2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...


  • Ankete Katılan
    273
Kızlar krem ekru bej kahve tonlarında bebek takımları moda ya şimdi çok hoşuma gidiyor var mı gördüğünüz hiç millet nerelerden bulup alıyor bilmem
 
Kızlar kim almıştı unuttum biri yeni bebeğe ve evdeki kızına aynı renk muslin bir seyler almıştı kim di o nerden aldı?
 
Ben de merak ettim
Tamamlayıcı sağlık sigortam vardı. Gidip ultrasonla baktiriyim dedim .tabi hamile oldugumu duyunca ee fiyat ne çıkar bilemeyiz ,sigortaniz karşılar mi ,muayeneden sonra fiyat belli olur gibi muallak ifadeler olunca geri döndüm geldim .benim de karnımda söyle oluyor sizde de mi oyle ? Sanki biri icerden vuruyor .Ne kelebek kanadı hissi?
Koronadan dolayı bir arkadaşımın eşi bebeğini kaybetmiş. Bizden durumu farklı tabi .7.haftada falan korona geçirmiş. 18.haftada bebek hareket ediyor sanmış. Meğerse bebek 3 hafta önce ölmüş. Tabi ben bunun sadece coronodan olduğunu düşünmüyorum. Herkes aynı olacak diye bir şey de yok .
 
İşte böyle şeyleri duyduğumdan hep bir kendimi dinleme durumu var bende de ya bişey olduysa diye
 
İyi olmanıza sevindim insan bazen evham yapıyor ister istemez.
Senin ki meraktan çatlatacak bizi göstermiyor kereta
Valla hiç sorma öğrenemedim gitti 10 gün sonra falan devlette bakıcaz artık olmadı 3 hafta sonra randevum hevesim kaçtı zaten Aslında bana baya bacak arasında bişey var gibi göründü dr a dedim kordon mu hiç anlaşılmıyo diyo dedim bişe yoksa kızdır tahmin bile edemiyorum dedi dedim bırak bırak
 
Şu haftada nasıl tahmin edemiyorlar hayret bi şey, neyse geç olsun güç olmasın gönlüne göre olsun inşallah
 
İşte böyle şeyleri duyduğumdan hep bir kendimi dinleme durumu var bende de ya bişey olduysa diye
Bu bende de var ve bu halimden nefret ediyorum. Doktorum hiçbir gebesine bir şey olmadığını söylediğinde bunu dinlemiyorum .Ama 1 kişi de kötü duyunca aklıma geliyor. Şunu da diyorum hep yaşamaya ömrü varsa yaşar. Öleceği varsa da doğuma 1 gün kala ölür.Birakin bebeği bizim yarına çıkmaya garantimiz var mı?
 
Orası öyle canım dünyanın türlü hali var Allaha sığınmaktan başka çare yok ama işte insan korkuyor benim güya 3. ama yine de aşırı kafama takıyorum.
 
Canım bu kötü düşünceleri aklından çıkar, okuyup kendini kötü hisseden hamilelerde olabilir ..
sağ sağlim alıcaz bebeklermizi kucağımıza, böyle 9 ay geçmezzzzz, bu düşünce sana alışveriş bile yaptırtmaz, annelik böyle birşey işte , rahme düştüğünde korkular başlar.. ama içini ferah tut..
iyi düşün iyi olsun, bebeğin sağlıklı iyiyse gerisi önemli değil, başklarının hikayelerini dinleme hiç ..
 
Gittim gittim ilk hasta bendim zabaan köründe Cinsiyet öğrenemedim ultrason kötüydü bebe de pek açmadı ama iyiydi çok şükür Ben sanırım baya kansız kaldım onu da etkiledi.
Canım ultrason nasıl kötü oluyor onu anlayamadım görüntü kalitesi çom iyi olmasa da muhakkak görünmesi gerekmez mi?
Yani görebilen görür bence biraz gittiğin doktorlarla da ilgili çok küçük de değilsin artık hafta olarak biz 11.haftada gördük 15de teyit ettik.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…