- 27 Aralık 2011
- 63.303
- 61.014
-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #30.341
Allah olmayanlara versin.kalpten gider benimki yalniz3.cü neyse de annemde gidebilir kalpten
Amin amin tamamen espriydi. Evren o kadar kız mesajını almaz bunu mesaj olarak alırsa bozulurumAllah olmayanlara versin.
Allah, her şeyin hayırlısını versin.Amin amin tamamen espriydi. Evren o kadar kız mesajını almaz bunu mesaj olarak alırsa bozulurum
tamam canım alayım çamaşır deterjanı olarak da granül sabun dediler ama kafam karışık aslında bi paket alıp denemek lazımAaa çok iyimis ama bizim burda mağaza yok maalesef. Sen al mutlaka. Pişik kremi ne almıştım hatırlamıyorum. A doktor Fito vermişti onu kullanmıştım hatırlıyorum. Ama butchen de iyi bir marka.
Sanırım öyle daha önce lökösit yüksek çıkmıştı ama hiç antibiyotik vermemişti. Çocuklarında kullanabileceği bir antibiyotik verdi gönül rahatlığıyla kullanabilirsin dedi.Ozaman asıl enfeksiyonu gösteren epitel sende de yüksek çıkmış yarın antibiyotik yazar benim doktor da
İnşallah öyle olmaz o zamanAmin amin tamamen espriydi. Evren o kadar kız mesajını almaz bunu mesaj olarak alırsa bozulurum
Granül almıştım daha önce sanırım Dalin marka. Şimdi de Komili aldım denemek için.tamam canım alayım çamaşır deterjanı olarak da granül sabun dediler ama kafam karışık aslında bi paket alıp denemek lazım
Nasıl oldun? Aralarda varsada kaçırıyorum mesajları. Kanama olmadı tekrar di mi?İnşallah öyle olmaz o zaman
Rabbim senden razı olsun. O içtenliğinin hürmetine gönlümdeki ni hayra çevirsin..Ben coook umut ettim burada sayfalarca yazım var geçmişte ama insaallah senin oğlun olur çok içten yazıyorum
Linç yükleniyor800 gram aldim
Tövbe tövbe800 gram aldim
:) ben de duruma göre e bebeğe gitmişken alıcam bi tane denicem artıkGranül almıştım daha önce sanırım Dalin marka. Şimdi de Komili aldım denemek için.
Doktorla paylaşın bence bu tehlikeli bir durum diye biliyorımYa benim bu bebe sürekli kasıklarimda. Digerlerini hatırlamıyorum ama çok nadir yukarı çıkıyor yada ayakları orada. Sanki cikiverecek
Of o meyveyi bildim benBen portakallar yaşıyorum sürekli. Bide bir meyve var ama yazmayayım mevsimi değil 10 tane falan alıp yiyorumsürekli canım istiyor.
Doktor bebeğin yeri gayet iyi sürekli geziyor dedi. Rahim ağzı kapalı kanama yok ağrıda yok çok şükür senin hissin sadece diyor. Bir sorun yoktur diye düşünüyorum. Cuma ayrıntılı ultrason vat zaten.Doktorla paylaşın bence bu tehlikeli bir durum diye biliyorım
Allah sana yardım etsin bunun vermeside var. Nasıl yapacaksın bilmiyroum.800 gram aldim
Amin amin amin. Yok canım ne kusuru hürafeler ortada.Ay bende heves kırmış gibi olmuşum kusura bakma sonraki sayfaya geçmeden yazdım direkt. Her hamilelik farklı oluyor canım aynı cinsiyet bile olsa çok farkediyor o yüzden sen belirtiye falan hiç takılma yarın öğreneceksin zaten dimi hayırlısı neyse o olsun Allah gönlüne göre vermiştir inşallah.
800 müü800 gram aldim
Bana daha önce tek kullanımlık vermişti yeterli gelmediği ortada birde baya yüksek çıkmış 71 bana da o 10 günlükten verse de iyice temizlese enfeksiyonu inşallahSanırım öyle daha önce lökösit yüksek çıkmıştı ama hiç antibiyotik vermemişti. Çocuklarında kullanabileceği bir antibiyotik verdi gönül rahatlığıyla kullanabilirsin dedi.