- 15 Ekim 2019
- 6.087
- 13.824
- Konu Sahibi yoncambenim
- #25.121
E Eylulece02 çıktınmi doktordan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım hayırlısıInsallah gönlüne gore olur anne baba yetistirme tarziyla alakali zaten önünde 2 ablasi olcak onlarda yardimci olur her açıdan
Kız senden nasıl hafıza varrr beE Eylulece02 çıktınmi doktordan
Bende aynı durumdayım instagrama bakamaz oldum ya down ya sma Allah korusunSosyal medyada o kadar çok böyle çocuk görüyorum ki aklıma takıldı sanırım
Meraklı da ondanKız senden nasıl hafıza varrr be
Benim dr da amniyosenteze takıktı başka hiçbir şey %100 sonuç değil içim rahat etsin dersen amniyosentez yapalım direkt dedi çok basit bişeymiş gibiBana makine bozuk demediler makine çıkarmadı daha diyorlar sonuçları elle müdahale olmuyormuş makine dnayı tamamlamayı bitirdiğinde çıkarıyormuş sonuçları.Ama öyle 10 iş günü olmuyor sürüyor 15 17 iş günü maalesef beklemek çok zor oluyor
Yeminleee konuşuyom yarın unutuyom ben herşeyi helal buna merak demekki hafızayı güçlendiriyoMeraklı da ondan
Ben de öyle dün ne yediğimi hatırlamamYeminleee konuşuyom yarın unutuyom ben herşeyi helal buna merak demekki hafızayı güçlendiriyo
Hahahahha hepiniz aklimdasinizKız senden nasıl hafıza varrr be
Helal valla yaaaaaa maşşallahHahahahha hepiniz aklimdasiniz
Hahah sus kızYeminleee konuşuyom yarın unutuyom ben herşeyi helal buna merak demekki hafızayı güçlendiriyo
İnşallah herşey içine siner güle güle kullan. Ben 2-3 sene önce yeniledim eşyalarımı ama hazır markalardan aldım böyle güzel işçilik çıkaracak usta bulamam buralarda. Herşeyi de açık renk almıştım halılar falan. Bu bebişle bu yeni eşyaları hallederiz 3-4 sene sonra bir daha yenilerim diye düşünüyorum Aslında ev yaptırma planımız var bakalım kısmet tabi ki ama bende baya kafa patlatırım o zaman herşeye kırk kere değişir benim de fikirlerim eminimUatak ve başlık bu sekilde. Ama benimki enlemesine duvardan duvara, komıdınlerı geçecek. boy olarak 170 cm olacak . Anlatabildim mi acaba yani duvarın kalan kısmına tablo koyabilirim.
Ama diyorum ki acaba duvarın tamamını mi kaplasa baslıktemizliği zoe olur mu. Ben direkt temizlik dusunurum
Her doktor da aynı olmuyor canım evet bu genet test %99 sonuç veriyo.İnşallah amniosntze gerek kalmazBenim dr da amniyosenteze takıktı başka hiçbir şey %100 sonuç değil içim rahat etsin dersen amniyosentez yapalım direkt dedi çok basit bişeymiş gibi
Yoktur bişey canım ya içini ferah tut valla teknolojinin ilerlemesi hem iyi hem kötü eskiden regl gecikti hamileyim sancım geldi doğurdum bitti şimdi ay o mu ay bu mu ay ne olacak hep stresHer doktor da aynı olmuyor canım evet bu genet test %99 sonuç veriyo.İnşallah amniosntze gerek kalmaz
Benim vallahi bi fbtl aklımda onunla da kader arkadaşı olduğumuzdan yoksa hanginizin kaçıncı bebesi kimin kız kimin erkek asla aklımda değilHahah sus kız
Çok sağ ol canim.İnşallah herşey içine siner güle güle kullan. Ben 2-3 sene önce yeniledim eşyalarımı ama hazır markalardan aldım böyle güzel işçilik çıkaracak usta bulamam buralarda. Herşeyi de açık renk almıştım halılar falan. Bu bebişle bu yeni eşyaları hallederiz 3-4 sene sonra bir daha yenilerim diye düşünüyorum Aslında ev yaptırma planımız var bakalım kısmet tabi ki ama bende baya kafa patlatırım o zaman herşeye kırk kere değişir benim de fikirlerim eminim
Yaaa ne güzel ben hala hissedemiyorum hiçKızlar benim bebe 15. Haftayı kutluyor heralde içeride pıt pıt balon patlatıyor Bu gün daha bir hissetmeye başladım
Benide aklinda tutabilirsin bir kizim var eşim tek erkek akrabalri hepsi agzini acmis oglan haberini bekliyorlar bu hafta ici ogrencem insalalh istedikleri haberi vercezmi bakalimBenim vallahi bi fbtl aklımda onunla da kader arkadaşı olduğumuzdan yoksa hanginizin kaçıncı bebesi kimin kız kimin erkek asla aklımda değil
Bende hissediyorum artık çok net. Sabah ve akşam özellikle kahve sonrasiKızlar benim bebe 15. Haftayı kutluyor heralde içeride pıt pıt balon patlatıyor Bu gün daha bir hissetmeye başladım