- 9 Temmuz 2021
- 11.406
- 24.258
- Konu Sahibi yoncambenim
- #29.261
ahhhhh aminnnnnnnn inşallah zamanı gelir içindeykende foto atıcağım zamanlarda gelir inşallahGule güle kullanin inşallah. Sahibi de sağlıcakla gelsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahhhhh aminnnnnnnn inşallah zamanı gelir içindeykende foto atıcağım zamanlarda gelir inşallahGule güle kullanin inşallah. Sahibi de sağlıcakla gelsin
Anladm. Ben de özel muayene kendisi üniversitede belli saatten sonra özel muayene yapiyor. Gorecegiz bakalm. Önümüzdeki perşembe girecegim inşallah.Hayır üniversiteye değil özel muayeneye gidiyorum ama orda da ekstra para isteyecekmi hiç bilmiyorum bişey demedi sadece ben yapcam detaylıyı dedi
Benimkide öyle kızlar 220 TL dedi üniversitede detaylı ultrasona..Anladm. Ben de özel muayene kendisi üniversitede belli saatten sonra özel muayene yapiyor. Gorecegiz bakalm. Önümüzdeki perşembe girecegim inşallah.
Fiyatı iyiymiş gayet yaaBenimkide öyle kızlar 220 TL dedi üniversitede detaylı ultrasona..
Doktor para lafı etmemisti ama 220 tl de aslında araştıranların söyledigine göre uygun bi fiyat. Olmadı razı olacagız napalımBenimkide öyle kızlar 220 TL dedi üniversitede detaylı ultrasona..
Sorucam mutlaka bende 1 haftadır basladı gece gunduz sureklı oluyorCanım doktoruna da sorarak rennie nin cigneme tabletinden kullanabilirsin o çok iyi geliyor.ben sordum bir kaç doktora kullanabilirsin dediler.yine kendi doktoruna da danış tabiki.benim geceleri oluyor bazen bu aralar.2 üç kere kullandım bende anında geçiriyor.
Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah ekstra ödeme yapıp yapmadığını haber verirmisinAnladm. Ben de özel muayene kendisi üniversitede belli saatten sonra özel muayene yapiyor. Gorecegiz bakalm. Önümüzdeki perşembe girecegim inşallah.
Ben duymadım öyle bir şey ama genelge olmadan kaldırılmaz diye düşünüyorum. Umarım kalkmazSelam kızlar 24. Hafta idari izinle alakalı bilgisi olan var mı? Kaldırılacağına dair söylentiler varmış. Genelge ile verildiği için genelge ile kaldırılır diye düşünüyorum ama söylenti olması da acaba? dedirtti. Bununla ilgili doktorundan veya kurumundan herhangi bişey duyan oldu mu?
Yaaa okumamıştım tamam yarın hemen gidiyim hiç idrar testi falan yapmadı bana. İstiyim yarın çok teşekkür ederimmGeçmiş olsun daha dün yazdım ben bunu hiç uğraşma su ile falan çünkü enfeksiyon önemli gebelikte. Hemen git bi idrar tahlili ver ki çıkınca dr tek kullanımlık antibiyotik versin . Sifa olur inşallah
Vaka sayıları şu durumdayken kaldırılması çok gereksiz olacak. Umarım yalan haberdirBen duymadım öyle bir şey ama genelge olmadan kaldırılmaz diye düşünüyorum. Umarım kalkmaz
Umarım öyledir zaten her yerden vaka haberi geliyor tedirgin oluyor insanVaka sayıları şu durumdayken kaldırılması çok gereksiz olacak. Umarım yalan haberdir
Çok şükür canım.Ay yok o kadar da insanların tavrına takılamam sonuçta Allah ne verirse o olur bana 3.yü doğurcam diye de çok kişi güldü ama kısmet böyleymiş dedim canına kıyamadım Allah süpriz olarak verdi kız da olsa benim evladım evet bir de değişik olsa güzel olurdu ama ailelerimizde de kız olmasını yadırgayan çıkmadı o kafada değiliz çok şükür.
Bir ben kaldım yani
Erkek olsa bari düz 50 sayı yapsak şu erkek sayısınıGaliba herkes öğrendi tek sen kaldın diye biliyorum
Yukardaki yüzdeden mi bahsediyosun 62 oldu olda valla şuan şaşırtıyo beni arttıkça artırıyoErkek olsa bari düz 50 sayı yapsak şu erkek sayısını
Tabiki haber ederim teşekkür ederim.Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah ekstra ödeme yapıp yapmadığını haber verirmisin
Doktorum banada onerdi 750 tl fiyat verdi ben bu giyata bebegime baya eksik ne varsa almayi düşünüyorum bu zamanda verilecek para degil radyologa yaptircam sen yaptircakmisin bu fiyataArkadaşlar istanbulda detaylı ultrason için özel bir klinik var fiyatı diğer yerlere göre daha hesaplı 700 TL, kendi doktorum yönlendirdi isteyen olursa adresi yazarım
Gerçekden öyle düşünüyorum bende, sırf bu yuzden devletten alabilmek için deli gibi uğraştımDoktorum banada onerdi 750 tl fiyat verdi ben bu giyata bebegime baya eksik ne varsa almayi düşünüyorum bu zamanda verilecek para degil radyologa yaptircam sen yaptircakmisin bu fiyata