- 9 Temmuz 2021
- 11.406
- 24.258
- Konu Sahibi yoncambenim
- #25.581
Öğrendim bugunnn erkek kesin değişmedi cinsiyetKuzummm seninkinin cinsiyeti ne oldu ben bayadır girmiyordum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öğrendim bugunnn erkek kesin değişmedi cinsiyetKuzummm seninkinin cinsiyeti ne oldu ben bayadır girmiyordum
Ayyy ponçik unut göstermemeyi göstericek inşallahGosterirse guzel bir tarih olucak cidden
Ayyy hadi sağlıkla kucağına al inşallah ❤Öğrendim bugunnn erkek kesin değişmedi cinsiyet
Ahhh inşallah hepimizinAyyy hadi sağlıkla kucağına al inşallah ❤
DAHa Bulantı olmaz ki 6. Haftadan sonra gebelik belirtileri başlıyor.7-8de beni çok zorladı. İlaç içiyorum rahatlamak için.dua et inşallah hiç bulantın olmasın. Koku hassasiyetin olmasın. İnşallah hiç böyle belirti yaşamaz çok rahat geçirirsin gebeligini5 bitmek üzere 6 hafta olucak
Hayırlı olsun.usg resmi yok muÖğrendim bugunnn erkek kesin değişmedi cinsiyet
Göstericek evet olumlu düşünücem atarsa 13 şafak sayiyorumAyyy ponçik unut göstermemeyi göstericek inşallah
Bu arada isim düşündünüzmü :))Ahhh inşallah hepimizin
Kararlaştırdık biraz işte ama hala isim arıyor gözlerBu arada isim düşündünüzmü :))
Bu var dönmedi ponçik hep aynı pozisyonda, 12 haftalıkkende aynı duruyoduHayırlı olsun.usg resmi yok mu
Bende sayıyorum ozamn bekliyorum ogunuGöstericek evet olumlu düşünücem atarsa 13 şafak sayiyorum
Tabi bizim önceden belli Ateş olucak adıBu arada isim düşündünüzmü :))
Ayy maşallah minik beyefendiye ❤❤Bu var dönmedi ponçik hep aynı pozisyonda, 12 haftalıkkende aynı duruyodu
Valla yaaa çok değişik duydu içimde bi insan var allahım yaaa Hissetmeye başladın mıAyy maşallah minik beyefendiye ❤❤
Yaa 5. Haftadan başlayanda duydum olmaz diye avutuyorum kendimi ama olsada bebiş için değer be hepimiz sağlıkla hamileliği geçirir sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi inşallahDAHa Bulantı olmaz ki 6. Haftadan sonra gebelik belirtileri başlıyor.7-8de beni çok zorladı. İlaç içiyorum rahatlamak için.dua et inşallah hiç bulantın olmasın. Koku hassasiyetin olmasın. İnşallah hiç böyle belirti yaşamaz çok rahat geçirirsin gebeligini
Çikolata yiyin kontrol öncesi. Maşallah ne güzel olmuşBu var dönmedi ponçik hep aynı pozisyonda, 12 haftalıkkende aynı duruyodu
Geçen yedim, çok döndü kontrolde, güzel çekeemedi doktor kıpır kıpırdı yemiyim dedim bu kontrolde bu seferde kıpırdamadı beyfendiÇikolata yiyin kontrol öncesi. Maşallah ne güzel olmuş
Bulantisi olmayan herkes böyle diyor aminnnnYaa 5. Haftadan başlayanda duydum olmaz diye avutuyorum kendimi ama olsada bebiş için değer be hepimiz sağlıkla hamileliği geçirir sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi inşallah
Hadi bekliyoruz haberleriniKizlar yarin 9.30 da randevum var merakli oldugumu biliyorsunuz artik sabaha kadar uyumam uykum gelmiyoen son 35 gun once görmüştüm yavrumu
Ne kadar yemek lazım acabaGeçen yedim, çok döndü kontrolde, güzel çekeemedi doktor kıpır kıpırdı yemiyim dedim bu kontrolde bu seferde kıpırdamadı beyfendi