- 19 Eylül 2016
- 2.723
- 6.210
- Konu Sahibi yoncambenim
- #24.221
Kısmetse 2027 de çoktan dükkana kilidi vurmuş, 3. Çocuğumu anasınıfına götürüyor olacağım Sen daha doğurmaya devamkeArtık aynen kısmet 2027 annelerine selam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kısmetse 2027 de çoktan dükkana kilidi vurmuş, 3. Çocuğumu anasınıfına götürüyor olacağım Sen daha doğurmaya devamkeArtık aynen kısmet 2027 annelerine selam
Benim ki kız ve tam 1 hafta önden gidiyo ilk kızım 3-4 gün önden giderdi. Hala uzun gidiyor. Bu da öyle olacak sanırım. Bence boydan kaynaklı yaBı arada aklıma gelmısken 6 gün önden gitmesi falçzla degil mi kız?
Sanırım erkeklerde oluyor çoğunlukla
Kızımda tuttu ama bu sefer tutmadı. Fbhcg ye göre erkek olması gerekiyorduKızlar bu ikili testte fbhcg 50 üstü ise kız altı ise erkek diye bir şehir efsanesi var tuttu mu sizlerde merak ettim ben kızlarınkini hatırlamıyorum kaçtı. Nub fotosu bile olmayınca kaldım bunlara
Sen yolu bitirdin ben devam yani oda şuan doğuma bağlı, çok ağrı fln çekersem korkar yapmayada bilirim şuan için herşey güllük gülistanlık bilmediğimdenKısmetse 2027 de çoktan dükkana kilidi vurmuş, 3. Çocuğumu anasınıfına götürüyor olacağım Sen daha doğurmaya devamke
Kızlar bu ikili testte fbhcg 50 üstü ise kız altı ise erkek diye bir şehir efsanesi var tuttu mu sizlerde merak ettim ben kızlarınkini hatırlamıyorum kaçtı. Nub fotosu bile olmayınca kaldım bunlara
O da yalan desene yok ben bu gidişle doğumda öğrencemKızımda tuttu ama bu sefer tutmadı. Fbhcg ye göre erkek olması gerekiyordu
Doğum da kişiden kişiye değişiyor şansına artık inşallah herkes acısız ağrısız atlatır.Sen yolu bitirdin ben devam yani oda şuan doğuma bağlı, çok ağrı fln çekersem korkar yapmayada bilirim şuan için herşey güllük gülistanlık bilmediğimden
Benim 17.9 Çok düşük geldi bide banaBana 13+1 de yüksek ihtimal kız dedi değer 46 çıkmış
Haftaya net öğreneceğim cinsiyeti
Senin kaç çıkmış?
Canım hayırlı olsun bilgilerini yazarsan tabloya eklerimBenide eklermisiniz bende oglusumu bekliyorum
Ayyyu gönülden yürekden aminnnnnnDoğum da kişiden kişiye değişiyor şansına artık inşallah herkes acısız ağrısız atlatır.
Benim 17.9 Çok düşük geldi bide bana
Sanada geçmiş olsun çok tşk ederim salgın var bağışıklığımız çok düşük bizim daha dikkatli olmamız lazım aynen bol bol dinlen dikkat et atlatcaz inşallahÇok geçmiş olsun canım. Bol bol dinlen sıvı tüketmeye calis. Ben bugün iyiyim çok şükür bir gün hastanede kaldım çıktım işte. Ben de evde dinleniyorum.
Listede varim bn ssdece cinsiyet eklenecekCanım hayırlı olsun bilgilerini yazarsan tabloya eklerim
Tmm canım eklicem hayırlı olsunBeni de ekleyebilirsin, 2 hafta önce belli oldu net bir şekilde erkek dedi.
Tmm canım Ekliyorum hayırlı olsunListede varim bn ssdece cinsiyet eklenecek
Ahahhah kızsa bile artık gücenip içeride cinsiyet değiştirdi galiba 12+4 tü ama dr anormal bişe demedi.Kaç haftalıktı yaptırdığında? Belki o da farkediyordur..
Erkeği tutturdun herhalde söyleye söyleye dur bakalım
Değilmi? Bende öyle düşündüm çünkü birdaha marta kadar sorun olmadıkça gitmiyeceğim 4-5 haftada bir gelmen yeterli dedi dktr. Yani bir ay daha sabredebileceğimi sanmıyorum 5 buçukta randevu aldımYoo niye ayıp olsun
Sonuçta kontrol süren var . Bence degerlendir
İyi yapmışsın canim. Benimde hakkım var ama ben kullanmayacağımDeğilmi? Bende öyle düşündüm çünkü birdaha marta kadar sorun olmadıkça gitmiyeceğim 4-5 haftada bir gelmen yeterli dedi dktr. Yani bir ay daha sabredebileceğimi sanmıyorum 5 buçukta randevu aldım