- 9 Temmuz 2021
- 11.406
- 24.258
- Konu Sahibi yoncambenim
- #30.101
Şampuan markası kızMustela ne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şampuan markası kızMustela ne
Mustela anne bebek ürünleri markası ben ilk çocukta mustela köpük şampuan kullandım. Hiç konak olmadı. Yine ondan alicam.Mustela ne
bebek şampuanı kuzum :) ben pek çok şeyi aldım bunlara geldi sıra :)Mustela ne
Ben önceden olmuşum başkaAaaaaa neden sen bitane , bana 28. Haftadada çağırdı
Tavsiye ederim biraz pahalli ama ben çok memnun kaldım.bebek şampuanı kuzum :) ben pek çok şeyi aldım bunlara geldi sıra :)
Çocuk mu doğurdum ayol ne bileyim biz dalini bilirizŞampuan markası kız
İlkinde gittim ve bunda gidiyorum işte
Sağlık ocakllık iş olunca ben görmedim de o yuzden sordum. Bilmiyordum oldugunu
ben de onu düşünüyorum ama göz yakıyor falan diyen var yakmıyor dimi kuzum sanırım eczaneden almayanlara mı denk geliyor bu göz yakma olayı nedir çözemedimTavsiye ederim biraz pahalli ama ben çok memnun kaldım.
Bekleyip göreceğizBakalım ağrıcakmı
Hiç yaşamadım göz yakmasi. İlk zamanlar köpük sonra sivisina geçtik.ben de onu düşünüyorum ama göz yakıyor falan diyen var yakmıyor dimi kuzum sanırım eczaneden almayanlara mı denk geliyor bu göz yakma olayı nedir çözemedim
Mustela ne
İlk defa duydum, hiç doğurmadığımdanFiyatı altınla yarışan antialerjik kaliteli bir bebe şampuanı
kızlar bir de aklıma takılan mustela konusu var yorumlarda göz yakıyor yakmıyor diyenler olmuş siz ne alacaksınız göz yakıyor mu gerçekten??
Benim evde var Angel birsey markası ilkinde deli gibi her gün dinlerdim şimdi saldımBen ilk gördüğümde çok komik gelmişti.
Üç boyutlu ultrasonları falan görünce o walkman gibi şey komik geliyor.
Eve de alsak ya bundan demiştim
Seni neden dinlememişlerki hayret
Göz yakmıyor benim konusan bebeler öyle diyor yani. Alerjik yapılı kafa derisi o yüzden hep mustela kullandım.kızlar bir de aklıma takılan mustela konusu var yorumlarda göz yakıyor yakmıyor diyenler olmuş siz ne alacaksınız göz yakıyor mu gerçekten??
şimdi ne kullanmayı planlıyorsun peki?? bazı şeylerin içeriği zamanla değişmiş galiba ama şampuan mıydı bez mi ıslak mendil mi orası karışık ben de şu an her gün ders çalışır gibi bunları okuyorum burdaBen sadece unibaby kullandım ilk çocukta. Önce köpük sonra normal boyasız şampuanı kullandım. Şimdi dalin kullanıyorum.
Alerjik cildi yoktu çok şükür. Olsaydı mustela veya sebamed kullanacaktım.
Ama göz yakıyor mu bilgim yok..
Ben mesela yazın her gün sürmüyorum her gün yıkayınca bebegide sık yıkarım her seferinde sampuanlamam.Fiyatı altınla yarışan antialerjik kaliteli bir bebe şampuanı
İlk defa duydum, hiç doğurmadığımdan
tamam canım sağ ol ben de alıcam o zaman uzun süre gidiyormuş zaten sonra gerekirse başkasını deneriz ilk etapta daha hassas oluyorlarmışGöz yakmıyor benim konusan bebeler öyle diyor yani. Alerjik yapılı kafa derisi o yüzden hep mustela kullandım.