MahidevranSultan
Yıllar geçse de üstünden, bu kalp seni unutur mu..
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Ekim 2020
- 4.877
- 5.443
-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #3.141
Sağol kuzumCanim merhaba öncelikle allah yar ve yardimcin olsun aldatan bir erkegi boşamakla cok dogru bir karar vermişsin ama suan gordugum kadariyla hamilesin ailen arkandami nasil bi yol izleyecksin
Benim de kanamam oldu .progestan verdi doktor pazartesi günü. Minik bir kanama durumum var kesenin altında. Kesinlikle psikolojin iyi olsun .eğer seninle devam etmek isterse devam eder.zaten ilk 10 haftada düşerse bu bebeğin anormalliklerinden oluyor .Belki böylesi çok daha hayırlı.Merhaba kızlar bende sizinle hemen hemen aynı tarihte gebeliğimi öğrendim çok çok yenişim 4+4 henüz 4 gündür kanamam var düşük riskim varmış progestan verdi proluton iğne 3 günde bir olacağım bana da dua edin lütfen
Ben de ders çalışıyorum daha iyi geliyor diğer türlü sürekli araştırma yapıyorumBen de sınavla kafayı dağıtmaya çalışıyorum Alese gireceğim 21 kasım da ama ne mümkün başka başka şeyler okuyorum işim gücüm muzurluk bebeğin bilmem nesi ilk trimester ultrason görüntüleri, daha neler neler.. Güya mantık videoları açıyorum izleyeceğim sonuç Jinekolog Dr. Kağan Kocatepe kanalında video izlerken buluyorum kendimi
Anladım Hakkinda hayırlısı neyse o olsun canımSağol kuzumAilemin haberi yok daha, bebekler doğunca eski eş nesep davası açacak bebekler kendi babalarının nüfusuna geçecekler bir aksilik olmazsa eğer. Babalarıyla evlenir miyim bilmiyorum henüz.
Canım baya iyi artmış tebriklerHanımlar salı gecesi beta 46 çıktı. Cumartesi öğlen 3,5 gün sonra 455. Sizce nasıl? Arada cuma verdim ama ASM olduğu için pazartesi öğreneceğim. Bekleyemedim öğlen özelde verdim.
Ben de Salı vermiştim 49 du sonra ertesi Salı verdim 560 di .Seninki gayet güzel yükselmiş. Hayırlı olsun ☺Hanımlar salı gecesi beta 46 çıktı. Cumartesi öğlen 3,5 gün sonra 455. Sizce nasıl? Arada cuma verdim ama ASM olduğu için pazartesi öğreneceğim. Bekleyemedim öğlen özelde verdim.
Ay evet ya cok şaşırdım rastgele oldı aslında ve tek ilişki tamamen şans yani rabbim saglıkla ilerletsin herkesinkini inşallahAyy daha cok yeni bak ovulasyon testi yanıltmadı ve tutmuş sagliktan ilerlesin inşallah dogurdugumuz günüde göstersin bizlere
İştr rabbimin bir mucizesi o testte vesile oldu sen bundan sonrasina odaklan artışinı takip et gerisi gelcek inşalalhAy evet ya cok şaşırdım rastgele oldı aslında ve tek ilişki tamamen şans yani rabbim saglıkla ilerletsin herkesinkini inşallah
7.5 ay sonra benAyy çok tatlısınbende büyük şeylere ağlamıyorum saçma sapan küçük şeylere ağlıyorum bebeğim ağlarken oturup bende ağlıyorum mesela
Allah razı olsun canım ama henüz net hamile değilim doktor bağlanıp umutlanma bekle dedi , pazartesi gidicem bakalım ama tek taraflı kasık ağrım var bu normal mi bilmiyorum Allah korusun dış gebelikse diye korkuyorum sizlerin de tek taraflı kasık ağrısı batması oldu mu ?? Ben şuan aşağı yukarı 4 hafta lik falanim hani haftaya belki keseyi görür o zaman tabi beta güzel attıysaCanım kese 5-6 hafta civarı görülür. Ha bu arada hamile olmana çok sevindim mesajlarını görüyordum ama yazamıyordum merak etmiştim hayırlı olsun
Az kaldı evet 1 ay sonra cinsiyet ler belli olur canımBende erkek hissediyorum çevremde ki herkeste kesinlikle erkek diyor çok bişey kalmadı aslında 4 hafta daha sabretsek öğrenicez
Benimde ilk gebeliğim henüz yaşadığım bişey değil ama ben gebe kalana kadar prof oldum bu konularda biraz zor geldi de bebisimİşte bu cevap her yerde okusan da yaşayan birinden gelince çok rahatlatıcı oluyor. Teşekkürler SevimliKedii çok kalp
Geliceksin canım inşallah bekliyoruzArkadaşlar merhaba, Ben 25 ekimde aşılama oldum şimdilik çok şükür gebelik var ama henüz net değil değerim ve haftadan dolayı tam emin değil doktor gebelikten . 25 Ekim aşılamaya göre benim kesem ne zaman görünür acaba kaç haftalikken yani ?? Ve inşallah ben de buraya yakın zamanda gelirim
Benim de kanamam oldu .progestan verdi doktor pazartesi günü. Minik bir kanama durumum var kesenin altında. Kesinlikle psikolojin iyi olsun .eğer seninle devam etmek isterse devam eder.zaten ilk 10 haftada düşerse bu bebeğin anormalliklerinden oluyor .Belki böylesi çok daha hayırlı.
İnşallah gelirsin aramızaAllah razı olsun canım ama henüz net hamile değilim doktor bağlanıp umutlanma bekle dedi , pazartesi gidicem bakalım ama tek taraflı kasık ağrım var bu normal mi bilmiyorum Allah korusun dış gebelikse diye korkuyorum sizlerin de tek taraflı kasık ağrısı batması oldu mu ?? Ben şuan aşağı yukarı 4 hafta lik falanim hani haftaya belki keseyi görür o zaman tabi beta güzel attıysa
Canim benide eklermisin listeyeAz kaldı evet 1 ay sonra cinsiyet ler belli olur canımAllah hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Tek taraflı kasık batması var bende. Bebeğimin kesesi sağa doğru, benimde sağ kasıkta batma var.Allah razı olsun canım ama henüz net hamile değilim doktor bağlanıp umutlanma bekle dedi , pazartesi gidicem bakalım ama tek taraflı kasık ağrım var bu normal mi bilmiyorum Allah korusun dış gebelikse diye korkuyorum sizlerin de tek taraflı kasık ağrısı batması oldu mu ?? Ben şuan aşağı yukarı 4 hafta lik falanim hani haftaya belki keseyi görür o zaman tabi beta güzel attıysa
İnşallah canım takipteyim artık :)İştr rabbimin bir mucizesi o testte vesile oldu sen bundan sonrasina odaklan artışinı takip et gerisi gelcek inşalalh