- 22 Kasım 2019
- 1.541
- 3.566
- 32
- Konu Sahibi yoncambenim
- #24.241
Benimki de 29,4 çıktı. İlk kızımda 70lerdeydi. Neye göre değişiyor acabaBenim 17.9 Çok düşük geldi bide bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki de 29,4 çıktı. İlk kızımda 70lerdeydi. Neye göre değişiyor acabaBenim 17.9 Çok düşük geldi bide bana
Ahahhah kızsa bile artık gücenip içeride cinsiyet değiştirdi galiba 12+4 tü ama dr anormal bişe demedi.
Bende bilmiyorum ama kızlarımda yüksekti sanki bu çok az geldi banaBenimki de 29,4 çıktı. İlk kızımda 70lerdeydi. Neye göre değişiyor acaba
Evet bana annem hepsini yaptı, ama düeişik çıktıKızlar size koca karı testleri yaptılar mı Yüzük, bıçak makas, kafaya tuz dökme falan
F beta hcg yok bende sadece beta hcg var oda 140 binlerdeKızlar size koca karı testleri yaptılar mı Yüzük, bıçak makas, kafaya tuz dökme falan
Hangileri tuttu Benim yüzük ve tuz erkek, bıçak makas kız çıktıEvet bana annem hepsini yaptı, ama düeişik çıktı
Kızlar gttim bugün randevuma çok şükür bir sorun yok güzel gidiyor 16+1 din 16+6 cikdi ultrasona göre cinsiyete kesinlik veremedi cihazı çok iyi değilmiş size atsam bacak arası fotosu yorum yapabilirmisiniz. esergry bu arada sormuşsun ben bugün oldum biontech 16+6cikdim 16+1 im adete göre.
merhaba testi nerde yaptırdınız? sonucunuzun temiz çıkmasına sevindim gelsin alışverişler :)Canım senin sonuç ne zaman çıkacak
Ben bugün haber aldım şükürler olsun hiç bir sıkıntı yokmuş. Çok sağlıklıymış. Hatta cinsiyeti de kesinleşti. Allahım tez zamanda sana da hayırlı haberleri nasip etsin
4 aylıkken de söylemeyen dr u fururum ben At bakalım eğlence olsun.Kızlar gttim bugün randevuma çok şükür bir sorun yok güzel gidiyor 16+1 din 16+6 cikdi ultrasona göre cinsiyete kesinlik veremedi cihazı çok iyi değilmiş size atsam bacak arası fotosu yorum yapabilirmisiniz. esergry bu arada sormuşsun ben bugün oldum biontech 16+6cikdim 16+1 im adete göre.
ne zaman kan vermiştin sen canım ben de aynı yere geçen cuma kan verdim de@kedicique canım sanada mail geldi mi
Benimde her şey erkek dedi bütün takvimlerÇin takvimi rus takvimi kan yenileme neler neler kiz dedi de bnm kutum erkeğe cikti
Sağol canım inşallah bende çok gttim geldim ama oldum korona olupda ağır geçirmeyecegimin garantisi yok dedim bir cesaret oldum şu anlık biseyim yok çok şükürMasallah
Şifa olsun inşallah. Ben de aşı olmak istiyorum artık içim rahat etsin..
Ben olacağım bugün. Çok arttı vaka sayısı, korkuyorum artıkSon haftalarda covid aşısı olan var mı?
@Mikan oldu onu biliyorum
Yarın aşı olmak istiyorum emin olamıyorum.
İşyerinde de hergün birinden covid haberi alıyorum
Yaa doktor çok bakdi aslında görmek için ama gercekden ultrasonu net değildi anlayamadı, atayım dur4 aylıkken de söylemeyen dr u fururum ben At bakalım eğlence olsun.
Ahh canım cevabın ilaç gibi geldi.cok sağolHiç korkma benim 14.hafta da atıldı korkacak bişey yok basit bir operasyon benim de 24 haftalık erken doğumu vardı öncesinde şimdi tedbir amaçlı atıldı
Bence kız canımYaa doktor çok bakdi aslında görmek için ama gercekden ultrasonu net değildi anlayamadı, atayım dur