- 13 Eylül 2021
- 4.881
- 9.144
- 25
-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #2.581
Evet yumurtlama ve çatlama değerlendirildi gerisi nasip artık bir düşük bir kimyasal geçirdim o yüzden biraz zaman geçtikten sonra yapacağım tekrar hayal kırıklığına uğramamak içinAyy ciddi miiiiinşallah gelde kaydedeyim hemen
Bende de var bir kimyasal. Hiç canını sıkma kuzumm bu sefer hayal kırıklığı falan olmayacak inşallahEvet yumurtlama ve çatlama değerlendirildi gerisi nasip artık bir düşük bir kimyasal geçirdim o yüzden biraz zaman geçtikten sonra yapacağım tekrar hayal kırıklığına uğramamak için
Ben foli devit kullanıyorum canım. Bence akıntınız varsa ihmal etmeyin yarın görünün derimKızlar hangi folik asidi kullanıyorsunuz bugun kanda da ögrendim 240 beta ile daha cok yeni dedi kesen gözükmesi yarın gel dedi ama cok yorgunum birazda kahverengi ile kırmızı akıntı var yarın gitmeyip haftaya gitsem diyorum folik aside başlayım bu sürede diyorum
İnşallah mahidevranımBende de var bir kimyasal. Hiç canını sıkma kuzumm bu sefer hayal kırıklığı falan olmayacak inşallahdualarımdasın artık, birlikte ilerleriz umarım buradan
Ahh bebisim bende bu topige gelmekten çok umutluydjm bu ay ama 4.ayim da fos çıktı ilk gebelikte hemen hamile kalmıştm ters giden biseyler mi var demekten alamıyorum kendimi. Gene de çok mutlu oldum sizleri tanıdığıma canim kızlar ara sıra ziyaret ederim sizleriBende de var bir kimyasal. Hiç canını sıkma kuzumm bu sefer hayal kırıklığı falan olmayacak inşallahdualarımdasın artık, birlikte ilerleriz umarım buradan
Ciddi misin canım çok üzüldümAhh bebisim bende bu topige gelmekten çok umutluydjm bu ay ama 4.ayim da fos çıktı ilk gebelikte hemen hamile kalmıştm ters giden biseyler mi var demekten alamıyorum kendimi. Gene de çok mutlu oldum sizleri tanıdığıma canim kızlar ara sıra ziyaret ederim sizleri
Cok sagol canım geçti dinlenince yoruldum hastaneye gitmek için kostum biraz ondan olduBen foli devit kullanıyorum canım. Bence akıntınız varsa ihmal etmeyin yarın görünün derim
25, ilk gebelik , sat 6ekim , tahmini doğum 13 temmuz , ankaraMerhaba kızlar listeyi oluşturdum, kendi bilgilerimi girdim. Bilgileri beni etiketleyerek verirseniz sizinkileri de gireceğim inşallah
Insallah canim çok sagol vardır Rabbimin bir bildiğiCiddi misin canım çok üzüldümalışmıştık sana, gelecek aylarda hamile olarak yazarsın inşallah buraya hep gel tamam mı? hayırlısı olsun hakkında
1 haftaya kalp atışı görülür merak etmeMerhaba kızlar
3 kasımda 180
5 kasım 560
7 kasım 1330 la 3 defa 2 kat artış gördük. Bugün 6+0 karından ultrasonla keseyi gördük,yolk sac olusmus ama embriyo yoktu. Keseyi gorenler içinde bebegi görebildiler mi acaba. Doktordan geldiğimden beri içim içimi yiyor. Sat 30 eylüldü ama adetdöngüm 35 falan, geç döllenme muhtemelen.
Çalışan anneler kulübünden de günaydınGünaydın herkese. Uykusuz anneler kulübünde asil üye olarak
O kulüp saatim yeni geliyorÇalışan anneler kulübünden de günaydın
Günaydın gece nöbete gelen anne olarakGünaydın herkese. Uykusuz anneler kulübünde asil üye olarak
Evet ben deO kulüp saatim yeni geliyor3.çocuga nasıl cesaret ettim hayret ediyorum bazen
evet bende tüp bebek tedavisi gördüm :) teşekkür ederim rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah :)Canım senin de mi tüp bebek tedavisi ile oldu :) hayırlı olsun bu arada :))