- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 34
- Konu Sahibi yoncambenim
- #2.701
Evet genel olarak çok yoğun.Eşinde yoğun mu çalışıyor canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet genel olarak çok yoğun.Eşinde yoğun mu çalışıyor canım
Ayy canım çok üzüldüm belli bir sebep falan var mıydı? Çok kötü olmuştur Allah esirgesin sağlıkla gelsin inşallah bu bebiş annesineya evet canım inan korkuyorum ama artık son şansım diye düşünüp hemen olsun istedim 2017 yılında 7 aylık bebeğim karnımda ölmeseydi şimdiye büyütmüştüm ama hayırlısı böyleymiş ... Sağlıkla kucağıma alayımda gerisini yaşayıp öğrenicez
Aynen iki lokma yesem çatlıcak gibi oluyorum zaten tuzu kesicem o mu şişiriyor acaba beniCanım ilk aylarda gazdan dolayı şişkinlik vs. Çok oluyor ya ondandır belki bende birşey yiyince falan şişiyorum hemen.
ayrıca iyi dileklerin için çok teşekkür ederimmmmya evet canım inan korkuyorum ama artık son şansım diye düşünüp hemen olsun istedim 2017 yılında 7 aylık bebeğim karnımda ölmeseydi şimdiye büyütmüştüm ama hayırlısı böyleymiş ... Sağlıkla kucağıma alayımda gerisini yaşayıp öğrenicez
Sağ ol canım inşallah hayırlısı olurPozitif canım her yaptığında çıkmış çizgi hani bi çıkıp bi çıkmasa öyle değil ki senin ki
Canım inşallah sağlıkla gelecek güzel Bebişin çok zor çok ama hepsinde vardır bir hayırya evet canım inan korkuyorum ama artık son şansım diye düşünüp hemen olsun istedim 2017 yılında 7 aylık bebeğim karnımda ölmeseydi şimdiye büyütmüştüm ama hayırlısı böyleymiş ... Sağlıkla kucağıma alayımda gerisini yaşayıp öğrenicez
canım benim sebebi bulamadılar ama ben hareketleri azaldı anlamıştım takip doktoruma gittim USG ve kalp atışında sıkıntı görmedi beni eve yolladı bende devlet araştırma hastanesine gitmedim hastaneye ve doktora güvendimAyy canım çok üzüldüm belli bir sebep falan var mıydı? Çok kötü olmuştur Allah esirgesin sağlıkla gelsin inşallah bu bebiş annesine
Bence de bide az az sık sık yiyin diyorlar şişkinlik için ama bende pek mümkün değil oAynen iki lokma yesem çatlıcak gibi oluyorum zaten tuzu kesicem o mu şişiriyor acaba beni
öyle canım çok sağol hepimiz kavuşalım bebeklerimizeCanım inşallah sağlıkla gelecek güzel Bebişin çok zor çok ama hepsinde vardır bir hayır
Ya ihmal var resmen sadece kalp atışlarına bakarak mı anlayacaktı testler falan yapması gerekiyordu gerekirse yatış verecekti ay nasıl sinirlendim. Bu sefer çok daha iyi bir doktor ara bul canım. Ayrıca kendini suçlama doktora güvenmeyecektinde ne yapacaktın.canım benim sebebi bulamadılar ama ben hareketleri azaldı anlamıştım takip doktoruma gittim USG ve kalp atışında sıkıntı görmedi beni eve yolladı bende devlet araştırma hastanesine gitmedim hastaneye ve doktora güvendim
canım aynen öyle resmen ihmal var ve biz o hastaneye doğum parasını bile ödedik alık gibi olduk sudan çıkmış balık gibi olduk resmen doktor hatası renkli dopler e bile sokmadı beni ben nasıl güvendim anlamıyorum saf gibi dinledim doktoru.. şimdi devamlı araştıırıyorum hem devlete hem özele gidicem tamamlayıcı sigorta yaptırdım umarım sorun olmaz bu defa Allahım kucağıma alırımYa ihmal var resmen sadece kalp atışlarına bakarak mı anlayacaktı testler falan yapması gerekiyordu gerekirse yatış verecekti ay nasıl sinirlendim. Bu sefer çok daha iyi bir doktor ara bul canım. Ayrıca kendini suçlama doktora güvenmeyecektinde ne yapacaktın.
11 de görülür umarım bakalim yarına ne olacak. Keşke geç öğrenseydim direk kalp atışına giderdimBende aynıyım canım işimiz zor yarın görülür o zaman kesin kaçtaydı randevu?
Sen zaten noldugunu bilmiyordun üzgündün doktora güvenecektin tabiki kendini hiç üzme. Vebali onların boynuna canım. Bu sefer sağlıkla gelecek inşallah sen elinden geleni yapmışsın Allah'ın takdiri artıkcanım aynen öyle resmen ihmal var ve biz o hastaneye doğum parasını bile ödedik alık gibi olduk sudan çıkmış balık gibi olduk resmen doktor hatası renkli dopler e bile sokmadı beni ben nasıl güvendim anlamıyorum saf gibi dinledim doktoru.. şimdi devamlı araştıırıyorum hem devlete hem özele gidicem tamamlayıcı sigorta yaptırdım umarım sorun olmaz bu defa Allahım kucağıma alırım
İkinciyi 6 haftalıkken öğrenmiştim ben erken olunca kötü oluyormuş11 de görülür umarım bakalim yarına ne olacak. Keşke geç öğrenseydim direk kalp atışına giderdim
öyle canım sağolasınn inşallah bu sefer olur hepimiz kuzularımızı koynumuza alalımSen zaten noldugunu bilmiyordun üzgündün doktora güvenecektin tabiki kendini hiç üzme. Vebali onların boynuna canım. Bu sefer sağlıkla gelecek inşallah sen elinden geleni yapmışsın Allah'ın takdiri artık
Bende 2 öğün yiyorum zaten arada bi meyve işteBence de bide az az sık sık yiyin diyorlar şişkinlik için ama bende pek mümkün değil o