- 22 Temmuz 2021
- 158
- 138
-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #2.561
Yaş 28, ilk çocuk, tahmini doğum 11 Temmuz, sat 4 Ekim. Balıkesir.Merhaba kızlar listeyi oluşturdum, kendi bilgilerimi girdim. Bilgileri beni etiketleyerek verirseniz sizinkileri de gireceğim inşallah
Görünür bence. Cumartesi gel dedi banada şuan 4+6 5+1 olacak cumartesi.Arkadaşlar merhaba ben pek bu konuları bilmem de ben 5 hafta 1 günlük hamileyim geçen hafta doktor pazar günü gel demişti bu pazar günü kese görünür mü karından sizce?
Teşekkür ederim cevap için sizin de hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahGörünür bence. Cumartesi gel dedi banada şuan 4+6 5+1 olacak cumartesi.
Görünür bence. Bnmki daha erken görünmüştü.Arkadaşlar merhaba ben pek bu konuları bilmem de ben 5 hafta 1 günlük hamileyim geçen hafta doktor pazar günü gel demişti bu pazar günü kese görünür mü karından sizce?
Merhabaa, benim 5+2’de görünmüştü. Sizinki de görünür.Arkadaşlar merhaba ben pek bu konuları bilmem de ben 5 hafta 1 günlük hamileyim geçen hafta doktor pazar günü gel demişti bu pazar günü kese görünür mü karından sizce?
Twşekkürler cevap için hayırlı olsunGörünür bence. Bnmki daha erken görünmüştü.
Cevap için teşekkür eederim allah sağlıkla kucağınıza versinMerhabaa, benim 5+2’de görünmüştü. Sizinki de görünür.
İnşallah, teşekkür ederim. Bütün bebişler sağlıkla gelsinler.Cevap için teşekkür eederim allah sağlıkla kucağınıza versin
Sipariş verdim kullanmaya başlayacagım ilkinde de plansızdı 7 haftalıkken başlamıştım şükür birsey olmadıMerhaba, ben Ekim ayında hamilelik düşündüğüm için 2 ay öncesinde başlamıştım. Hemen Başlamanızda fayda var.
Canım şehir adı da alayım mııııYaş 26 ilk gebelik tahmini doğum 10.07.21
Ayy bende bi 10 15 güne güzel haberimi veririm de beni de kaydedersin inşallah mahidevranımmMesajlarınızın ekran görüntüsünü alıyorum kızlar, yarın gireceğim hepsini
Çok iyi yapmışsınız. Maşallah bebişeSipariş verdim kullanmaya başlayacagım ilkinde de plansızdı 7 haftalıkken başlamıştım şükür birsey olmadı
Tabiki tatlım ElazığCanım şehir adı da alayım mıııı
Amin canım insallahÇok iyi yapmışsınız. Maşallah bebişeSağlıkla gelsin inşallah hepsi.
Ayy ciddi miiiiAyy bende bi 10 15 güne güzel haberimi veririm de beni de kaydedersin inşallah mahidevranımm