2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...


  • Ankete Katılan
    273
Kızlar bir şey sormak istiyorum. Gece uykularım çok bölük pörçük. Korkulu kabuslar görüyorum endişeleniyorum uyuyamıyorum. Tele falan bakarsam yandım zaten oçolanda hepten gidiyor. Sabah çok erken kalkıyoruz böyle zombi gibi gezer oldum.
Hamilelere olur diyolar ben aslında hormonlar bağlayıp konuyu kapamak istiyorum ama cidden yaşam kalitemi düşürdü bu durum iyice bir öneriniz var mı?
 
Ben de geceleri rüyamda hep seviştiğimi görüyorum bu da kabusa girer mi
 
Bir önceki mesajım işin şakasıydı kuzum Ben ilk dönem çooook kabuslar gördüm, hiç uyuyamıyordum. Zamanla geçti. Sanırım bu ara ara olan bir şey. Birçok kişiden duydum bu kabus olayını. Sanırım sadece zamana bırakman lazım Haftalardır mı böylesin?
 
Evet ilk dogumdu. Ya ne bileyim gidip hastanede saatlerce yanlız başına danci çekmek istemedim. İnadimdan gitmedim. Bu sefer de başka sıkıntı çektim. Vaktinde gitsem böyle olmazdı belki. Yok ya benim gibi son dakikaya kadar evde beklemeden yolda doğmaz.
 
Yok yaptırmadım ben canım şuan tek ikili test oldu benim, onda sıkıntı çıkmadı oyuzden başka birşeye gerrk kalmadı
2 li test çok basit bir test ama .Hemen hemen hiç bir şey gözükmez.Allah korusun bir sey çıksa yapacak bir şey yok o ayrı ama .Dogurulmayacaksa mutlaka baktırılmalı.Ben 4 lu tarama da yaptırdım. Bu 2 liye göre çok çok ayrıntılı. Bacak boyunu el ayak parmaklarını kafa çapını olcuyorlar .bütün organlarına tek tek bakti doktor .Kalbinin 4 odacigi var mı? Kalbinin atisina bile daha farkli bir yontemle bakti .kulakları gözleri. Ayrıca yine kan veriyorsunuz .Down sendromuna yine bakılıyor.
 
Bende hiç uyuyamıyorum. Her saat başı uyanıyorum. Kabus görsem de hatırlamıyorum sanırım. Ama bazen tuvalete gidiyorum rüyamda sürekli tuvalete gidiyorum ama bir türlü rahatlamiyorum uyanıp zar zor tuvalete yetişiyorum. Uykular haram sağa dön sola dön su iç tuvalate git. Bütün gece böyle geçiyor.
 
Aa vallahi benim doğum da aynı senin ki gibi oldu. Doğumhaneye girdikten 15 dk sonra doğurdum. 2 saat dikme işlemi sürdü. Üstelik anestezi de veremediler. Sütumde 3 gün gelmedi. 1,5-2 ay kadar oturamadim.

Normalde soğukkanlıyımdır ama dikişime hiç bakmadım. Elimle dokundukça bile içim ürperdi.
İlaç falan vermediler ama insan iyileşme sürecinde sıkıntı çekiyor.
Sana niye anestezi veremediler?
 
Açılma olsa da kenardan kesik atmıyorlar mi yırtık olmasındansa kontrollü kesik iyidir diyorlar ama hic dogurmadim tabi ilk hamilelğim

Kesik atıldı zaten neşteri falan hissettim. Ama son anda o kesik kontrolden çıktı diye düşünüyorum
Bebeğim iri de değildi ki zor çıksın

Bir çok kişide olabiliyor. Ben asıl hiç dikişsiz nasıl doğurduklarını merak ediyorum. Doktorun becerisi mi fizyolojik mi acaba
 
Normalde soğukkanlıyımdır ama dikişime hiç bakmadım. Elimle dokundukça bile içim ürperdi.
İlaç falan vermediler ama insan iyileşme sürecinde sıkıntı çekiyor.
Sana niye anestezi veremediler?
Canım pazar günü hastaneye son dk gidince doktor geldi ama anestezi uzmanı gelene kadar kanama olacak diye doktor dikmek zorunda kaldı. Anestezi uzmanı geldiğinde dikiş bitmişti zaten. Mahvoldum bittim valla. Ben de soğukkanlı bir insanım normalde ama aynen bende elleyemedim. Yağ vermişti doktor onu sürmem gerekiyordu çabuk iyilesiyormus. Ama tuvalete bile gitmek istemiyordum.
 
Slm kızlar ikili testen sonra baska hangi testleride yaptırdınız
Ben yaptırdım 4 lu tarama .20.haftada ise renkli ayrıntılı ultrason var .Ben 4 lu taramayı iyi bir yerde yaptiracaksaniz öneririm. Çünkü kalbinin odaciklarina bile bakılıyor. 2 li taramada ense kalınlığı ve burun kemiği ölçülüyor ama bunda pek çok şeye bakılıyor. Bebeğin midesine kadar bakti doktor .El ayak kemikleri ve uzunlukları,kafa çapı, gözleri, mesanesi hepsini gösterdi. Allah korusun bir şey varsa zaten duzeltemeyiz ama yine de bilmek önemli bence .Ben bir doktora gittiğim için bunlar paketin içinde. Doktora iyi para veriyorum asla da şikayetçi değilim. Sağlık için bence verilir .Bir bebek arabası bile 4000 lira ,bebek beşiği 1500 2000 .Doktorum nifty önerse onu da yaptırırdım.
 
Onlar çok spor yapıyor bence .çok da kilo almıyorlar. Bizim şimdiden pilates yapmamız gerek .yoksa yatıp yatıp normal doğurmak çok zor .Bir de bakıyorum öyle rahat doguranlara ya zayıflar ya da at gibiler
 

Aksiliğe bak

Ben de 3-4 gün büyük tuvaletimi yapamadım. Doktor bir şey olmaz korkma dese de tuvalette kasıyordum kendimi en son baya zorladım oldu. Ondan sonra korkmadım ama dokunamıyordum işte

İnşallah bu sefer daha kolay doğururuz
 
Valla aynen söylediklerini yaşadım inşallah canım daha iyi olacak
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…