- 22 Kasım 2019
- 1.541
- 3.566
- 32
-
- Konu Sahibi yoncambenim
Karından keseye bakar, ama sen şöyle yap aile hekimine hamileyim kontrole gitmeden değerlerime baktırıcam de elinde hazır değerlerle git canım.Ben de 8 ya da 9 Kasım’a alacağım randevuyu muhtemelen. İlk doktor kontrolünde bazı testler mi yapılıyor yoksa isteğe göre vajinal ultrason falan mı acaba
Ben deAA ne güzel. Memnun oldum
Ben konuya çok hakim değildim aslında yeni yeni araştırıyorum ve öğreniyorum. Sizler de çok destek oluyorsunuz, buradan öğrendiğim çok şey oluyor. İnşallah 9 kasımda sağlıkla hem kalp hem de keseyi görürsünne güzel nasıl da uzun geliyor insana di mi. Benim düşük hikayelerim olduğu için doktor hemen istedi tetkikleri. Erken davranalım diye. Tiroid vs. Demir kapasitelerine bakılıyor. Vajinal bazı doktorlar sorun görmüyor ama benim doktorum teklif etmedi. 9 kasımda 6+3 olacağım hem kese hem kalp görmeyi planlıyorum dedi doktor. Heyecanlı bekleyiş
Ay çok teşekkür ederimSen daha mukemmelsinvallahi istemsiz kanim kaynadi çok güçlü kendi basina herseyin üstesinden gelebilecek bir kadin gibi geldiniz bana bide kiz olursa gercektn bu zaten Allahin size altin tepside verdigi bir firsat diye dusunurum ben (kiz cok istiyorum ) dediginiz icin soyluyorm bende kiz cok istiyorum erkek evlat candr ama kizinda yeri bi farklidir tadindan yenmez derler ya heh tamda öyle yahuuu
Bnde öyle düşünüyorum ama yanlış mı düşünüyorum. İlk öğrendiğimde beta 35 idi 2 gün spnra 123 çıktı. Doktor bu perşembe çağırdı bende 1 2 hafta erteleyim diyorum dojtora deyip. Yanlış mı düşünüyorum.Kasım 12 gibi doktora gitmeyi dusunuyorum.
Şuan gitsem zaten kendi 1 hafta sonra tekrar çağırır kalp atışı için.
Boşuna o kadar masraf olmasın
Ne gibi sıkıntı olacak ki? Gideceksiniz kese göreceksiniz sdece:) 1 hafta sonra yine çağıracak kalp atışı için.Bnde öyle düşünüyorum ama yanlış mı düşünüyorum. İlk öğrendiğimde beta 35 idi 2 gün spnra 123 çıktı. Doktor bu perşembe çağırdı bende 1 2 hafta erteleyim diyorum dojtora deyip. Yanlış mı düşünüyorum.
Değil mi. Haklısınız teşekkür ederim.Ne gibi sıkıntı olacak ki? Gideceksiniz kese göreceksiniz sdece:) 1 hafta sonra yine çağıracak kalp atışı için.
Hatta yine kan testi isteyecek orda beta iyi gözükecek ama kalp atışı duyulmayacak .2 hafta boyunca gitmiş olacaksınız.
Sabredin biraz
Ortada yanlış bir durum olsa vucut bize yansıtır bunu
Ben de 8 ya da 9 Kasım’a alacağım randevuyu muhtemelen. İlk doktor kontrolünde bazı testler mi yapılıyor yoksa isteğe göre vajinal ultrason falan mı acaba
Hoşgeldin hayırlı olsun. Benim de 5+29 kasımda benim de randevum var güzel haberlerle dolsun sayfamız
Selamlarrr
Ben de regl öncesi öğrendim. Çok erken öğrendiğim için diken üstündeydim 2 haftadır. Şimdi 5+0 dayım sanırım, doktorla ilk randevum da haftaya salı 9 kasımda.
Bizimki plansız bi bebek oldu, 3 aydır evliyiz, 2 hafta önce test yaptırdım 15 çıktı sonra 40-80 derken bugün 674 çıktı.
Hesaba göre 4 temmuz bebiş gelecek bakalım hayırlısı.
Amin canım çok saol hepimizgörelim güzel pıtpıtları duyalım İnşAllahBen konuya çok hakim değildim aslında yeni yeni araştırıyorum ve öğreniyorum. Sizler de çok destek oluyorsunuz, buradan öğrendiğim çok şey oluyor. İnşallah 9 kasımda sağlıkla hem kalp hem de keseyi görürsün
Benim de ilk gebeliğimde vardı akıntım ama bu sefer yok yani var ama öyle aşırı aşırı değil anlamadımBende bir akıntı var affedersiniz iç çamaşırı ıpıslak oluyor, diğer ikisinde bu kadar olmuyordu
Ahahah evet ya, mükemmel bir gün olsunHepimizin randevusu aynı günmüş
En son 107 di :) yarin dr gidicem mayista dusuk yaptgm icin onlem amacli ama altan kontrol olmyi dusunmuyorumKızlar beta hcgler kaç? Biraz paylaşım yaparsak birbirimizden bir şeyler öğrenebiliriz. Benim ilk gebeliğim çok bilgisizimmm
Çatlama gününüzü biliyormusunuz canlar...Hepimizin randevusu aynı günmüş
İstersek olmayız dimi tercih hakkımız var yani alltan yada ultrasonEn son 107 di :) yarin dr gidicem mayista dusuk yaptgm icin onlem amacli ama altan kontrol olmyi dusunmuyorum
5 ekimdi adet günüm sonra benim 16-17 ekim yumurtladı 18.de de çatladı..Çatlama gününüzü biliyormusunuz canlar...
16 ekim catlama oldu 12 13 15 16 ekim degerlendirildiÇatlama gününüzü biliyormusunuz canlar...