2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...


  • Ankete Katılan
    273
Bana dedi sorun sende sen erkek doğurmazsın kız doğurursun. Ben dedim erkek kızı erkeğin spremi belirler. Diyor bana hikaye anlatma.
Ayyy gerçekden sana sabır diliyoeum, ne biliyim keşke 2. Çocuğu yapmasaydın böyle birinden, cidden sana üzülüyorum bu konuda. Ne ailesi ne kendissiii cidden seni böyle üzemezler yani Birde orda yabancı yerdesin teksin Ahh ahhh
 
Kızlar bebek besigini ne yaptınız?Park yatak alacaktım ama aklıma hiçbiri yatmadı.Bebek doğmadan önce alanlar çok övmüş. Aktif kullananlar ya gicirdamasindan ya da kumasının hışır hışir etmesinden şikayet etmiş.Yani şöyle bir yatağa rastlamadım. Gicirdamiyor ,sesi yok diyene .siz ne aldınız?Ne düşünüyorsunuz bu konuda
 
Bana dedi sorun sende sen erkek doğurmazsın kız doğurursun. Ben dedim erkek kızı erkeğin spremi belirler. Diyor bana hikaye anlatma.
Bence bal gibi biliyor ama ses çıkartmadığınız için cahilce üste çıkmaya çalışıyor.

Bir daha konu açtığında yada surat yaptığında cahillik yapma, aç Google a yaz, veremediğin spermi gör deyin. Bilmiyorsa da o can sıkıntısıyla açıp bakar.

Ailesinden yana da böyle bir baskı vs var mı size karşı?
 
Kızlar bebek arabalarını aldınız mı yada bana önerebileceğiniz model varmı çok pahalı olmayan
fbtl sayesinde daha 2 aylıkken aldım ikimizin de aynı model daha kullanmadık tabi ama ben beğendim e-bebekten aldık kanz d-go modeli çok pahallı değil biz alırken daha ucuzdu tabi.
 
Ben 3-6 6-9 da aldım valla Zaten kışa gelecek ve genelde evde olacağız ucuz ve güzel buldukça aldım.
Bu arada babymall sitesine de bakın derim kızlar hem keliteli hem indirimli ürünler var. Morhipo, hepsiburada, trendyol kaliteli ve indirimli güzel şeyler buldukça aldım ben daha da almam heralde. Yani umarım
 

Eklentiler

  • A8E17CD3-7669-4306-BB13-E3833D5BF00C.png
    321,4 KB · Görüntüleme: 48
Çok değil mi ya? 3 tane hastane çıkışı gerekli mi? Bir çok yerde hastane çıkış takımlarının bebeklere olmadığı falan yazıyor
Ben 4 kg 51 cm doğurdum hastane çıkışlarını 1 ay kadar giydi. Ortalama 3-3,5 kg doğduklarını düşünürsen 3 tane normal çünkü sık değiştircen ama ille 10 lu set şart değil 5 li alırsın şapkalar bile takılmayacak o sıcakta. Ben 2 tane hastane çıkışı aldım 1 i 5 li doğduğunda giyecek diğeri alt üst ve saç bandı şeklinde takım. Battaniye zaten bizde çok var setin içindeki çoğu şey gereksiz uzun kollu ince zıbın giydirilmiyor ağız mendili zaten ayrıca aldım eldiven ben pek takmıyorum. 0-3 ay tulumlar aldım kısa ve uzun kollu.
 
Allaha bıraktım. Hiçbirşey için kendimde güç hissetmiyorum
canım bence kafana takma biliyorum söylemesi kolay ama diğer anlattıklarına da bakınca eşin biraz cahil,, yani daha toy gibi kaba saba biri.. belki zamanla sen iyiliğin , tatlı dilin, kendi güzel tavırlarınla onu değiştirebilirsin .. ama hiç kolay değil seni anlıyorum.. gerçekten ben olsam eşimi çoktan boşamıştım herkesin kaldırabileceği bir yük var ben kaldıramazdım..
 

Bizim esnaftan birinin karısı ikinciye hamileydi ben gördüğümde baya ilerlemişti bende görünce hayırlı olsun cinsiyeti ne falan demiştim bir kızı vardı ikinci de kızmış kadın başladı ağlamaya ben şok oldum. Neden ağlıyo dedim bebek kız ondan dedi kocası. Adam diyor kız olsun ne olacak kadın ağlıyor Sorduğuma da pişman olmuştum. Neyse çocuk doğdu birkaç ay sonra farketmişler dönemiyormuş hareketleri sorunluymuş falan hastalığı ne tam bilmiyorum baya tedaviler gördü şimdi iyi galiba.

Başka bir tanıdığın kocası da bir oğulları vardı 2.de ille kız olacak deyip duruyordu karısına yine erkek oldu ve hasta doğdu doğar doğmaz ameliyat oldu marazlı kaldı çocuk.

Anneannemlerin komşusu karısına oğlan doğurana kadar sürekli doğurtmuş 4-5 tane sonunda erkek olmuş ama engelli doğmuş hiç hareket edemiyormuş bebek. Kadın almış kızlarını oğlanı kocasına bırakmış al bak şimdi oğluna demiş çekmiş gitmiş.

Bunun gibi daha çok hikaye biliyorum o yüzden burada ne kadar çok bu kez oğlum olsa desem de hep sonuna hayırlı sağlıklı olsun diye de ekledim ve kızım olacağı için 1 gün ağlayıp isyan etmedim sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun doğsun belki de en çok ondan hayır göreceğim.

Bu bebeği ben Allah biliyor ya hiç istemedim erkekte olsa istemedim 3 çocuk benim için çok fazla olacaktı ama kıyamadım istesem hemen hamile kalamazdım Rabbim verdiyse vardır bir bildiği dedim hatta bir rahatsızlığım için tedaviye başlayacaktım ilaç içmek zararlı olacağı için tedavim başlayamadı onun için de üzüldüm ama mucize gibi hastalığım durdu hamilelik bana iyi geldi belki de Rabbim bana şifa olarak verdi bilemiyorum şimdi aklım çıkıyor onda da genetik olarak bişey olursa yada etkilenirse diye çok şükür iyi ama artık aklımın ucundan geçmiyor kızmış erkekmiş canı sağolsun hayırlısıyla doğsun başka bişe istemem.
 
Bana dedi sorun sende sen erkek doğurmazsın kız doğurursun. Ben dedim erkek kızı erkeğin spremi belirler. Diyor bana hikaye anlatma.
Aslında söylenecek çok şey var ama değişmeyecek sonuçta ve yorumları okuyup üzülen siz olacaksınız en iyisi en az hasarla bu evliliği gittiği yere kadar götürmek. Değişir mi sanmam. Siz alisirsiniz ve onu öyle kabul edersiniz. Kolaylıklar dilerim
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…