2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...


  • Ankete Katılan
    273
Sabah 10 da ayrıntılı var 20+1 olacak çok heyecanlıyım bende

Kargalar bide çok hızlı geldi ölüyorum heyecandan hemen eve gitmek icin

Eki Görüntüle 3013356
Hadi hayırlı haberler al inşallah benim daha 3 haftam var
Benim kargolar yollarda kaldı yahu 2 gündür gelemedi hiçbiri nasıl işse senin şansın varmış.
 
Selam kızlar
Gördüğüm kadarıyla öok fazla kişide enfeksiyon var. Bu haftalarda enfeksiyonun çok olduğunu nette de okumuştum. Öyleyse neden rutin bu testleri bize yapmıyorlarki? İlla aksiyon mu yaşamamız lazım. Sizi okuyunca ben de sağlık ocağına idrar testi verdim birşwy çıkmadı. Ama kültür yokmuş orda. Acaba kültür de yaptırmak mı lazım?
Bir de detaylılardan bahseden olmuş. Allah bağışlasın hepimizin bebeklerini. Benim doktorum detaylı yapacak mı bir fikrim yok. ( takibi perinatolog yapıyor)
Bir sonraki kontrol randevusunu 21+5 e verdi. Bakalım o gün yapacak mı

İlave okarak serklaj olan kimse var mı? Tedbirwn yaptıracak bir arkadaş vardı. Yaptırdı mı
Benim doktorum 25 mm olmadan yapmayacağını söyledi. Şu an 19+3 üz.
Hergün 200 mg 3 tane progestanı vajinal kullanıuorum
 
Doktorun ayrıntılı ile ilgili bir şey demedi mi bence bir arayıp sor. Sonra randevu bulmak zor olabiliyor. Gerçi bazı hastanelerde kolay da verebiliyorlar özel olunca. Ben 1 ay önceden randevu almıştım. Ama doktorum bugün gir deyip kağıt yazıp verdi elime o gün girdim. Radyolog baktı. Bende pregesteron kullanıyorum haftada 1 de iğne oluyorum. 25 mm dediğin nedir onu anlamadım.
 
Bu arada cinsiyet degisme konuşulmuş kizlar ben yazmayı unuttum iki gün önce tekrar gitmiştim ya hastaneye enfeksiyon kaynaklı dr ultrasonda bakarken size kız demişler ama ben olsam %100 demezdim erkek de olabilir dedi tabi biz şok.. kordon tam bacak arasındaymis zaten bi 16. Haftada söyledi dr kız diye o günden sonra hiç bi dr göremedi ya arkası dönüktü ya bacakları kapalı ama biz kesin kız diyorduk suan bi belirsizlik hakim bize de
 
şehir efsanesi canım kendimden biliyorum benim kız :) mantar sebebiyle dr gitmiştim dr yumurtama da baktı çok güzel 20 mm ve çatlamış hatta bugünü değerlendir dedi o gün hamile kaldım çatladıktan sonra ilişkide erkek olur deniyordu hep erkek sandım ama kız çıktı çok şükür sağlıklı olsun da nasip bu işler yani :)
 
Haydaa
 
oh my god :) ben de bir kez gittim kız dediler alışveriş yapıyorum yapmayın şimdi
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…