- 9 Temmuz 2021
- 11.406
- 24.258
- Konu Sahibi yoncambenim
- #25.601
Valla anlamadım gittiNe kadar yemek lazım acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla anlamadım gittiNe kadar yemek lazım acaba
Ben agzima biseyler atacagim çubuk kraker meyve suyu falan yeterli bence geçen seferde oyle yapmistim bacagini ayirip duruyordu baya al bak al der gibugibiNe kadar yemek lazım acaba
Bak boyle görünce dahada uykum kaçıyor deliriyorumBu var dönmedi ponçik hep aynı pozisyonda, 12 haftalıkkende aynı duruyodu
Ayyyyy yicem yaaa 40binkere maasallah amileymisde 16.haftaya girmis Allahim sqg saglim kucagina aldirsin insallah kuzumu Allaha emanet olun ikinizde7 aylikti oğlum sütüm gitmişti 1.5 yaşında emzirirken birakti yatağın kenarindan asagi atmıştı tozlandi pis oldu artık emilmez dedik o da daha ısrar etmedi şansımıza ısrar etmedi
Magnezyum kullaniyorsan ondan da olabilir doktorun degerlendirecektir
Ben kararımı verdim size yazdıktan sonra. Yine de bilgi için teşekkür ederim.İlk dogumumu yaptgim hastane cok memnun kalmistim ayni doktorum yoktu baska doktora gidiyorum suan ama memnunum çamlıca erdem hastanesi dr ayşe katrancı birde ayni hastanede vefa yilmazer var o baska hastanedeyken ilk hamilelikte onada gitmistim gayet iydi ama hastane sartlari hosuma gitmemisti suan bu dedigim hastaneye gecmis :)
O zaman bizde öyle deneyelim.Ben agzima biseyler atacagim çubuk kraker meyve suyu falan yeterli bence geçen seferde oyle yapmistim bacagini ayirip duruyordu baya al bak al der gibugibi
Evet canım .Devlet hastanesimi bu cnm detaylidami yapiliyor orda
Çikolata yiyin kontrol öncesi. Maşallah ne güzel olmuş
Hahahahaha sakin ol kızBak boyle görünce dahada uykum kaçıyor deliriyorum
Cinsiyet i ne çıktıBende tam tersi oldu ya. Çikolata da açmadı. Turşu suyu iyi geldi
Ben de Zeynep Kamile gideyim diyorum özel dışında. Mhrsden bakınca perinatolojide bile detaylı ultrason bakılmaktadır yazıyordu. Siz normal muayene mi aldınız?Evet canım .
Kadın Doğum bölümü var.
Ama ben şimdi baktım Cuma günü Zeynep Kamil boş oraya aldım randevu. Gebelik takibi çok beğeniliyor bakalım. En azından bı turlamış bebeği de görmüş olurum
KızCinsiyet i ne çıktı
Şuan özel hastane masraflı geliyor bana.Ben de Zeynep Kamile gideyim diyorum özel dışında. Mhrsden bakınca perinatolojide bile detaylı ultrason bakılmaktadır yazıyordu. Siz normal muayene mi aldınız?
O zaman ekşi hikayesi doğru sağlıcakla kucağına al inşallahKız
Şuan özel hastane masraflı geliyor bana.
Önce Gebelik için muayeneye aldım canım.
O randevu açmıyor mu detaylı ultrason için.
Ben öyle biliyorum.
Bence doğru.O zaman ekşi hikayesi doğru sağlıcakla kucağına al inşallah
Benim ki erkek çıktı bakalım Ben de de tutacak mıBence doğru.
Çin takvimi yanlış ama tutmadı bende.
Gerçi siteye göre de değişiyor .
Bununki tuttu2024 Çin Takvimi ile Otomatik Cinsiyet Hesaplama | Budizzz
Çin Takvimi’ne göre cinsiyet hesaplama, ünlü bir cinsiyet tahmini yöntemidir. Çin Takvimine ile cinsiyet tahmini almak için tıklayın!budizzz.com
Bence doğru.
Çin takvimi yanlış ama tutmadı bende.
Gerçi siteye göre de değişiyor .
Bununki tuttu2024 Çin Takvimi ile Otomatik Cinsiyet Hesaplama | Budizzz
Çin Takvimi’ne göre cinsiyet hesaplama, ünlü bir cinsiyet tahmini yöntemidir. Çin Takvimine ile cinsiyet tahmini almak için tıklayın!budizzz.com
Benimde erkek cikdi herkese erkek mi diyor yoksa yarın randevuda ogrenirsem yazarımBenim ki erkek çıktı bakalım Ben de de tutacak mı
Yarin haber et merak ettim şimdi ilk neye aserdinBenimde erkek cikdi herkese erkek mi diyor yoksa yarın randevuda ogrenirsem yazarım
Hiç biseye asermedim desem asermek nasıl bişey anlayamadım ona yanıyorumYarin haber et merak ettim şimdi ilk neye aserdin
En çok ne tarz yiyorsun .tatlı mi ekşili miHiç biseye asermedim desem asermek nasıl bişey anlayamadım ona yanıyorum