- 31 Ocak 2021
- 2.773
- 1.340
- 29
- Konu Sahibi yoncambenim
- #24.341
Kız 9-10 a kadar alıyorlar kan idrar. Ayda bir kez bebis için çok mu.sabahın köründe aç sekilde hemde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız 9-10 a kadar alıyorlar kan idrar. Ayda bir kez bebis için çok mu.sabahın köründe aç sekilde hemde
İste benim sorunum sabahın köründe kalmamakKız 9-10 a kadar alıyorlar kan idrar. Ayda bir kez bebis için çok mu.
Bunlarda yapışkan bırakmıyo peşiniKız bırak demesinler zaten
Doktora bulantı ilacı yazdırdıgımda o da dedi
Zor yırtttım . Yeni verdım dedim
Güveniyorum sana yaparsın sennİste benim sorunum sabahın köründe kalmamak
Güveniyorum sana yaparsın sen
Öpüyorum seni canim benim
Bnde seni canım
Ben lazeri bitiremeden hamile kaldım ve dökülen tüylerin hepsi geri çıktı yalnız kızlarda tüylerim yavaş uzuyordu çok iyi hatırlıyorum bunda hızlı. Hatta üst bacağıma lazer yaptırmamıştım göbeğim falan sarı ayva tüydür onlar da koyulaştılarBenim 2013 te lazer epilasyonum bitmişti. Tek bir kıl bile yoktu vücudumda. Şimdi kollarım bacaklarım göbeğim tüylenmiş. Tam kıl da değil. Böyle ışık tutunca parlayan ince tüylerden. Tüylenme de erkek belirtisiymiş. Bir dikkat et sende nasıl?
Benim dr da hiç aşı lafı etmedi olmayı düşünmüyorum. Geçenlerde omicron gibi bişeyler oldum zaten geçti gitti test yapmadan doğal aşılı oldum maşallah corona da olmuştuk zaten o herkesin eve kapandığı heryerin kapalı olduğu zamanlar.Kızlar doktorum ası ile ilgili yorum yapmıyor Hiç. Eylülde olmuştum sinovac ilk doz.sonra olmadım . Sanırım doktor bisi demezse aşı olmayacağım
Ama 20.hafta tetonoz olacağım ona önem verıyorum
Evet geçen bana da bişiler olduBenim dr da hiç aşı lafı etmedi olmayı düşünmüyorum. Geçenlerde omicron gibi bişeyler oldum zaten geçti gitti test yapmadan doğal aşılı oldum maşallah corona da olmuştuk zaten o herkesin eve kapandığı heryerin kapalı olduğu zamanlar.
Sağlık ocağına uğradım geçen
Hemşire her ay kan ve idrar kültürü vermeniz lazım dedi. Yüzüne bisi demedim ama hayatta uğraşamam.tetonoz aşısı icin geldiğinizde onları da yaparız dedi.
Napsam da yırtsam diye dusunuyorum
Bacı sen bizim göbeği görme kalpten gidersinBen de büyümesini bekliyorum ama bir türlü çıkmadı. Ama bu hafta yine de birazcık belli oluyor sanki
İlk gebelikte benimde hiç göbeğim yoktu şimdi 2.gexelik bide sezeryan olunca daha çok çıkıyoBenim de böyle Annem ne güzel işte çıkmıyor, çok çatlağın olmaz diyor. Kendisinin de göbeği çok çıkmamış zamanında Ben ise deli gibi çıkmasını istiyorum. Uygulama tam 13. hafta yazınca bu kadarcık çıktı
Hayırlı akşamlar guzel anneler Benim sizlerden bir ricam olacak. 4.tüp bebek tedavime yakında baslayacagım yer gök dua ile diyerek Yasin hatmi baslattım, hamilelerin duası kabul olur derler o yuzden sizlerinde duasını destegini alırsam cok mutlu olurum. Rabbim sizlere de hayırlı kolay dogumlar nasip etsin saglıcakla kucaklayın bebişlerinizi inşallah
41 Yasin Hatmi (Hayırlı Evlat İçin)
S.a Dua kardeşlerim💜 Bu sefer kendim için sizlerin duasını bekliyorum. 9 yıldır bu yolda mücadele ediyorum.. 15 gün sonra 4. Tüp bebek tedavime başlıyorum ins, Allah'ın izniyle hayırlı sağlıklı bir evladımın olmasına vesile olması için 41 Yasin topluyorum. Benim için okuyup ismen (bahar) dua...www.kadinlarkulubu.com
Ne aldin kiz o kadarKızlar e bebek sayfası hepsi buradada indirim var bi bakın isterseniz
Tmm canım değiştiriyorumCanım bebim bebişe ilk başta erkek demişlerdi ama artık kız olduğu netleşti müsait olunca listede değiştirebilir misin Caglunal
Yok beğendiklerimi bilerek sepete attım kaç para indircek diye denedim ama sepette duruyo salı gününden sonra alırımNe aldin kiz o kadar