- 10 Mayıs 2013
- 1.586
- 1.298
- Konu Sahibi yoncambenim
- #2.681
Yok yok yeme neşe getirecekler bize öyle düşünelimEvet herşeyin düzenini kurduk bide eve yeniden bebek gelecek böyle düşününce kafayı yiyecek gibi oluyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok yok yeme neşe getirecekler bize öyle düşünelimEvet herşeyin düzenini kurduk bide eve yeniden bebek gelecek böyle düşününce kafayı yiyecek gibi oluyorum
Eşinde yoğun mu çalışıyor canımPazartesi gittim vajinal bakmayalım dedi 800 çıktı o gün değer. Yarın görünür diyorum ama bakalim. Bide tek hallediyorum herseyi çok zor.
canım istanbul izmirden daha pahalıdır biizm de burada 200 isteyen hastanede var ben poliklikte yaptırttım fiyatlar çok çok farklı biri 90tl, biri 180 tl, biri 28 tl dedi arayıp sordum gitmeden bende 40 tl olanda karar kıldımİzmir'de özel hastaneler 120 130 TL arası diyor canım aradım sordum şimdi
Bizimde çocukların odası ayrı ama bebek gelince ona ayrı yapayım abileri büyük odayı paylaşsınlar diye düşünüyorum bendeBende bu durumdayım herseyin düzeni var. Nasil olacak diye düşünüyorum. Çalışma odasını bozmam gerekecek bebek için ama çok iyi olmuştu nasıl olacak diye düşünüyorum
Aaa ne kadar farkediyormuş bende 160 TL ye yaptırdımcanım istanbul izmirden daha pahalıdır biizm de burada 200 isteyen hastanede var ben poliklikte yaptırttım fiyatlar çok çok farklı biri 90tl, biri 180 tl, biri 28 tl dedi arayıp sordum gitmeden bende 40 tl olanda karar kıldım
Doğrudur canım ben de polikliniğe bakayım ozaman. Bu arada dayanamıyorum ve yine kaset test yapıyorum. Böyle çıkıyorcanım istanbul izmirden daha pahalıdır biizm de burada 200 isteyen hastanede var ben poliklikte yaptırttım fiyatlar çok çok farklı biri 90tl, biri 180 tl, biri 28 tl dedi arayıp sordum gitmeden bende 40 tl olanda karar kıldım
Ayy dimi bakıcı kreş herşey yeni ayarlanmıştı yine bozuldu düzen bundan sonrası Allah'a emanet artıkBende sürekli bunu kuruyorum. Tüm eşyayı yenilemistim düzen kurmuştum
canım önemli değil ama doğrulayım dedim 37 değil 39 yaşım..
Bende aynıyım canım işimiz zor yarın görülür o zaman kesin kaçtaydı randevu?Pazartesi gittim vajinal bakmayalım dedi 800 çıktı o gün değer. Yarın görünür diyorum ama bakalim. Bide tek hallediyorum herseyi çok zor.
Canım regline kaç gün vardı kesin pozitif bence ya bu kadarda hata olamazDoğrudur canım ben de polikliniğe bakayım ozaman. Bu arada dayanamıyorum ve yine kaset test yapıyorum. Böyle çıkıyor
evet canım haklısın 3-4 gün geçmez şimdi sana uygun bi yer bulursan hemen git kan testi yaptırt ama görüntüye göre hamilesin benceDoğrudur canım ben de polikliniğe bakayım ozaman. Bu arada dayanamıyorum ve yine kaset test yapıyorum. Böyle çıkıyor
Ay kusura bakma canım yanlış yazmışım, düzelteyim hemen birazdancanım önemli değil ama doğrulayım dedim 37 değil 39 yaşım..
Yaş farkı varmış baya ama işin iyi yani birini yeterince büyüttükten sonra diğerinin gelmesi daha kolay olur ikisini aynı anda büyütmek daha kötü olurdu öyle düşün oğlun lgsye girecek o zaman başarılar şimdiden hamile hamile o lgs süreciyle uğraşmak zor olur.yaa kızlar bende aynı böyleyim oğlum 13 yaşında seneye liseye gidecek arada çok yaş farkı var,, tam rahat ettik derken sakin bir ev yaşantısı sürüp gezip tozarken herşey başa dönecek bebeklik dönemi çok güzel ama anaokulu ilkokul falan oğlumda zorlandım yaşım olacak 45-46 abowwwwwwwwwww
Reglime tam 2 gün var canım. 14 Kasım beklenen adet tarihim ve az önce kast testte böyle çıktı işteCanım regline kaç gün vardı kesin pozitif bence ya bu kadarda hata olamaz
Pozitif canım her yaptığında çıkmış çizgi hani bi çıkıp bi çıkmasa öyle değil ki senin kiReglime tam 2 gün var canım. 14 Kasım beklenen adet tarihim ve az önce kast testte böyle çıktı işte
ya evet canım inan korkuyorum ama artık son şansım diye düşünüp hemen olsun istedim 2017 yılında 7 aylık bebeğim karnımda ölmeseydi şimdiye büyütmüştüm ama hayırlısı böyleymiş ... Sağlıkla kucağıma alayımda gerisini yaşayıp öğrenicezYaş farkı varmış baya ama işin iyi yani birini yeterince büyüttükten sonra diğerinin gelmesi daha kolay olur ikisini aynı anda büyütmek daha kötü olurdu öyle düşün oğlun lgsye girecek o zaman başarılar şimdiden hamile hamile o lgs süreciyle uğraşmak zor olur.
Canım ilk aylarda gazdan dolayı şişkinlik vs. Çok oluyor ya ondandır belki bende birşey yiyince falan şişiyorum hemen.Kızlar karnım öyle şiştiki 3 4 aylıkken böyleydi benim karnım bu kadar erken çıkması imkansızda ödem falan mı acaba sizde de var mı