- 27 Aralık 2011
- 63.303
- 61.014
- Konu Sahibi yoncambenim
- #30.261
Sus daha fazla konuşmaBirini 8 birini 9 la tamamladım. 20 hafta bitiyor yarın göbeğim bile çok degil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sus daha fazla konuşmaBirini 8 birini 9 la tamamladım. 20 hafta bitiyor yarın göbeğim bile çok degil
Sus daha fazla konuşma
Ben açığı lohusalikta kapatıyorum merak etmeyin. Hamilelikte almadıklarımi lohusayken alıyorum. Gelsin tatlılar yemekler
Ay bir de o kısmı var dimi bunun onu yeme bunu yeme gaz yaparBen açığı lohusalikta kapatıyorum merak etmeyin. Hamilelikte almadıklarımi lohusayken alıyorum. Gelsin tatlılar yemekler
Tabi tabiBen açığı lohusalikta kapatıyorum merak etmeyin. Hamilelikte almadıklarımi lohusayken alıyorum. Gelsin tatlılar yemekler
Ulen az nefes alYazlik bitti kışlıklardan alıyorum hevesimi
Eki Görüntüle 3012591
Iste mecbur kalburabasti baklava şekerpare falan yiyordum özellikle gece aşırı acıkıyorum emzirirken.Ay bir de o kısmı var dimi bunun onu yeme bunu yeme gaz yapar
Ulen az nefes al
Hey maşallahIste mecbur kalburabasti baklava şekerpare falan yiyordum özellikle gece aşırı acıkıyorum emzirirken.
4.yaparim ben bu gazlaUlen az nefes al
Çok iyi oldu. Yenisi almak için acele etmeTartımın pili bitti. İyi mi oldu kötü mü
Bilmiyorum
Daha fazla sinirimizi zıplatmaBirini 8 birini 9 la tamamladım. 20 hafta bitiyor yarın göbeğim bile çok degil
Var sen de o potansiyel4.yaparim ben bu gazla
Bence 12 cok iyi tutar. Bide son ay sıcaklar almayız çok.Ben 6 kilodayım şu an.
12 ile gitsem razıyım
Ben de 6 kilo almış olabilirim aynen.Ben 6 kilodayım şu an.
12 ile gitsem razıyım
Sevgili çocuklarımın babası burayı okusa kalpten gidebilir büyükler çok çok zorluyor bu ara tam yaşları diye sanırım.Var sen de o potansiyel
Benim sonuçlarım böyle, bugün 10gün kullanmam için antibiyotik verdi üroloji doktorumBende bunu merak ediyorum ya benim lökosit 1 yassı epitel 71 çıkmış önceki değer 8 di. Bi bilen yardımcı olsa da çözsek doktorum kongre için yurt dışındaymış yarın dönecek gösteremedim sonucu
Ya az meyveler falan çıksa , sebzeler güzelleşse beslenme de güzel olacak da. Kış sebzelerinden çok soğudum. Elim hep karbonhidrata gittiBence 12 cok iyi tutar. Bide son ay sıcaklar almayız çok.