- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 34
- Konu Sahibi yoncambenim
- #2.661
Bende sürekli bunu kuruyorum. Tüm eşyayı yenilemistim düzen kurmuştumEvet herşeyin düzenini kurduk bide eve yeniden bebek gelecek böyle düşününce kafayı yiyecek gibi oluyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende sürekli bunu kuruyorum. Tüm eşyayı yenilemistim düzen kurmuştumEvet herşeyin düzenini kurduk bide eve yeniden bebek gelecek böyle düşününce kafayı yiyecek gibi oluyorum
Aile hekimine kan vericem ayın 15,inde canım. Bu arada bugün adetime 2 gün kala erken gebelik testinin yanında kaset test de yaptım ve bu şekilde bak. Pozitif değil mi, bunca test yanıltmaz sanırım demicanım bende idrar testlerine güvenmem arkadşının söylediği gibi ben direkt kan testi yaptırdım her hamileliğimde adetime 1 hafta kala da olsa en net ve kesin var ya da yok belirler bence hemen kan testi yaptırt çok cuzi bir rakam bu kit testlerden de belki ucuza geliyordur... bir de 2 gün kala yaptığın test hamile olduğunu gösterir gibi eğer idrarı damlattıktan 10 dk. kadar çıktıysa sonrada kuruma çizgisi değilse..
Pazartesi gittim vajinal bakmayalım dedi 800 çıktı o gün değer. Yarın görünür diyorum ama bakalim. Bide tek hallediyorum herseyi çok zor.Yaa hay Allah ama daha 5. Haftadasın canım diğerlerinden biliyorsun sende yeni yeni görülecek. Hiç panik yapma
Bende hiç uyumadım birini yatır birini kaldır bir yandan bulantılar, bebekler doğunca daha da fena olacak halimiz ama buradan birbirimize destek olacağız artık napalım
yaa kızlar bende aynı böyleyim oğlum 13 yaşında seneye liseye gidecek arada çok yaş farkı var,, tam rahat ettik derken sakin bir ev yaşantısı sürüp gezip tozarken herşey başa dönecek bebeklik dönemi çok güzel ama anaokulu ilkokul falan oğlumda zorlandım yaşım olacak 45-46 abowwwwwwwwwwwEvet herşeyin düzenini kurduk bide eve yeniden bebek gelecek böyle düşününce kafayı yiyecek gibi oluyorum
Su serptin içime canım sağ ol inşallah benim de öyle olur akşam kan vereceğimBenim de testleri üst üste yaparken aynı saat aynı test olmasına rağmen siliklesmisti korktum bende kan verdim beklemedim. İyi ki öyle yapmışım nerdeyse 3 katına çıkmış 2 günde boşuna takmışım kafama.
pozitif bence ama dediğim gibi ben hayatımda bir kez bu testten yaptım o yüzden pek anlamam ucuz bir özel hastane yokmu etrafın da ben 40 tl ye yaptırdım 2 saatte çıktı test sonucu sağlık ocağında vereceksin ertesi güne ancak düşecek e nabızaAile hekimine kan vericem ayın 15,inde canım. Bu arada bugün adetime 2 gün kala erken gebelik testinin yanında kaset test de yaptım ve bu şekilde bak. Pozitif değil mi, bunca test yanıltmaz sanırım demi
Evet ben de tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım :) Şuan 5+1 gözüküyor, doktora gideceğim bakalım sen kese kontrolüne gittin mi?:)sen de mi tüp bebek tedavisi gördün ? kaçıncı haftadasın :)
Benim sabaha karşı adet ağrılarım oluyor canım, sanırm normal bunlar gibi hiç korkmaKizlar bel ağrısı regli ağrısı yaşayan varmı dün baya ağrıdı belim kasik ağrısı oldu korktum
Özel hastane var yakınlarımda ama bilemedim şimdi. Zaten kan takibi yapacağım için hemen acele etmek istemedimpozitif bence ama dediğim gibi ben hayatımda bir kez bu testten yaptım o yüzden pek anlamam ucuz bir özel hastane yokmu etrafın da ben 40 tl ye yaptırdım 2 saatte çıktı test sonucu sağlık ocağında vereceksin ertesi güne ancak düşecek e nabıza
Dün akşam çok korktum canım başta oluodu dün iki aynı anda olunca tedirgin oldum dedim sizlerede oluo mu acabaBenim sabaha karşı adet ağrılarım oluyor canım, sanırm normal bunlar gibi hiç korkma
Bana mı demiştin canım ben yarın gideceğim kısmetse :) aslında kan sulandırıcı kullanımı dolaysıyla gideyim dedim gitmişken doktor kese için de bakar belki inşallah :)Ne zmaan gideceksin günlerimiz aynı nerdeyse
Evet sana yazdim benimde yarın bana görünür rahatlıkla dedi seninde görünür bence.Bana mı demiştin canım ben yarın gideceğim kısmetse :) aslında kan sulandırıcı kullanımı dolaysıyla gideyim dedim gitmişken doktor kese için de bakar belki inşallah :)
İzmir'de özel hastaneler 120 130 TL arası diyor canım aradım sordum şimdiÖzel hastane var yakınlarımda ama bilemedim şimdi. Zaten kan takibi yapacağım için hemen acele etmek istemedim
Evet değerin yukselmis canım. Benim de sat 13 Ekim sanırım senin de aynı.Adetimden 6 gün önce 39 idi şimdi sizler öyle diyince bi tırstım gebelik testi aldım gidip kan testi yaptırmamın arasından 8 gün geçti ve idrarda az önce yaptıgım testi atıyorum yükselmese bu kadar kırmızı olmazdı diye düşünüyorum
Çok normal canım ilk 3 ay regl dönemin geldiğinde ağrı yaşarsın benim ilk gebeligimde oldukça şiddetli olmuştuKizlar bel ağrısı regli ağrısı yaşayan varmı dün baya ağrıdı belim kasik ağrısı oldu korktum
Evet canım inşallah öyledir 4 nde regli gunumdu şuanda 5+4 olur ozaman böle bı kaçÇok normal canım ilk 3 ay regl dönemin geldiğinde ağrı yaşarsın benim ilk gebeligimde oldukça şiddetli olmuştu
nasıl istersen cnım için nasıl rahat ederseÖzel hastane var yakınlarımda ama bilemedim şimdi. Zaten kan takibi yapacağım için hemen acele etmek istemedim
Benimde pazartesi 897 çıkmıştı değerim yarın keseyi görmeye gideceğim nasip olursaEvet sana yazdim benimde yarın bana görünür rahatlıkla dedi seninde görünür bence.