi hamileydi tanidigimda 3 aylik onun iddet suresi 1 bucuk ay flan kalmisti dogdugund abebege kimlik cikarmadilar daha sonra cikardilar nasl yaptilar bilmiyorum ama o sekilde yaptilar ve dava flan ugrasmamis oldularSoybağının karışmaması için miymis neymiş iyide boşandım ben 300 gün boyunca hala ona bağlı olmak nasıl birşey anlamıyorum
Sağol canım inşallah doğru kararı verebilirim
Bizde ayrıydık bir süredir onun yüzünden boşanamamıstık, boşanmayı kabul etmediği içinBen bekarken tanidigim bir komsu ablam vardi kocasi ile uzun suredir ayrilarmis zaten cocuklari icin uzun sure bosanmayi ertelemiseler ve nihayet resmi olarakta ayrilmslar sonrasinda ise baska biri ile imam nikahla evlendi hamileydi tanidigimda 3 aylik onun iddet suresi 1 bucuk ay flan kalmisti dogdugund abebege kimlik cikarmadilar daha sonra cikardilar nasl yaptilar bilmiyorum ama o sekilde yaptilar ve dava flan ugrasmamis oldular
Ya yaş, sat , kaçıncı çocuk, yaşadığın şehir cinsiyet, tahmini doğum tarihi vs. gibi bilgiler eklenince tam bir grup oluyor da ondan demiş arkadaşGerek varmı zaten temmuz anneleri dedik herkesin tarihi aynı hemen hemen canım
Canım ben öğrenebilirim diğer grubumuzdaki yönetici arkadaşım hala konuluyoruz.Anladım canım tmm Bi bakayım nasıl yapabilcemmi denicem daha önce liste yapmadım hiç bilmiyorum Bi bakayım o zaman
Aslında beklemene gerke yoktu gebe olmadığını raporla doğrulasaydın öncesinde istediğin zaman evlenebiliyordun da şu an biraz karıştı işler kuzumSağol canım inşallah doğru kararı verebilirim
Boşandıktan sonra müddet hiç aklıma gelmedi evlilik falan da düşünmediğim için pek önemsemedim canımYa yaş, sat , kaçıncı çocuk, yaşadığın şehir cinsiyet, tahmini doğum tarihi vs. gibi bilgiler eklenince tam bir grup oluyor da ondan demiş arkadaşbütün gruplar o şekil ya,
Evet çok keyifli oluyo cinsiyetler isimler yazılıyor sonraSat tarihine göre sıralarsan görebiliyoruz ilk doğumlar vs Mesela ben ağustos annesiyken temmuzda doğurdum burada da haziran anneleri olacaktır
Canım ben öğrenebilirim diğer grubumuzdaki yönetici arkadaşım hala konuluyoruz.
Soybağının karışmaması için miymis neymiş iyide boşandım ben 300 gün boyunca hala ona bağlı olmak nasıl birşey anlamıyorum
Aslında beklemene gerke yoktu gebe olmadığını raporla doğrulasaydın öncesinde istediğin zaman evlenebiliyordun da şu an biraz karıştı işler kuzum
Analdigim kadari ile sizin suan kan verip negatif sonucu ile iddet mudetini kaldrma sansiniz var ama hamilelik oldgu icin imkansz gbi ay benim aklmda kirk tilki kirkininda kuyrugu birbirine degmiyo suan kesinlikle bu durumda olsam hallederdm ben bu isi gbi geldi suan bizim burda ozel bir merkz var kimlk istemiyor ozellikle tc mi ezbere soyelyip kan veriyorm misal bunu bennmis gbi gebe olmayan birinden kan aldrrdmBoşandıktan sonra müddet hiç aklıma gelmedi evlilik falan da düşünmediğim için pek önemsemedim canımbide korunurken oldu yani olacakları bilseydim ne bileyim ya
Buradaki Haziran annesi ben olurum herhaldeİlk çocuğum Şubat'ta doğacaktı ocakta doğdu, ikincide Haziran da doğacaktı Nisan'da doğdu. Ben erkenciyim ilk ben doğururum
Varsin bizden erken dogur ya :) sinyaller geliyo vazgecmeme pes etmeme dik durus süperrrBoşandıktan sonra müddet hiç aklıma gelmedi evlilik falan da düşünmediğim için pek önemsemedim canımbide korunurken oldu yani olacakları bilseydim ne bileyim ya
Buradaki Haziran annesi ben olurum herhaldeİlk çocuğum Şubat'ta doğacaktı ocakta doğdu, ikincide Haziran da doğacaktı Nisan'da doğdu. Ben erkenciyim ilk ben doğururum
Ya öyle ayarlayacak çok arkadaşım vs var aslında ama biz mahkemeden iddet müddetini kaldırılmasını talep ettiğimiz zaman mahkeme kendi ayarladığı bir hastaneye yönlendiriyor ve ordaki raporu istiyor.Analdigim kadari ile sizin suan kan verip negatif sonucu ile iddet mudetini kaldrma sansiniz var ama hamilelik oldgu icin imkansz gbi ay benim aklmda kirk tilki kirkininda kuyrugu birbirine degmiyo suan kesinlikle bu durumda olsam hallederdm ben bu isi gbi geldi suan bizim burda ozel bir merkz var kimlk istemiyor ozellikle tc mi ezbere soyelyip kan veriyorm misal bunu bennmis gbi gebe olmayan birinden kan aldrrdmAllahm cokmu fenayim neyim usülsuz farkndyam ama kotu niyetli biside yok sonucta ortada
Sen var ya mükemmel birisinVarsin bizden erken dogur ya :) sinyaller geliyo vazgecmeme pes etmeme dik durus süperrr
AA ne güzel. Memnun oldum
Sen daha mukemmelsinSen var ya mükemmel birisin
Bugün mağazada erkek bebeğime kıyafet alırken gözüm kız bebek reyonuna kaydıdoğuracağım ben galiba
Tabi cnaım nerden aklına gelecekti böyle bir durumBoşandıktan sonra müddet hiç aklıma gelmedi evlilik falan da düşünmediğim için pek önemsemedim canımbide korunurken oldu yani olacakları bilseydim ne bileyim ya
Hoşgeldin hayırlı olsun. Benim de 5+2Selamlarrr
Ben de regl öncesi öğrendim. Çok erken öğrendiğim için diken üstündeydim 2 haftadır. Şimdi 5+0 dayım sanırım, doktorla ilk randevum da haftaya salı 9 kasımda.
Bizimki plansız bi bebek oldu, 3 aydır evliyiz, 2 hafta önce test yaptırdım 15 çıktı sonra 40-80 derken bugün 674 çıktı.
Hesaba göre 4 temmuz bebiş gelecek bakalım hayırlısı.
Ben de 8 ya da 9 Kasım’a alacağım randevuyu muhtemelen. İlk doktor kontrolünde bazı testler mi yapılıyor yoksa isteğe göre vajinal ultrason falan mı acabaHoşgeldin hayırlı olsun. Benim de 5+29 kasımda benim de randevum var güzel haberlerle dolsun sayfamız
ne güzel nasıl da uzun geliyor insana di mi. Benim düşük hikayelerim olduğu için doktor hemen istedi tetkikleri. Erken davranalım diye. Tiroid vs. Demir kapasitelerine bakılıyor. Vajinal bazı doktorlar sorun görmüyor ama benim doktorum teklif etmedi. 9 kasımda 6+3 olacağım hem kese hem kalp görmeyi planlıyorum dedi doktor. Heyecanlı bekleyişBen de 8 ya da 9 Kasım’a alacağım randevuyu muhtemelen. İlk doktor kontrolünde bazı testler mi yapılıyor yoksa isteğe göre vajinal ultrason falan mı acaba