- 10 Kasım 2021
- 566
- 791
- 32
- Konu Sahibi yoncambenim
- #25.201
Cıktım ya of kafam karıstı bu seferde erkek olabilir ama alışveriş yapma dedi ayrıntılı ya kaldı işim başka doktora git em zaten ayrıntılıyaE Eylulece02 çıktınmi doktordan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cıktım ya of kafam karıstı bu seferde erkek olabilir ama alışveriş yapma dedi ayrıntılı ya kaldı işim başka doktora git em zaten ayrıntılıyaE Eylulece02 çıktınmi doktordan
Nasıl göremiyolar ya 17. Haftadasın yani , 10gün muayene hakkın var özele gittiysen gittt yineCıktım ya of kafam karıstı bu seferde erkek olabilir ama alışveriş yapma dedi ayrıntılı ya kaldı işim başka doktora git em zaten ayrıntılıya
12+5 kız dedi 14+3 de erkek 16 erkek dedi cok merak eder oldum yaaa ilk kızımda aynı doktorda 14 haftalıkken ögrenmiştim ilk ve 3 muayenem aynı doktor 2 de devlete gittim 20 haftada giderim 18 de eger imkan bulursam gidecegim şubat indirilminde alısveriş yapacaktım kaldı yine bez alırım en azındanİlk ne tahmin etmişti? Bacaklar kapalıysa görmemiştir doktor birseyler yer gidersen bir dahakine net söyler
Kiz o nasil iş 16 haftalikta bilemiyceklersede artik ne diyeyim ultrasonumj iyi değildi yada bebekmi pozisyon vermediCıktım ya of kafam karıstı bu seferde erkek olabilir ama alışveriş yapma dedi ayrıntılı ya kaldı işim başka doktora git em zaten ayrıntılıya
Benim ay dönemlerinde oluyor. 4 8 12 ve 16 haftada oldu.Kızlar merhaba. Misafirlerim vardı çok yazamadım fakat aranızda kasıklarında ağrısı olan var mı?adet ağrısı gibi böyle niyeyse anlayamadım
Ben uygulamada baktım ama şurada da var ebebekNerde bu katolog ben bulamadım
Kızlar mide bulantılarım geçti ve benim iştahım aşırı açıldı. Doyma hissimi kaybettim ne yapacağım 61 kilo olmuşum geçen hafta 58 dim
Şimdi
Bugunde erkek gibi dedi net birsey yok soklardayım göstermiyor saglıklı suyunda iyi dedi 120 gr mış minnosum baya baktı artık ayrıntılı da tam ögrenecegim
Tüp bebekte down sendromu riski olduğunu bilmiyordum .Arkadaşlar merhaba bende Temmuz ayında tüp bebek annesi olma adayıyım 14 haftalık hamileyim. Yaşım 36.12. Haftada ikili test yapıldı ultrasonda herhangi bir bulgu yok fakat kanda kombine risk 1/196 çıktı. Down sendromu riski de 1/207 çıktı. Doktor risklisin dedi. Natera lab. Test gönderdik geçen pazartesi 7 gün kaldı bakalım sonuçtan inanılmaz korkuyorum. İnşallah bebeğim sağlıklıdır. Benim gibi sonucu olup temiz gelen var mı ? Rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Nerde bu katolog ben bulamadım
Acele etme doğurana kadar iner belkiBesik alacağım ama gidip alırım hafta sonu indirime girmeyecek zaten
Islak mendili de şimdiden stoklama zamanla kuruyabiliyorBenim kafam karıştı ne alacaz bu bebelere bin tane şey var alınacak. Çok şükür ıslak mendil ve bebek pamuğuna karar verebildim .Bu da bir başarıdır
Canım 35 ten sonraya risk çıkarıyor o test hiç sıkıntı yapma diğeri temiz çıkar Allahın izniyleArkadaşlar merhaba bende Temmuz ayında tüp bebek annesi olma adayıyım 14 haftalık hamileyim. Yaşım 36.12. Haftada ikili test yapıldı ultrasonda herhangi bir bulgu yok fakat kanda kombine risk 1/196 çıktı. Down sendromu riski de 1/207 çıktı. Doktor risklisin dedi. Natera lab. Test gönderdik geçen pazartesi 7 gün kaldı bakalım sonuçtan inanılmaz korkuyorum. İnşallah bebeğim sağlıklıdır. Benim gibi sonucu olup temiz gelen var mı ? Rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Ohoo 4 aylıkta da emin değilim diyolarsa işimiz var hee Tut şu ultrasonu bacak arasına ben kadınlar kulübünden tecrübeliyim anlarım deseydinCıktım ya of kafam karıstı bu seferde erkek olabilir ama alışveriş yapma dedi ayrıntılı ya kaldı işim başka doktora git em zaten ayrıntılıya
Bende bir küçük bir büyük boy var çok kullanmıştım. Küçükte yemek falan tasiyordum hatta.Bende baby plus ın termoslarından istiyorum ama en son stokta yoktu mağazadan bakarım
İnanamiyorum bunun aynısı bizde de var. Haydi bakalımBak sunun kızı oldu 12 haftada bu görüntü
İyi oldu bunu öğrendiğim pamuk alıyım o zamanIslak mendili de şimdiden stoklama zamanla kuruyabiliyor
Yüksekliği nasıl acabaBunu değilde şunu bekliyorum altta sepeti var bir farklı modeli. Çok sağol