Allahım ne kadar da plan proje kadını
Ben karambole gidiyorum valla
Ama 3. olduğu için bizde işler biraz farklı ilerliyor bir de cinsiyeti öğrenmem lazımdı en ufak bişey bile pembe yada mavi.
Giysilerden başladım çünkü bir çocuğu daha kabullenmem zor oldu mini mini giysiler ancak heveslendirirdi indirim kupon falan da yakalayınca oradan başladım bol bol da gerekiyor zaten giysi 1 yaşa kadar karışık bedenlerde aldım daha da alırım.
Biberon, emzik, termos aldım muhtemelen mama takviyeli gideceğimiz için hazır bulundurmam lazımdı ama yedek biberon emzik vs almadım gidişata göre doğumdan sonra alırım. Mama ne kullanırım bilemiyorum artık çok çeşit var doğuma yakın fiyat performans ürünü bişey bulurum.
1 tane müslin örtü aldım pusete falan da örterim diye o da indirim koduyla 2.5 tlye geldi zaten.
Kalın ince bir çok battaniye evde var cinsiyette aynı olunca yine pembiş takılacağından hepsini kullanabilirim hatta benim bebeklik battaniyelerim bile var. Ağız mendilleri de var.
İlk bebek arabasını aldık eşim çok heveslendi diye aldık iyi de oldu 200 tl kredi kartı puanımız vardı onu da kullandık şuan aldığımız fiyattan neredeyse 1000 tl daha pahallı.
Şampuan kızlara hala dalin kullanıyorum ona da dalinle başlarım öyle gider diye düşünüyorum birçok marka denedim çok pahallıları da dahil biz en çok dalini sevdik alerji yapanlar bile olmuştu akşam 900 ml 4 şişe dalini 108 tlye ısmarladım gittigidiyordan düşünen varsa bakabilir.
Küvet ve aksesuarlarını bulamadım galiba atmışım arkadaşım ben veririm dedi bir de ufak beşik var sallanan onu da veririm dedi gerçi alır mıyım bilmiyorum emanet mal ve tekrar bebek düşünürse geri sağlam vermem lazım ya bişe olursa diye stres olacağıma hiç almam son aylarda konuşcam bak gözden çıkardıysan ver gibilerinden olmadı alırım ufak bir beşik ve küvet falan çok pahallı şeyler değil. Büyüyünce çocuk odasına yatak ekleyeğiz. Dolaplarını şifonyerlerini kocaman yaptırmıştım zaten onun eşyalarına da yer var.
Burun aspiratörü, tırnak makası, derece, alt açma, deterjan gibi ufak şeyler kalıyor onları da 1 günde bile hallederim.