2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...


  • Ankete Katılan
    273

İlkinde avent kullandım gazı biraz engeller diye biraz büyüyünce bebeto falan aldım
Biberona alışınca öyle böyle içiyorlar zaten ya.

Yedek olarak aldığım basit bir şey var ama yenidoğana vereceğim biberon iyi bir şey olsun istiyorum
 
Ben ilkinde avent kullandım ama gereksiz pahalandı. Uç bilene kadar olmuş.
Böyle herhalde son hali lansinoh. Kullananlar memnun ama yorumlar malum

Eki Görüntüle 2996860
Bence güzel görünüyor. Lansinoh da iyi bir marka. Bende süt sağma makinesi var ama bu geniş ağızlar benimkine uymaz. Ben süt sağma şişesi olarak mecbur wee baby aldım. Onda ince ağızlı vardı. Yorumlar çok yanıltıyor. Herkesin begenisi ve beklentisi farklı.
 
önceki gebeligimde sadece decavit verdi demişsiniz. şuan bende de durum ayni hic tek başina folik asit vermedi. sizde de o sekilde mi oldu?? ve önceki gebeliginiz sorunsuz sonuclandi mi???

İki gebeliğimde de ilk 3 ay folik asit sonra decavit ile devam ettim.
Bir sorun olmadı. Direk folik asit vermemesi sorun olmuyor demekki. Her doktorun yöntemi farklı.

Ben oğlumda gittiğim doktora gitmiyorum şu an. Farklı şeyler kullandırıyorlar. İlki magnezyuma devam et demedi sadece decavit kullandım. Şimdiki folik asiti bıraktırınca magnezyum ve D3 verdi.
Doktoruma güveniyorum açıkcası. Ben sormadan ekrandan bakıp magnezyum ve d3 e devam et demişti son gittiğimde..

Senin de için rahat olsun. Decavit ihtiyacını görüyor demek ki. Bana ilk doğumdan sonra lohusayken de devam et demişti decavit için..
 
Muhabbetin gerisini okumadım konuyu pek anlamadım ama biberondan bahsediyorsanız ben ilk kızımda avent biberon kullandım ucu çok sertti memeye hiç yakın değildi bu kez lansinoh aldım.
 
Öncelikle duam sütün bol olsun, bebeğin memeyi hemen tutsun, yenidoğanken biberona muhtaç olma
sonrasında kendi hafif, ucu yenidoğana uygun olsa yeter bence. aventin cam olanlar kaliteli tabii, ama elinden kaysa düşüp çocuğun canını yakacak gibi gelirdi bana. tabi 6 yıl önceden bahsediyorum, belki şimdi daha hafiftir falan.
Çok küçükken kullanılan biberon kalın ve besleyen kişinin tutabileceği gibi olsa da oluyor. Çocuk kendi tutmaya başlayınca kavrayabileceği kadar ince ve hafif şişeler iyi oluyor.
Biberon konusunu ben de hiç düşünmedim. Ne alsam acep
 
Kızlar ssvd yapmayı düşünenler vardı sanki. Ben de istiyorum. Varsa hani sohbete, fikirlere ve desteğe açığım

Ben de nssd düşünüyorum.
Kaşınıyor muyum acaba?

İlkinde anormal normal doğum olduğu için çevremde herkes boşver sezaryen ol diyor..
 
Kızlar bu bebek bakım çantasını aldım normalde 180 tl civarı satılıyor ben aldığımda 125 ti 10 tl de kuponum vardı 115 e aldım kargo dahil yorumlar güzel benzer modellerden büyük ölçüleri yazıyor. Şimdi de kupon var 120 tlye gelir düşünen varsa. Ben kolumda yada sırtımda çok büyük çanta taşımayı sevmiyorum çok uzun süre dışarıda kalacaksam zaten arabayla çıkmış oluyoruz arabaya koyarım ihtiyaçlarını diğer bebişlerde büyük çanta kullanmıştım hep yarı doluydu bebek arabasına asınca da çocuğun ayaklarına kadar geliyordu o yüzden böyle tercih ettim.
 

Eklentiler

  • Screenshot_2022-01-28-16-28-49-621_trendyol.com.jpg
    59,1 KB · Görüntüleme: 75
Bebek icin sadece bunları aldım

Emzikleri kızıma verdım üzerini çizmiş. Kutuları açmadan oynuyor

Güle güle kullan

Bibs için yorumları okuyordum dün akşam. Birkaç kişi 0-6 seçmiş ama büyük göndermiş satıcı. Alanlar da bilmedikleri için yenidoğan bebeğe öyle vermişler.
İkinci siparişlerinde doğru boy gelince anlamışlar öncekinin büyük olduğunu

Bu da bir bilgi olarak kalsın burada
 
Muhabbetin gerisini okumadım konuyu pek anlamadım ama biberondan bahsediyorsanız ben ilk kızımda avent biberon kullandım ucu çok sertti memeye hiç yakın değildi bu kez lansinoh aldım.
Annaaaa, şu an bi aydınlanma yaşadım bak. evet kızım lansinohu daha çok sevmişti, aventin ucu sertti. Biberon ucunu değiştirmiştim sanki, daha yumuşağı mı vardı.
ayy kız nasıl hatırlıyonuz bu kadar şeyi, biberon konusunda hiçbir şey hatırlamıyorum ki ben, sevmediğim konulardı. Çocuğumu evde bırakıp gitmekten de, biberon vermekten de, mama takviyesi yapmaktan da hoşlanmamıştım. Eşim mama kutusuyla eve gelince üzerime kuma getirmiş gibi davranırdım, halbuki doktor tavsiyesiydi vermem gerekiyordu. Şimdi bakınca ruh sağlığım bayaa sarsılmış o aylarda
 
Sağ ol canim. Benim bir huyum var
Siparişten hemen sonra ya da omce satıcıya yazarım yanlışlık yapmasın diye
Sonra değişim süreciyle uğraşamam cunku .
 
Ben de nssd düşünüyorum.
Kaşınıyor muyum acaba?

İlkinde anormal normal doğum olduğu için çevremde herkes boşver sezaryen ol diyor..
ilkinde zor doğum mu oldu? Benim plasenta previam vardı mecbur sezaryen oldum. hoş geçmedi, allaha şükür bir şey olmadı kızım iyi ben iyi tabii ama bunda bir denemek istiyorum.
 
Merhaba. Ben eylül annesi olacam nasipse ama arada bu sayfaya da bakıyorum. Ben doğumumu küçükbakkalköy Eren hastanesinde yaptım 2 sene önce. Filiz hanıma gidiyordum gayet iyi bi doktordu normal.dogum da destekliyordu. Fakat dogumum sabah 7 de olmasına rağmen gelmemişti ama onun yerine berrak hanım vardı o geldi. Biraz asabi gibi bu mizaci var ama ben çok beğenmiştim 2. Doğum olmasına rağmen ikinmayi bilmiyormuşum onu gösterdi yardımcı oldu. Bunları da düşünebilirsiniz. Çocuk doktoru sorarsanız o da ataşehir medicana da Kevser Beşbenli derim.
 

Amin inşallah

Oğlumda ilk avent cam kullandım. Tekrar cam almayı düşünmüyorum. Dediğin gibi ağır

Ucu konusunda sorun yaşamadık. Emiyordu. Sadece akışı hızlandırmak konusunda geç kalmıştık. Daha çok delik gerekiyormuş tecrübesizlikten emmesi uzun sürünce anlayıp yeni emzik almıştık. Yavrum ne yoruluyordu kimbilir konuşsa söyleyecek de

Meme reddi yaşadı ama daha çok etrafa ilgisi arttı diye 5 ay civarı olmuştu. Uğraşıp tekrar emmesini sağlamıştım. Baya süre emdi.

Açıkcası biberona da alışsın istiyorum ki bırakmam gereken zaman olursa bir başkası da idare edebilsin
Birkaç arkadaşım bu konuda zorlanmıştı biberon almıyor diye
 
Bnde sizin gibi düşünüyordum. Ilki çok zordu esim fslan ikincide sezeryan dedi. Ama ben istemedim çünkü 2 çocukla hemen hayatıma devam etmek gerekiyordu. Sabah hafif agrım vardı doktora gittim 7 8 cm açılma dediler hiç ağrı bile yoktu. Bebek geliyo ama ağrı yoktu suni verdiler hemen doğum yapmıştım. Ikinciler kolay oluyor sanırım yani insallah herkes için öyledir. Allah iyi i san halden anlayan insanlar çıkarsın karşınızı yoksa şancı da acıda bi şekilde geciyo unutuluyo.
Ben de nssd düşünüyorum.
Kaşınıyor muyum acaba?

İlkinde anormal normal doğum olduğu için çevremde herkes boşver sezaryen ol diyor..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…