- Konu Sahibi yoncambenim
- #29.301
Hayır açtırmadım sanırım saglık ocagını direk aramam gerekecek ben sisteme düşüyor sanmıştımKayıt açtırmışmıydon ben hamileyim diye sağlık ocağında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır açtırmadım sanırım saglık ocagını direk aramam gerekecek ben sisteme düşüyor sanmıştımKayıt açtırmışmıydon ben hamileyim diye sağlık ocağında
Aynen yaptırmadıysan , direk ara sor ozamangerçi ben yaptırdım yinede aramadılarHayır açtırmadım sanırım saglık ocagını direk aramam gerekecek ben sisteme düşüyor sanmıştım
Ağızları hiç yokluk görmeyik zaarSiz bu fiyatlara çok diyorsunuz ya kizlar is yerindekilere dedim ki doğuma 15.000 veriyorum .ooo uygunmus dediler .millet kafayı mı yemiş? Keşke 20.000 deseydim dedim içimden
Dedim acaba uygun mu
Doktor bana 25 haftaya kadar bazen hissedilir bazen hissedilmez normal demişti. Bende bazen sürekli hissediyorum bazı günler hiç.Gunaydin teyzoslar 3 gundur cok yorucu geciyor ben hareketlerimi anneme hissettirmiyorum tutusmaya başladı
Ben bugunden itibaren hissetmeye basladim canim boyle yumuşak yumuşak vuruyor resmen sert degil guzel bi vurma böyleDoktor bana 25 haftaya kadar bazen hissedilir bazen hissedilmez normal demişti. Bende bazen sürekli hissediyorum bazı günler hiç.
Ben kayıt actirmadim .Kan testim sisteme düşmüş onlar aradı. Beta değerim 49 duHayır açtırmadım sanırım saglık ocagını direk aramam gerekecek ben sisteme düşüyor sanmıştım
Dün aradılar pzrts aşı var diye 17+1 oluyorum dedim 16 haftayı doldurman yeterli dedi ebe 20 de 2. dediCanım benim bu hafta aradılar demek seni aramalarına var. Dediğin gibi aramazlarsa kendin gidersin.
5 ay sonrası için bez yedeklemeye de gerek var mı yahuHadi yine yoncadan size bir indirim haberi daha, carrefoursa da bebek bezlerinde indirim var
Boşuna telaş yapmışsın.Dün aradılar pzrts aşı var diye 17+1 oluyorum dedim 16 haftayı doldurman yeterli dedi ebe 20 de 2. dedi
Valla ben bir miktar aldım. Ki aldığından bu yana fiyat arttı. Tanesi 75 kuruşa gelmiş aldıklarının. Şimdi 1tl5 ay sonrası için bez yedeklemeye de gerek var mı yahu
Yok telaş değil de hiç arayıp sormadılar garip geldi gerçi bende hiç uğramadım yakın olmasına rağmen.Boşuna telaş yapmışsın.
Benim ki de bir kere aradi. Zaten takipte olduğum için cok sık boğaz etmedi diye düşünüyorum. Bu hafta bakalım fırsat bulursam gidicem. Ne zaman istersen gel dedi.Yok telaş değil de hiç arayıp sormadılar garip geldi gerçi bende hiç uğramadım yakın olmasına rağmen.
Stoklayıp memnun kalmazsam elimde kalma ihtimali var gerçi prima alırım diyorum ben ama 7 aydan sonra alırım 200 gr çocuğa çok fazla alışveriş yaptım şimdiden Mama da aynı şekilde ya yemezse ya farklı marka almak gerekirse vs derdi var eczacı arkadaşa eşantiyon mama bulursan sakla deneyip öyle alırım dedim eşantiyon bile bırakmıyolar valla dediValla ben bir miktar aldım. Ki aldığından bu yana fiyat arttı. Tanesi 75 kuruşa gelmiş aldıklarının. Şimdi 1tl
Ben kayıt açtırmamıştım. Koronaydım. Hemen karantinadan çıktım gidip dahiliye var bi kadin dogum yok da dahiliyeye bi kan verdim. Pozitif cikti. Hamile oldugumu öğrendim o gün işe gittim eşim evde hala karantinadaydı. Bi iki gün sonra Eşime nasılsınız demeye aramışlar eşiniz de hamileymiş yarın gelsin demişler. her gittigimde aile hekimi zaten hamilelik istiyorsan hamile kalirsan haber ver diyip duruyordu. Benimkiler de yakamı bırakmıyor. 17+3 falandı gittim tetanoz vurdular. Kalp dinlediler. Kan idrar tahlili verdim. Kan ilacı verdi. D vitamini başladim. Idrarda az enfeksiyon var su iç simdilik doktoruna söyle dedi. Belki saglik ocaginin da ilgilenmesi iyi bişeydirHayır açtırmadım sanırım saglık ocagını direk aramam gerekecek ben sisteme düşüyor sanmıştım
Yani akarı yok kokarı yok illa kullanılcak kenarda durucak ve her seferinde zamlanıyo, bi kaç tane 1-2ve 3 numara alıcam kenara koyucam5 ay sonrası için bez yedeklemeye de gerek var mı yahu
Benim de benze ozelle devlet arasında çok fark yok ama en azından daha az bekliyorum istedigim zaman randevu alıyorum. Daha uzağa gitmek işime gelmez. Benim oğlan da gelemez. Burda hastane eve yürüyerek bile 10 dk. Benim çocuk bile gidip gelebilir tek başına. Herkes şartlarına göre seçim yapıcak. Bu benim işime gelen.İlçe avantajlı mı dezavantajlı mı bilmem ama 2 tane hastane var devlet bedava özel de 4500 sezaryen +tüpleri bağlatmayı sormadım. Devlette odalar ve muamele nasıl bilmiyorum doğuma yakın öğrenicem ama tipik devlet hastanesidir suratsız ebeler çalışmayan temizlikçiler. Kızları özelde doğurdum memnundum ama pek devletten farkı yok yani sıcak su dahi akmıyor tv deseniz 37 ekran tüplü uydusuz yanındaki koltuk tepesinde yatmak zorunda. Al birini vur ötekine hesabı. Sadece özel olduğundan muamele daha iyi nazın geçiyor. Daha iyi lüks yer istersem en az 1 saat uzaklıktaki hastaneye gitmem gerekiyor orası da 10-15 bin arası dediler. 1-2 gecelik bir mesele olduğu için ve ailelerin çocuklarımın gelmesi mümkün olmadığı için gitmeyi düşünmüyorum.
7 sene önce daha sık çağırıyorlardı azaltmışlar demekki daha iyi olmuş mikroplu yer sonuçta.Benim ki de bir kere aradi. Zaten takipte olduğum için cok sık boğaz etmedi diye düşünüyorum. Bu hafta bakalım fırsat bulursam gidicem. Ne zaman istersen gel dedi.