- 31 Ocak 2021
- 2.772
- 1.340
- 29
-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #2.521
Geçmiş olsn canım. Ben folidays kullanıyormKızlar hangi folik asidi kullanıyorsunuz bugun kanda da ögrendim 240 beta ile daha cok yeni dedi kesen gözükmesi yarın gel dedi ama cok yorgunum birazda kahverengi ile kırmızı akıntı var yarın gitmeyip haftaya gitsem diyorum folik aside başlayım bu sürede diyorum
Ben bunu kullanıyorum kuzucum iyot içerikli folik asitlerş tercih etmeye çalışKızlar hangi folik asidi kullanıyorsunuz bugun kanda da ögrendim 240 beta ile daha cok yeni dedi kesen gözükmesi yarın gel dedi ama cok yorgunum birazda kahverengi ile kırmızı akıntı var yarın gitmeyip haftaya gitsem diyorum folik aside başlayım bu sürede diyorum
Hiç sorma canım benimde hep üst üste geldi inşallah rahatlıcam az kaldıAyni sey benim de basima geldi. 3 ay kimseye soylemicez diye anlastik ama yatili misafir geldi belli de degil donusu. Cok zorlaniyorum mide bulantisi, kasik agrisi, bel agrisi. Nasil olcak bilmiyorum. Kim ister ki boyle olsun en hassas zamanda.
Merhaba canım hoşgeldin gebeliğin hayırlı olsunMerhaba hayırlı akşamlar araniza katılmaya geldim 5+5 günlük bebisimle
Sen kendini hiç üzme yorma, liste dediğin ne zaten hemen halledilir sen kendine ve bebişine dikkat et yeter
Anlayışın ve güzel mesajın için tşk ederim hassas bir dönemdeyiz hepimiz bende kırdıysam özür dilerim.Canim gecmis olsun. Ben seni tanımıyorum hiç de takip etmedim. Misafir diyince de bildiğin gezmeye misafir geldi diye düşündüm ki ona da bir şey demem zaten, evde misafirin varsa onla da ilgilenirsin o da olabilir. Kaldı ki senin hastan varmış tekrar çok geçmiş olsun. Diğer arkadaşlar da muhtemelen senin ne derdin olduğundan bihaberdir. Yoksa kimse bir insanın sağlık problemi varken ısrarla bir şey istemez. Bunu kafana takmana gerek yok. Forumu sen açsan da artık bir sürü kişiye ait bir yer oldu, kimsenin durduk yere çıkmak isteyeceğini de sanmam. Gayet hoş bir grup bence. Sen problemlerini hallet toparlan gerisi daha sonra halledilir. Uğraşamayacak halde olursan o da önemli değil, bir başkası da yapar. Önemli olan bu güzel günleri huzurlu gerilimsiz geçirmek.
En kısa zamanda toparlanmanı dilerim. Istemeden canını sıktıysam kendi adım özür dilerim. Art niyetten değil de, iletişimdeki eksiklikten olmuştur.❤
Ben de Egeliyim bu aradaAnlayışın ve güzel mesajın için tşk ederim hassas bir dönemdeyiz hepimiz bende kırdıysam özür dilerim.MahidevranSultan arkadaşımız listeyi oluşturacak kendisiyle görüştük
Saol canım Allah razı olsun ne güzel izmirliyim bendeBen de Egeliyim bu aradaAllah misafirine acil şifalar versin inşallah
Yaş 32 3.gebelik 15 temmuz muhtemel tarih 8 ekim sat. Ankara sehirMerhaba kızlar listeyi oluşturdum, kendi bilgilerimi girdim. Bilgileri beni etiketleyerek verirseniz sizinkileri de gireceğim inşallah
Çok normal magnezyum kullandım ben hep iyi geliyor bide bacak arası agrisi oluyordu bende.Ya kızlar acı eşiği yüksek biriyimdir 5 haftalık hamilelikte kalça bel ağrısı normal mi? Bayagi gerginlik hissediyorum oturduğum yerde bazen rahatsız oluyorum şaştım özellikle bugün çok hissettim bunu.
Aynen canım ya bacağıma da hissediyorum da daha yolun başında. Magvital 365 var içmek serbest mi ya iceyim 1 tane pazartesi doktora da sorarım?Çok normal magnezyum kullandım ben hep iyi geliyor bide bacak arası agrisi oluyordu bende.