2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...


  • Ankete Katılan
    273
Üç haftadır bende ugraşıyorum bakalım
 
Yok direkt kutu içecek şeklindeydi yanlış hatırlamıyorsam. Eczaneden gidip almıştım.
Onu çıkartmamak için kendimle çok savaştım. Zaten rahatız bir dönemimdi, hatırlamak dahi istemiyorum
 
Teşekkür ederim gittim devlet hastanesi burda yapılmıyor dedi gönderdiler mrsde bakıyorum sürekli dek gelir inşallah
 
Doktorum isterse yaptırırım. Ama dediğim gibi açlık yokluk oranına gore konuştu
Ve istemedi
 
Fetal eco çekildi dün, orada da ölçümleri yapıldı sanırım boyutu da önemli.
Kardiyoloji doktoru en kötü ihtimalle kalp hastası olur hatta belki anne karnında iyileşebilir bunun örnekleri mevcut dedi. İçimi rahatlattı açıkcası.
Ayrıca hamilelikte yapılacak bir şey de yok sonrasında iyi bir kardiyoloji doktoruna götürüp ayrıntılı muayene ettiririm Bi doğsunda
Şuan artık stressiz sakin bir hamilelikle gebeliği bitirmeyi hedefliyorum kafama takmayacağım kapalı bir kutu doğmadan hiç bir şeyi tam olarak bilemeyeceğim..
 
Evet ilk
Ama bana hipertiroidi teşhisi konulmadan önce, aşırı kilo kaybı ve çarpıntı yüzünden tüm testler yapıldı şeker yüklemesi de dahil
 
Bence duygusal olarak bakmaları gerek biraz ama çok yapısal bakıyorlar. Pat pat bunu söylemesi saf kötülük geliyor bana. Kalp anomalisi tek başına sebep olmuyor diye biliyorum. Bide tek çözüm gebeliği sonlandırmak mi tartışılır? Nasıl bir yol izleyeceksin? İkili normal geldi mi bide.
 
Seninde şansına doktordan yana gülmedi yüzün normal bir kadın dogumcuda gidersen yapar ölçüm. Herhangi bir yere randevu alıp durumu anlat sadece ölçüm istediğini söyle. Hangi şehir bilmiyorum ama ankara olsa tavsiye ederdim doktor.
 
Şeker yüklemesi gerek duymadi ikisinde de yaptırmadım. Bunda da gerek yok dedi şuan için yine yaptırmayacağım. Ama beslenmeye dikkat ediyorum yinede hedefim en fazla 10 kilo almak.
 
Ben kalp hastasıyım, kuzenim kalp hastası kardiyoloji doktorunun dediği gibi oda en fazla kalp hastası olacak bunu genetik kalıtsal başka rahatsızlıklarla birleştirmek kadın doğum doktorlarının fantazisi dedi bu açıklama komik ama içimi rahatlattı.
Yaptırmayacağım, ona göre bir yaşam seçer öyle hareket ederiz dedik.
 
Benim buyuk oğlumda beyinde şu birikmesi vardı. Ayrıntılı doktoruda kendi doktorumda takip önerdi. İkili vs hiç bir şey yaptirmamistim. Sonuçta tamamen düzeldi ama duzelmese de doğunca çaresine bakacaktim. Sadece strese sokuyorlar. Sanki bebek değil içerideki. En güzel karar ultrasona sık girmesek bilmeyecektin bile belki.
 
canım kuzenimin yeni bebeği oldu kız demişlerdi devlette erkek doğdu :) başka bir dr dan teyit almadan bir şey alma pembe pembe :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…